Şimdi Ara

Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
26
Favori
20.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: araman

arkadaşlar bi sorum olacak... şimdi iki tane hesabım var A ve B olmak üzere a giriş xboxım B de yeni açtığım hesap bu yeni açtığım hesap ile malum bu live üyelikten alıcam ama eski A hesabımda indirdiğim oyunları bu hesap üzerinden gamepass ile oynayabilirmiyim ?
    İstediğin oyunu istediğin hesaptan oynayabilirsin. A hesabindaki oyunu b hesabından veya b hesabindaki oyunu a hesabindan oynayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok teşekkürler...
  • Merhaba xbox 360 la ilgili birşey sormak istiyorum. Xbox 360 dan hala youtube ve netflix izlene biliyor mu? Güncelleme devam ediyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.
    Biz 2 30lu yaslara merdiven dayamis arkadas 2 ay once xbox one x almis bulunmaktayiz.

Kardeslik seklinde 34 ay gamepass ulti
    10ar 11 er ayda game accessleri var ayri ayri.
    Bu konsol isi bize pek gelmedi gibi. Ben kendi xboxumda 2 set pil bitirdim ancak oyle dusunun.

Benim sorum su malum piyasa karisik. Biz bu aletleri satmak istesek makul olarak hakki ne kadar bu cihazlarin ?

• Tqrr kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Şuan piyasa çok karışık ayrıca büyük toptancıların hiçbirinde sıfır xb1x yok.Elinde olanda 6bin istiyor(Bknz:Vatan comp.)Satmak isterseniz 4000+/- eder diye düşünüyorum.Bu fiyat tek konsol+tek kol için,eksta kol ve mevcut üyeliklerinizle birlikte satmanız durumda fiyat daha da artacaktır.Tabii alıcının vereceği fiyatta önemli orta yolu bulabilmek için.
  • Xbox one fiyatları felaket uçmuş. Dün teknosada şahit oldum 2800 tl idi yarım saat sonra teknosaya yine girdim 3500 tl yapmışlar. Bu fiyatlarda verilmez bu cihazlara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, one ile one s arasında kol farkı var mı? Yoksa ikisi de aynı kol mu?

• enderoid E kullanıcısına yanıt
    One s in kolu ele daha iyi oturması açısından gözenekli diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: viktor1574

Merhaba xbox 360 la ilgili birşey sormak istiyorum. Xbox 360 dan hala youtube ve netflix izlene biliyor mu? Güncelleme devam ediyor mu ?
    İkisi de sorunsuz izleniyor.

• Arkadaşlar ben live gold aldım şimdi 5,9 na ultimate e yükseltmek istiyorum ama katıl butonu silik görünüyor tıklanmıyor.neden olabilir
  • Daha önce aldıysan yeni acc açman gerekiyor

• Hallettim. 1 yıllık live gold u iptal edip yerine ultimate veriyor sanırım. Birde gta 5 kaldırıldımı gamepass ten. Pes 2020 de var sanırım

• AnthemSY kullanıcısına yanıt
    Gta 5 kaldırıldı. Pes 20 mevcut

• 3 ay sonra live gold üzerinden ultimate yaptığım hesap süresi doluyor ücretle aldığım pes 2020 var yeni üyeliği nasıl yapmalıyım yol gösterecek olan varsa iyi olur yeni hesap açsam 2 yıl live gold yapsam sonra 1aylık ultimate ile yine ultimate olurmu pes 20 oynayabilirmiyim yeni hesapla tesekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sadoby

3 ay sonra live gold üzerinden ultimate yaptığım hesap süresi doluyor ücretle aldığım pes 2020 var yeni üyeliği nasıl yapmalıyım yol gösterecek olan varsa iyi olur yeni hesap açsam 2 yıl live gold yapsam sonra 1aylık ultimate ile yine ultimate olurmu pes 20 oynayabilirmiyim yeni hesapla tesekkür ederim
    Evet oynayabilirsiniz pes20. Yeni hesaptan alıp konsola o hesabı girdikten sonra game passteki oyunları eski hesaptan da oynayabilirsiniz. Yani istediğiniz oyunu istediğiniz hesaptan oynarsınız.

