Şimdi Ara

Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
26
Favori
20.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Develerium

Şimdi elinizde iki tane hesap var. Bunun bir tanesi EA Access diğeri Game Pass ultimate. Asıl hesap olarak EA access olanı kullanmak istediğiniz varsayarak anlatıyorum. Game Pass ultimate olanı giriş xboxu yapmanız lazım. Bunun için ayarlar > genel > kişiselleştirme > giriş xboxum var. Game Pass ultimate olan hesap açıkken bunu yapmanız lazim. Giriş xboxu olduğu için siz konsolda hangi hesap ile oturum açarsanız açın Game Pass ultimate olacaktır. Bu hesabı kapatıp EA Access olan hesabı açın. Game Pass ultimate olan hesap giriş xboxu olduğu için EA Access olan hesap ile Game pass ultimate varmış gibi kullanabilirsiniz. Kısaca Game Pass ultimate olanı giriş xboxu yapıp EA Access olan hesap ile normal bir şekilde konsol kullanmaya devam edebilirsiniz. Giris xboxu olduğu için Game Pass ultimate olan hesabı hesaplarım kısmından kaldirsaniz bile Game Pass kullanabilirsiniz.
    Diğer bir şekilde anlatmak gerekirse giriş xboxu yaptığınız hesabi değil diğer hesabı kullanmanız lazım. EA Access olanı giriş xboxu yaparsanız Game Pass olan hesabı kullanın. Game Pass olan hesabı giriş xboxu yaparsanız EA Access olan hesabı kullanın.

Alıntıları Göster
    hocam açık ve net olarak anladım teşekkür ederim...

• Merhaba arkadaşlar çoğu mesajı okudum ben şunu sorucam 2. El xbox one x aldım adamın 1 yıllık game pass ultimate hesabı var içinde ben bunu anladığım kadarıyla giriş hesabı yapıcam yani p1 sonra kendime hesap açıp ordan oyunlarımı oyniycam peki sormak istediğim soru ps4 te primary hesapta ps plus varsa diğer hesaplardan o online oynanıyordu evet ama plus ın diğer ayrıcalıklarından faydalanamıyordu buluta savedata yüklemek aylık oyunları ps ye yüklemek gibi bunda da böyle mi aceba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arma33

Merhaba arkadaşlar çoğu mesajı okudum ben şunu sorucam 2. El xbox one x aldım adamın 1 yıllık game pass ultimate hesabı var içinde ben bunu anladığım kadarıyla giriş hesabı yapıcam yani p1 sonra kendime hesap açıp ordan oyunlarımı oyniycam peki sormak istediğim soru ps4 te primary hesapta ps plus varsa diğer hesaplardan o online oynanıyordu evet ama plus ın diğer ayrıcalıklarından faydalanamıyordu buluta savedata yüklemek aylık oyunları ps ye yüklemek gibi bunda da böyle mi aceba
    Dediğiniz gibi P1 yaptıktan sonra kendinize hesap açıp Ultimate olan hesabın tüm özelliklerinden faydalanırsınız, yani online ve gamepass. Kendi hesabınızın ilerlemeleri de aynı kalır. Ps plus hakkında hiç fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 21 Nisan 2020; 20:56:34 >
  • arma33 A kullanıcısına yanıt
    1 yıllık game ultimate varsa ps plus taki gibi 1 senelikde Live gold üyeliği vardır. p1 giriş xboxum yapınca 1 yıl boyunca gamepass taki mevcut oyunları oynayabilirsin, live goldun hediye oyunlarına sahip olabilirsin (livegold süresince)
  • Arkadaşlar çok sinirim bozuldu 2. El xbox one x aldım satan adam 1 yıl pass ultimate var fifa 20 var diye bana sattı neyse aldım kurdum xbox u her açtığımda fifa 20 ve pass ultimate i kullanmak için adamın hesabını açmam gerekiyor sizden anladığım kadarıyla adamın hesabı bendw p2 kaç kere yazdım şunu p1 yapmam gerekiyor şöyle böyle anlattım bana diyor ki şifreyi veremem benim mailim in şifresi başka bi yolu var mı diyor? Giriş xbox u yapmam için başka bi seçenek var mı arkadaşlar fiyattan anlayan arkadaşlar pm den yazarsa, kazık yemediysem eğer adamın hesabı komple silip kendim almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: arma33

