Şimdi Ara

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
9
Favori
25.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • techzone Üstadım, X3'ü bir arkadaş 8-10 km test etmiş. 3 sürüş modunda da kullanmış. Tüketim değeri 13.5 .
    Sizce yüksek bir değer mi?
    8-10 km yapılan test sürüşünde ve ayrıca yeni bir araçla yapılan test sürüşünde yakıt tüketim değerleri net bir bilgi vermez diye düşünüyorum.
    Sizin bu konudaki yorumlarınız neler?
  • Mazaik isimli bir arkadaş test etmiş. Mesajı aynen aktarıyoorum size,

"Aracı test ettim.
    Yeni kasayı herkes biliyor. Ancak merak edilen yeni motor performansı ve yakıt tüketim?.. Malum katalog değerlerini kendileride bilmiyor?...
    Test öncesi Tüm değerler sıfırlandı. Araç test den yeni geldiginden motor sıcak idi hava sıcaklığı yaklaşık 25 c idi.
    Toplam 8-10 km lik bir test parkuru var. Gidiş yolu hafif rampa çıkış, dönüş aynı yoldan doğal olarak eğimli.
    Gidişte eco-pro, confort, sport karışık zaman zaman performanslı kullanıldı.
    Dönüşte sadece eco- pro modunda çok sakin kullanıldı.
    Test süresince 130 km/h hızı trafik nedeniyle geçmek mümkün olmadı..
    Test sürüşü sonunda değerler;

Ortalama hız: 42 km/saat oldu.
    Ortalama yakıt: 13,5 lt/100 km oldu.

Performans olarak olarak benim beklentilerimi karşıladı.
    Yakıt olarak yorum sizln.. "

• neyse arkadaş 4 çeker ile ilgili gerekli cevabı vermiş.. seni yolda tutan ve yol tutuşunu iyileştiren şey 4 çeker özelliği değil genç, şasi ve yürüyen aksamlardır.. bence sen oradan buradan alıntı yapıp ahkam keseceğine önce öğren sonra HİKAAYEEEE'li, git öğren öyle konuşlu cümleler kur.. o zaman Pagani, Ferrari, Maserati, Aston Martin, Rolls Royce tüm araçlarını 4 çeker yapardı..

ibrahim abi, test araçlarının tüketim verilerini baz almamak gerek.. zaten ilk 5000km rodaj aşaması yüzünden parçalar biribirine alışana kadar ve rodaj yağı yüzünden araç fazla yakacak.. durum böyleyken birde 1.6lt X3 gidiyor mu acaba diye millet koltuğa binip abandıkça abanıyor.. 13.5lt çok anlamsız bir değer.. bugün 2014 Range Rover Classic'te bile fabrika verisi (genel ortalama) 7.5lt iken 8.6 - 8.8lt arası ortalama tutturuyor insanlar.. hemde 3.0 motorla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 1 Haziran 2014; 22:35:19 >

• Sağol Üstadım. Sonuçta 5 yıl kullanacağım bir araç. Yakıt tüketimi önemli.
    Araç yarın geliyor. Plakasını çıkartırsam yarın Teslim alacağım İnşallah.
  • valla benim bir yerden alıntı yapmama gerek yok ben zaten bu konuda yeterince bilgim var sen sedan araba ile yerden yüksek arabaları birbiri ile karıstıyorsun kıyaslagıdın arabaların hangi segmentte olduklarına bir bak bmw bosuna x1 2000 drive x3 2000 drive olarak satmıyor onlar senin kadar bilmiyorlarmı zannediyorsun 2 ckeer yaparlardı hem fiyatı hemde yakıtı ekonomik olurdu .yine sözümdeyim ben x3 1,6 benzinli arac cok yakar bu paraya daha iyi bir araba alınırr bunuda burdan iiddaa ediyorummmmm sonucta parayı sokakta toplamıyorummm
  • yahu birader tamam, sen arabayı üretip yüzbinlerce müşterinin altına veren adamdan daha iyi biliyorsun aferin sana..
  • ismail_18 İ kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir milletiz ki Klavye ve direksiyon başında kendimizi kaybediyoruz.
    Formu sulandırıyorsun genç arkadaşım. Size aracı öven ve al diyen olmadı.
  • bugün GMC bile X3'ün 2 katı Yukon'lara üstelik bilmem litre hacime sahip motorlu jiplerine arkadan itiş koymuş filan falan ama bunları tercih edenler gerizekalı, haklısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: isatil

Nasıl bir milletiz ki Klavye ve direksiyon başında kendimizi kaybediyoruz.
    Formu sulandırıyorsun genç arkadaşım. Size aracı öven ve al diyen olmadı.

abi he diyerek geçmek en mantıklısı zannedersem.. abimiz X1'in X3'ün 2000 motorlarına da arkadan itiş koyardı, sen bilmiyorsun diyor..

