Şimdi Ara

Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
26
Favori
20.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @P2 hesap aldıysanız önce bu hesaba oturum açıp ardından kendi hesabınıza geçmeniz lazım. (İlerlemeleri kendi hesabınızda istiyorsanız)

Benim bu konuda bir sorum olacak. Şimdi benim xbox a ilk girdiğim ana hesabım var onu kullanıyorum. Ama bir P2 hesabı alacağım, normal de kullandığım hesabı cihaza P2 olarak tanıtıp aldığım P2 hesabını da giriş xbox u mu tanımlayacağım? Sonra kendi hesabımdan giriş yapıp her iki hesaptaki oyunları da oynayabilecek miyim?
  • Xbox 360'ta gamepassli hesabı nasıl tanıtıyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oyun alacaksanız ana hesabınıza almayın ayrı bir mail adresi açın. İleride satmak isterseniz sıkıntı yaşamazsınız. Çünkü hesap satışı gerçekleşir hesapta ne varsa hepsi satılır, tek tek hesaptaki oyunlar satılamaz. Demin anlattığım aynı mantıkla oyun hesaplarını da yönetebilirsiniz.

quote:

Konsola birden fazla P1 - P2 hesap tanımlayabilirsiniz bir sınırı yok.

Merhaba, 18.05.2020 'de linkteki ürünü temin ettim. Büyük ihtimal 22.05.2020'de ulaşacağını düşünüyorum. Bu nedenle konsol gelmeden kafamdaki sorulara cevap arıyorum...
    www.vatanbilgisayar.com
    Microsoft xbox one s 1 tb oyun konsolu + 2. kumanda fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Microsoft xbox one s kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-s-1-tb-oyun-konsolu-2-kumanda.html

Konsolu özellikle oyunsuz olarak seçtim. Konsolu 9 yaşındaki oğlumla beraber kullanacağız. Oğlumun ilgisi LEGO Undercover vb. Lego oyunları üzerine. Benim ilgimde yarış ve strateji üzerine,

İncelediğim kadarıyla Pass hesabında 1 adet lego oyunu mevcut, bu oyunları büyük ihtimal alacağım. Yaş sınırı düşük olduğu için ilerleyen zamanda oğlumun zevkleri değişecek ve bu oyunlar boşa çıkacak,

Yaş aralığı biraz daha fazla olan Need for speed heat tarzı bir oyun aldığımızda hepsini sadece tek bir oyun hesabına mı tanımlayabiliyoruz? Yoksa ikinci alıntıdan anladığım kadarıyla birden fazla mail adresi oluşturup oyun zevklerine göre gruplandırma yapabiliyor muyuz? Ya da bu oyunları kardeşlik üzerinden mi kullanabiliyoruz?

Satış olunca mail adresleri de mi satılıyor? isim.soyisim@mail.com yerine isim.oyunhesabi@mail.com gibi bir mail hesabı almak gerekecek?

Forza Horizon 4 şu an gamepass hesabında mevcut, sadece Lego dlc alıp oynayabilir miyiz? Ana oyuna sahip olmadan ekstra satın alınan dlc'ler gamepass üzerinden çalıştırılabilir mi?

Konsol konusunda çok acemiyim, forum konularını okuyarak öğrenmeye çalışıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsubsu -- 21 Mayıs 2020; 5:38:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bsubsu

quote:

Oyun alacaksanız ana hesabınıza almayın ayrı bir mail adresi açın. İleride satmak isterseniz sıkıntı yaşamazsınız. Çünkü hesap satışı gerçekleşir hesapta ne varsa hepsi satılır, tek tek hesaptaki oyunlar satılamaz. Demin anlattığım aynı mantıkla oyun hesaplarını da yönetebilirsiniz.

quote:

Konsola birden fazla P1 - P2 hesap tanımlayabilirsiniz bir sınırı yok.

Merhaba, 18.05.2020 'de linkteki ürünü temin ettim. Büyük ihtimal 22.05.2020'de ulaşacağını düşünüyorum. Bu nedenle konsol gelmeden kafamdaki sorulara cevap arıyorum...
    https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-s-1-tb-oyun-konsolu-2-kumanda.html

Konsolu özellikle oyunsuz olarak seçtim. Konsolu 9 yaşındaki oğlumla beraber kullanacağız. Oğlumun ilgisi LEGO Undercover vb. Lego oyunları üzerine. Benim ilgimde yarış ve strateji üzerine,

İncelediğim kadarıyla Pass hesabında 1 adet lego oyunu mevcut, bu oyunları büyük ihtimal alacağım. Yaş sınırı düşük olduğu için ilerleyen zamanda oğlumun zevkleri değişecek ve bu oyunlar boşa çıkacak,

Yaş aralığı biraz daha fazla olan Need for speed heat tarzı bir oyun aldığımızda hepsini sadece tek bir oyun hesabına mı tanımlayabiliyoruz? Yoksa ikinci alıntıdan anladığım kadarıyla birden fazla mail adresi oluşturup oyun zevklerine göre gruplandırma yapabiliyor muyuz? Ya da bu oyunları kardeşlik üzerinden mi kullanabiliyoruz?

Satış olunca mail adresleri de mi satılıyor? isim.soyisim@mail.com yerine isim.oyunhesabi@mail.com gibi bir mail hesabı almak gerekecek?