Arkadaşlar çok sinirim bozuldu 2. El xbox one x aldım satan adam 1 yıl pass ultimate var fifa 20 var diye bana sattı neyse aldım kurdum xbox u her açtığımda fifa 20 ve pass ultimate i kullanmak için adamın hesabını açmam gerekiyor sizden anladığım kadarıyla adamın hesabı bendw p2 kaç kere yazdım şunu p1 yapmam gerekiyor şöyle böyle anlattım bana diyor ki şifreyi veremem benim mailim in şifresi başka bi yolu var mı diyor? Giriş xbox u yapmam için başka bi seçenek var mı arkadaşlar fiyattan anlayan arkadaşlar pm den yazarsa, kazık yemediysem eğer adamın hesabı komple silip kendim almak istiyorum
    Ee açın siz de hesabı. Çok zor bir şey değil. Şifre bile girmeniz gerekmiyor. Hatta ayarlardan hesabı kola tanımlayın. Kol açılınca otomatik olarak hesap da açılsın. Yani sırf şu işlemi yapmamak için 1 yıllık hesabı silmek akıl karı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arma33 A kullanıcısına yanıt
    Aldığınız kişinin hesabına oturum açabiliyorsanız giriş xboxı da yapabilirsiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam açabiliyoeum ama ayarlar a girip kişileştirme giriş xbox u diyince şifre istiyor

• Arkadaslar merhaba yeni xbox one s aldim
    İcinden bir aylik gamepass ve live gold cikti ancak kodu girmedim
    Sadece microsoft hesabi actim
    Bu 12 aylik ultimate hesabini nasil bi siralama ile almam lazim
    Elimdeki kodlari gireym mi yoksa bunlar dursun direk yeni gamepass ve live gold mu alayim
    İlk defa oyun konsolu kullaniyorum O yüzden hic bilmiyorum bu uyelik sekillerini

• quote:

Orijinalden alıntı: hasü50

Arkadaslar merhaba yeni xbox one s aldim
    İcinden bir aylik gamepass ve live gold cikti ancak kodu girmedim
    Sadece microsoft hesabi actim
    Bu 12 aylik ultimate hesabini nasil bi siralama ile almam lazim
    Elimdeki kodlari gireym mi yoksa bunlar dursun direk yeni gamepass ve live gold mu alayim
    İlk defa oyun konsolu kullaniyorum O yüzden hic bilmiyorum bu uyelik sekillerini
    Önce kodları girin. Sonra ilk mesajdaki adımları uygulayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Tamam tesekkurederim

• Arkadaşlar bir sorum olacaktı, mesela ben bir hesap aldım p1 giriş xbox ım seçtim, başka hesap da aldım onu da yapmak istiyorum ama ekrana girdiğimde giriş xbox ımdan çıkar diye bir uyarı geliyor. Aslında hesap ile yeni login oldum henüz. Acaba aynı anda birden fazla giriş xbox ı hesap tanımlanmıyor mu, oluyorsa nerede hata yapıyorum , teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar. Foruma en son 10 yıl önce masaüstü bilgisayar toplarken yazmışım :) Sorum için doğru yer burası mı emin olamadım fakat çok bilgili gençlere benziyorsunuz :)

Eşim ile beraber oyun oynamak için konsol almayı düşünüyorum. Kendisinin benden 'Mario oynasak ya beraber' diye bir isteği oldu, seviyeyi düşünebilirsiniz :) Ben de zaten en son bilgisayarda adam akıllı oyun anlamında Wolfstein II:The New Colossus oynadım. Commadore64'ten yetişmeyim, o yüzden görüntü kalitesiymiş, güncel oyunlarmış, online oyunlarmış filan işim yok. 1 haftadır forumları okuya okuya PS2'den PS3'e, PS3'ten PS4'e, en son da Xbox One S'e geldim. İsteğim basit ve net :

- 1 konsol 2 kol ile yanyana oyun oynamak.
    - Ekran ikiye bölünebilir veya Metal Slug gibi (PS2-3 oynayanlar bilir) tek ekranda oynanabilir.
    - Genellikle Metal Slug veya Portal 2 tarzı co-op oyunlar oynamak.
    - Online oyun oynanmayacak.
    - Fifa, PES, araba yarışları filan oynanmayacak.