YENİ X3 1.6 SATIŞA SUNULDU

bak abi burada BMW Almanya'nın süs olarak yaptığı sDrive (arkadan itiş - 2 çeker) 20i ve 18d motorlu (2000cc) arabalar varmış mesela... bize vergi dezavantajın dolayı BMW (only for Turkish market) adı altında 1.6lt hacimli araç yapıyor olmasın bunlar yahu?

bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 1 Haziran 2014; 23:11:23 >

• sdrive, xdrive dan yaklaşık olarak 1 lt daha az yakıyor..
    Öte yandan BORUSAN xdrive 320d getiriyor. Ancak pek tercih edilmiyor. Çünkü, Hem fiyatının arkadan itişliden 10.000 TL pahalı olması hem de 4 çekere fazla ihtiyaç olmaması
  • scelie arkadasım sen x3 1,6 tutuyor olabilirsin .ve ben tutmuyorum senin fikrinede saygım var en azından bende o saygıyı bekliyorum ben böyle bir arabaya bu kadar para verecek olsam en azından dört ceker olması gerektigini düsünenlerdenimm tek tekeri bile yolda hayat kurtarıır saygılarımlaa
  • benim bir şey tuttuğum yok.. burada bu otomobile bu parayı verip almış insanlar için bu arabaya bu kadar para vermek gereksiz derseniz bende size 154.000TL'ye 2.0 xDrive X3 bulursanız haber verin bana derim!!! bu yüzden size ne saygı göstermek ne de saygı duymak zorundayım.. Yeni X3 20d xDrive'ın fiyatı açıklandı: 222.708TL arada 70.000TL fark var! bilmem buna ne kadar saygı duyarsınız ama

size tek tekeri hayat kurtarır mantığınızla esenlikler diliyorum..
  • TPMS (Lastik basınç uyarı sistemi) yok.
    Bleutooth yok.
    zorla aldırmıyorlar ya size sizde almayın kardeşimmm 154 veriyorsun bunlarda daha opsiyonluu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail_18 -- 1 Haziran 2014; 23:35:10 >
  • lastik basınç uyarı sistemi yok mu?

en boş BMW'de bile standart o, ne saçmalıyorsun artık gece gece sen?
  • alışmışsınız VW'nin 4 cam otomatiği, arka 3. emniyet kemeri gibi saçma sapan şeylere standart opsiyonlar listesine yazmasına baktın baktın bulamadın galiba..
  • Techozone Hocam, sdrive ve xdrive'in baz fiyatları arasında 70.000 TL fark var Ancak
    aynı Donanımlı (Exclusive) xdrive2d ile xdrive arasındaki fark, ÖTV den dolayı 90.000 TL yi bulacaktır.
  • Elbette gönül ister ki MTV, kasko ve 90.000 TL farkı düşünmeksizin xdrive alabilsek..
  • valla abi burada 16i sDrive alan adamda 35i xDrive alan adamda benim için eşit düzeyde.. ama saygısızlığa saygı duymam kimse kusura bakmasın..

bizim ülkemizde malesef herkes her şeyi bildiği için(!) böyle şeyler yaşamak çok doğal..
  • bu arada bir anket açtım katılırsanız sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_92649534/tm.htm
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Sayın Öküzüm ve Or-Bay genç arkadaşım, 40 yaşını geçmiş ve 20 yıllık bir avukat olarak, aracı aldım, ancak henüz teslim almadım. Forma girmemdeki amaç burada faydalı bilgiler paylaşılmasıydı. Nitekim faydalı bilgilerde paylaşıldı.
    Formu sulandırmaya ve klavye başında kendinizi kaybetmenize gerek yok. Düzeyli ve seviyeli olun.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.