• Konunun en başında arkadaşlar çok güzel anlatmışlar, sağolsunlar, fakat ben yine de anlayamadığım için telefon ile bir arkadaşıma anlattırdım yine

- Konsolunuza istediğiniz oyunu, istediğiniz hesaptan yükleyip, istediğiniz hesaptan oynayabilirsiniz. Oyunun konsolda olması yeterli.
    - Tüm Live Gold, Ultimate gibi para işlerinizi (eğer Ultimate kardeşliği yapmayacaksanız, yani 180/2 yapmayacaksanız) kurulumu yaptığınız hesaba (ana hesap, giriş hesabı deniyor) alın. Böylece adamla paylaştım şifreyi değiştirdi, benim ultimate gitti gibi sorunlar olmaz.
    - Ana giriş hesabından ayrı 1 hesap daha alın (hotmail veya outlook). İleride satabileceğinizi düşündüğünüz oyunları bu hesaba yükleyin. Böylece oyun satmak istediğinizde direk olarak hesabı veriyorsunuz, ve o hesapta bulunan tüm oyunları satmış oluyorsunuz.
    - Ana giriş hesabından farklı olarak 10 adet ek hesap tanımlayabilirsiniz. Bu hesaplara farklı farklı oyunlar yükleyebilirsiniz. Ve hangi oyunu satmak istiyorsanız direk oyunu yüklediğiniz hesabı satabilirsiniz. Veya 1 oyun üzerinde kardeşlik kuracaksanız (oyun 200 TL üzeri diyelim), sadece bu hesap bilgilerini verirsiniz. Ana hesap bilgilerinizi vermenize gerek kalmaz, böylece ultimateniz güvende olur.
    - Ultimate yapma işlemi de biraz gariptir. Önce 1 yıllık Live Gold alıyorsunuz. Sonra Ultimate alıyorsunuz, fakat alırken ilk ay 5 TL, sonra her ay 45 TL diyor, dikkate almayın. Aldığınızda Live Gold'unuzu silip Ultimate yapıyor. Live Gold (180) + Ultimate (5 TL) yıllık toplam 185 TL'ye geliyor.

Ben kardeşlik ile uğraşmıyorum. Game Pass içindeki oyunlar bana yetiyor çünkü. Ultimate paylaşmadığım için Game Pass'ten oynayabiliyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderoid -- 26 Haziran 2020; 9:55:57 >

• enderoid E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınız doğru anlatmış Yazdığınız ilk maddeyi tam bilmiyorum ancak Xbox a geçmeden önce aynı şekilde bir ana hesaptan oyunlarımı oynuyordum, ek hesaplarla da alım satım işlerimi hallediyorum Çift hak dışında alım satım yapmadım yapmam da Hem hesap güvenliği açısından daha iyi hem de bana saçma geliyor (tabii imkan meselesi oyun fiyatları malum - ki benim imkanlarımda iyi değil) Sonuçta oyunları alıp oynarken parça parça almıyoruz Oyun alım satımlarında da referanslı, eski ve vukuatsız üyelerle veya yeni üye ise önce hesap alarak oyun almak gerekiyor Ne olacak altı üstü kaç para ki dememek lazım Para kolay elde edilmediği gibi 50 kuruşunuz olmasa alışveriş dahi yapamazsınız Son olarak xbox a geçince fazla oyun alım satımı yapmayacağım için benim de referanslarım maalesef eski görünecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 12 Mayıs 2020; 12:34:17 >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim peki live gold ultimate olurmu yeni hesapta hesabı cihazdan mı açmakla pc den açmak arasında fark olur mu :)

• Merhabalar,

Şu an Almanya'dayım ve Mediamarkt'ta Star Wars ile birlikte One X 300 Euro'ya satılıyor. Sizce alınır mı? Bir de garanti durumu Türkiye'de ne olur?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.