Bu kapsamda bakılırsa, Xbox One S almak mantıklı mı? Yoksa 'Amca git 2. el PS3 al, dolanma buralarda mı' dersiniz? Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderoid -- 29 Nisan 2020; 18:1:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enderoid

Merhaba arkadaşlar. Foruma en son 10 yıl önce masaüstü bilgisayar toplarken yazmışım :) Sorum için doğru yer burası mı emin olamadım fakat çok bilgili gençlere benziyorsunuz :)

Eşim ile beraber oyun oynamak için konsol almayı düşünüyorum. Kendisinin benden 'Mario oynasak ya beraber' diye bir isteği oldu, seviyeyi düşünebilirsiniz :) Ben de zaten en son bilgisayarda adam akıllı oyun anlamında Wolfstein II:The New Colossus oynadım. Commadore64'ten yetişmeyim, o yüzden görüntü kalitesiymiş, güncel oyunlarmış, online oyunlarmış filan işim yok. 1 haftadır forumları okuya okuya PS2'den PS3'e, PS3'ten PS4'e, en son da Xbox One S'e geldim. İsteğim basit ve net :

- 1 konsol 2 kol ile yanyana oyun oynamak.
    - Ekran ikiye bölünebilir veya Metal Slug gibi (PS2-3 oynayanlar bilir) tek ekranda oynanabilir.
    - Genellikle Metal Slug veya Portal 2 tarzı co-op oyunlar oynamak.
    - Online oyun oynanmayacak.
    - Fifa, PES, araba yarışları filan oynanmayacak.

Bu kapsamda bakılırsa, Xbox One S almak mantıklı mı? Yoksa 'Amca git 2. el PS3 al, dolanma buralarda mı' dersiniz? Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
    https://forum.donanimhaber.com/ps4-co-op-oyunlari--125003913
    Şu konu işinize yarayabilir.

• QRX kullanıcısına yanıt
    Çok makbule geçti hakikaten, çok teşekkürler. Oyunların hemen hemen hepsi Xbox'ta da mevcut sanırım. Şu anda 2 yıl garantili 2. elleri 1200 TL civarı mevcut. Büyük ihtimalle One S alacağım.
  • enderoid E kullanıcısına yanıt
    2 yıl garantili 1.200 e One S bulduysanız kaçırmayın :) yalnız dikkat edin dolandırıcı da olabilir, malum piyasa aşırı yükseldi.
  • 1 tane değil, sahibinden ve letgo'da var zaten 8-10 tane bu şekilde. Bir sorum olacak size. Aynı fiyat 2 yıl garantili mi almak mantıklı, garantisiz 2 kollu mu almak? Kol fiyatları 300 TL civarı sanırım. Cihaz sanırım PS'ten daha sağlam kırmızı-sarı ışık hatası veren bir cihaz değil. O yüzden garanti mi kol mu emin olamadım.
    Elektronik cihaz sonuçta, hiç sıkıntı çıkarmadan 2 senede kullanabilirsiniz 2 ay sonra problemde çıkarabilir. Şahsen her zaman garantiyi tercih ederim. Ama sizde kolda şart karar sizin :)
    Cihazın durumunu bilmediğim için ve ikinci el olduğu için ben olsam garantiyi tercih ederdim. Ama tabi kol fiyatları da pahalı. İkinci kolu sürekli aktif kullanmayacaksanız garanti tercih edilebilir.
  • Çok sağolun cevaplar için. 1200 TL 1,5-2 yıl garantili ve 300 TL kol toplam 1500 TL'ye alayım bitsin iş. Evde hala gameboy classic ve commadore64 duruyor. Gözlerim biraz kaliteli piksel görsün. Açar mis gibi mario, contra oynarım :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.