Şimdi Ara

Yeni xbox

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni xbox aldım ikinci el içinde kodla yüklenmiş oyunlar var. Aldığım kişi hesabını kaldırmış oyunları oynaya bilimiyim. Yükleme kodları kutu içinde bu oyunları nasıl oynayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kodlar tek kullanımlık , o oyunları oynamak icin kodların tanımlı olduğu hesabı konsola eklemeniz lazım yada oyunları tekrar satın almanız lazım veya forumdan hesap alıp konsola eklemeniz gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

kodlar tek kullanımlık , o oyunları oynamak icin kodların tanımlı olduğu hesabı konsola eklemeniz lazım yada oyunları tekrar satın almanız lazım veya forumdan hesap alıp konsola eklemeniz gerekiyor
    Teşekkürler peki kodlarda kardeşlik olayı yokmu. Aldığım kişinin hesabını eklesem yeter mi . Ekledikten sonra kendi hesabımdan giriş yaparak oynayabilirmiyim. Aldığım kişi kendi hesabını tekrar kendi konsolunda kullanabilirmi ?

• fgumus72 kullanıcısına yanıt
    oyunların olduğu hesap diğer kişinin ana hesabı ise hesabı eklersen ve ayarlardan my home xbox yapar isen , hem hesap sahibi o hesaptan oynayabilir hemde sen kendi hesabından oyunları oynayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

oyunların olduğu hesap diğer kişinin ana hesabı ise hesabı eklersen ve ayarlardan my home xbox yapar isen , hem hesap sahibi o hesaptan oynayabilir hemde sen kendi hesabından oyunları oynayabilirsin
    Kusura bakmayın çok soru sordum aldığım kişinin hesabını ekleyip my home xbox yapıp hesaptan çıkış yapıp kendi hesabımdan oyunları oynayabilirim buraya kadar tamam. Fakat ben hesabı xboxtan kaldırırsam veya hesap sahibi hesap şifresini değiştirirse ben oynamaya devam edebilir miyim? Teşekkürler.
  • My home xbox senin cihazın olduğu surece oynarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

My home xbox senin cihazın olduğu surece oynarsin
    Teşekkürler. Ben P1 olursam hesap sahibi şifreyi değiştirirse oyunları oynayabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Kodları kullanmamış olabilir o yüzden belki kendi hesabına ekleme şansın olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.