Forza Horizon 4 şu an gamepass hesabında mevcut, sadece Lego dlc alıp oynayabilir miyiz? Ana oyuna sahip olmadan ekstra satın alınan dlc'ler gamepass üzerinden çalıştırılabilir mi?

Konsol konusunda çok acemiyim, forum konularını okuyarak öğrenmeye çalışıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    Merhaba, oyunları her seferinde yeni hesap açıp o hesaba da alabilirsiniz, 1 tane ana hesabınız vardır hepsini onada alabilirsiniz. İsterseniz grup grup yapabilirsiniz. Bu size kalmış bir durum. Şahsen her oyun için hesap açarım sonra işim bitince elden çıkartırım. 1 tane ana hesabınız olur bütün oyun ilerlemelerinizi bu hesap üzerinden yapabilirsiniz.

Sadece Lego Dlc alıp oynayabilirsiniz, sıkıntı yok. Bi ara 75 liraya Ultimate satılıyordu onu tavsiye ederim.

• İlginiz için teşekkürler. Daha önce PC için red alert almıştım g2a dan sıkıntı çıkmamıştı.

Bahsettiğiniz fiyat aralığı için karşılaştırma yapabileceğim tavsiye edebileceğiniz başka siteler mevcut mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese merhaba, 2. el olarak xbox 360 alma düşüncem var, bu dönemde hala alınır mı? çok bir beklentim yok amaç kızımın isteğini kırmamak :)
  • Merhaba hesap ile birlikte PS4 Pro yu satim Xbox One s A.D almayi planliyorum !yillik EA Access ile 2800Tl ye geliyor sizce acaba mantikli mi ? Kardesim de Xbox sahibi ve bu sekilde paylasimli uyelik alinabilir .Socunta Pro dan sonra para bile artacak PSN oyunlari cok pahali LOU-2 de en az 400-500 Tl arasi olacak . Yeni konsollari bekleyelim desek 6-7bin den asagi olacagini sanmiyorum.
  • Dostlar, gençler Romalılar, sizlere bir sorum olacak.

40 yaşa merdiven dayamış biri olarak, evimde yeğenlerimle büyük ekran TV de interaktif oyun oynama planı kurmaya başladım. Sanırım bu corona günlerinin de bu düşüncemin gelişmesine etkisi oldu.

Oyun konsolları hakkında hiçbir fikrim yok. Zamanında bir arkadaşımın evinde, TV ye bağlı bir kameradan elimde hiç bir alet ekipman olmadan bowling oynadığımı hatırlıyorum.

Günümüz oyunlarına pek bir ilgim yok tek amacım yeğenlerimle ekran karşısında keyifli vakit geçirmek. Bowling, tenis vb benim de hareket edebileceğim basit oyunları oynayabilecek bir sistem arıyorum ki sanırım Nintendo Wii de vardı bu olay.

Bu tür bir sistem için hangi konsol ve/veya hangi aksesuarlar işimi görür? Bu konuda desteğinizi bekliyorum , teşekkürler

• Arkadaşlar, xbox alma arefesinde ve daha önce hiç konsol kullanmamış biri olarak belki cahilce gelebilecek olan sorumu şimdiden mazur görün. Gmail ile bir epic games hesabım var. Bu epic games kütüphanemdeki oyunlarımı xbox ile ayrıca bir ücret ödemeden yükleyip oynayabiliyor muyuz? Yani xbox hesabı ile epic games hesabı ilişkilendirilebiliyor mu? Yoksa bu oyunları xbox hesabından yeniden satın alıp mı oynamamız gerekiyor? Gta 5, civilization 6 vs. Ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

• KaFKa kullanıcısına yanıt
    Hayır. PC’deki Epic Games Store’un konsolla bi alakası yok.

• KaFKa kullanıcısına yanıt
    Sadece microsoft store pc ile microsoft store konsol ilişkili. Steam, epic games, humbble gibi yerler ilişkili değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bonasera kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz konsol Xbox 360 hareket ederek oyun oynamanızı sağlayan da kinect ekipmanı. Xbox öne da da kinect var ancak her ikisini kullanmış biri olarak 360 daki kinect oyunların daha keyifli olduğunu söyleyebilirim.

• Cevabınız için çok teşekkür ederim.

• alpben A kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkür ederim, sıfırı satılmadığından 2.el bakmak zorundayım değil mi? 2. el xbox 360 alırken dikkat etmem gereken önemli bir husus var mı acaba? Tekrar teşekkür ederim

• bonasera kullanıcısına yanıt
    Kırdirilmis olanları tercih edin bence kırdirilmis ve kinect oyunlar yüklenmiş bir konsol tercih ederseniz hem oyun temini için uğraşmazsiniz hemde oyunlar için cebinizden para çıkmamış olur diye tavsiyede bulunabilirim

• Arkadaşlar 2300 Tl civarı bir fiyata 22 23 aylık garanti 12 ay ea access tek kol xbox one s cihaz ne diyorsunuz ps4 düşünüyordum exc.oyunlar için ama hem vakit ayırabilir miyim hemde oyun fiyatları vb. derken fifa pes nba üçgenine dönerim diye xboxa yöneldim fiyat alım açısından ne diyorsunuz.
  • Birde Cdli ile Digital arasında fiyat farkı var ama sizce değer mi yani cd liye gerek var mıdır
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.