Şimdi Ara

Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
26
Favori
20.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Tv kumandası ile gezinmeyi duymadım hiç, belki konsol açılınca tv de otomatik açılıyor onla karıştırdınız. Sene başında S almıştım o ses mevcuttu oda ufak olduğu için rahatsız oluyordum açıkçası. Araştırdığımda herhangi bi etkisi yok performans düşüklüğü vs yapmıyormuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O ses normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Nerede paylaşılıyor bu turnuva hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedde33

Nerede paylaşılıyor bu turnuva hocam
    Konusu vardi katılım bitmiş heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Hayırlı olsun. Tv kumandası ile gezinmeyi duymadım hiç, belki konsol açılınca tv de otomatik açılıyor onla karıştırdınız. Sene başında S almıştım o ses mevcuttu oda ufak olduğu için rahatsız oluyordum açıkçası. Araştırdığımda herhangi bi etkisi yok performans düşüklüğü vs yapmıyormuş.
    Tskler

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

2.el xbox one x alacak olan arkadaşlar bu fırsatları kaçırmasın!
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-x-project-scorpio-4k-ozel-surum-746603619/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-x-project-scorpio-edition-726075031/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-x-project-scorpio-812922080/detay
    Yakın zamanda sıfırı Vatan bilgisayarda 2500 liraya satılıyordu. Firsatcilar sağ olsun 4 katı fiyata alabiliyoruz. Bizim için kutuyu falan açmışlar. Sıfırdan pahalı olması normal!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Develerium -- 20 Nisan 2020; 13:30:29 >

• VER MEHTERİ VER

• Arkadaslar merhaba birsey sorcam bende starwara ve ea kod var ancak nereye gircegimi birturlu bulamadim acaba nerden giriyoruz
    Birde live gold ve gamepass ucretsiz 1 aylik almistim onu yukseltmek istiom ama onuda bulamadim nerden alinio acaba sadece game paas ultime al dio onumu alcam 1 yillik
    Ozmnda cok ucuz oluo yanlis olmuyormu

• Agulec40 kullanıcısına yanıt
    Store dan kodlar girilebilir. Yıllık Live gold alıp üzerine gamepass girerseniz ultimate oluyor. 5,90 Ultimate fiyatı zaten kampanyalı. Sadece elinizdeki game pass ı Live gold üyeliğinize eklerseniz de yeterli olması lazım. Yalnız ben emin olamadığımdan 2 yıllık Live gold, hediye live gold üyeliği ardından 5,90 TL game pass ultimöate ekleyerek 05,22 ye kadar ultimate yaptım
  • xbox one x, 2 oyun, 2 gamepad, 1200tl. Tokatlayacak birini arıyor.
  • peki arkadaşlar bende mevcut Ultimate olduğu için bana live uzatma vermiyor. ben hediye olarak başka bir hesap açıp ana hesabıma yollasam ( aynı hesaptanda oluyor sanırım ) 1 yıllık live üyeliği tekrar 5.90 la uzatabilirmiyim Ultimate i?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araman -- 21 Nisan 2020; 2:20:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: araman

peki arkadaşlar bende mevcut Ultimate olduğu için bana live uzatma vermiyor. ben hediye olarak başka bir hesap açıp ana hesabıma yollasam ( aynı hesaptanda oluyor sanırım ) 1 yıllık live üyeliği tekrar 5.90 la uzatabilirmiyim Ultimate i?
    maalesef cvp gelmeyince öyle yaptım ama direkt 180 tl yi 4 aylık Ultimate dönüştürüyor yazık oldu.....
  • araman A kullanıcısına yanıt
    İade edin, yeni hesap açıp o hesap üzerinden tekrardan yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

İade edin, yeni hesap açıp o hesap üzerinden tekrardan yapın.
    Teşekkür ederim oeki yeni hesap açınca ea diper hesapta kalacak değilmi ? Oyanarken ona göre hesap değiştreceğim

• quote:

Teşekkür ederim oeki yeni hesap açınca ea diper hesapta kalacak değilmi ? Oyanarken ona göre hesap değiştreceğim

Alıntıları Göster
    Game Pass ultimate olan hesabı giriş xboxı yapıp EA acces olan hesap ile girerseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kısaca Game Pass ultimate olan hesabı giriş xboxı yapıp hesaplarim kısmından kaldırın. Bu sayede EA access olan hesapta Game Pass ultimate varmış gibi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Develerium -- 21 Nisan 2020; 13:39:28 >
  • şöyle bi sorunum var iade et seçeceği çıkmıyor siparişlerde sadece kodu görüntüle var ?
  • quote:

şöyle bi sorunum var iade et seçeceği çıkmıyor siparişlerde sadece kodu görüntüle var ?
    Destek ile görüşün. Size yardımcı olacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Develerium

Game Pass ultimate olan hesabı giriş xboxı yapıp EA acces olan hesap ile girerseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kısaca Game Pass ultimate olan hesabı giriş xboxı yapıp hesaplarim kısmından kaldırın. Bu sayede EA access olan hesapta Game Pass ultimate varmış gibi olacak.

Alıntıları Göster
    öncelikle teşekkür ederim
    iade için microsoftu aradım hem herkes bilgilenmiş olur:
    şimdi iki kez live hediye almıştım birinde zaten hesabımda 4,5 tl felan vardı onuda kullan demiştim onu kullandığım için kesinlikle iade alamadım diğeri için sadece kredi kartı kullandığım için iadesini aldım.. bu konuya herkes dikkat etsin iade olmuyor microsoftn hesabından kullanırsanız..
    hocam yukarıda anlattığınızı nasıl uygulayacağım cihazım yeni çok bilgim yok yani şu an mevcut hesabımı ana hesap gibi yapıp bunun altında yeni bir mail ile oturumu açacağım?

• quote:

öncelikle teşekkür ederim
    iade için microsoftu aradım hem herkes bilgilenmiş olur:
    şimdi iki kez live hediye almıştım birinde zaten hesabımda 4,5 tl felan vardı onuda kullan demiştim onu kullandığım için kesinlikle iade alamadım diğeri için sadece kredi kartı kullandığım için iadesini aldım.. bu konuya herkes dikkat etsin iade olmuyor microsoftn hesabından kullanırsanız..
    hocam yukarıda anlattığınızı nasıl uygulayacağım cihazım yeni çok bilgim yok yani şu an mevcut hesabımı ana hesap gibi yapıp bunun altında yeni bir mail ile oturumu açacağım?

Alıntıları Göster
    Şimdi elinizde iki tane hesap var. Bunun bir tanesi EA Access diğeri Game Pass ultimate. Asıl hesap olarak EA access olanı kullanmak istediğiniz varsayarak anlatıyorum. Game Pass ultimate olanı giriş xboxu yapmanız lazım. Bunun için ayarlar > genel > kişiselleştirme > giriş xboxum var. Game Pass ultimate olan hesap açıkken bunu yapmanız lazim. Giriş xboxu olduğu için siz konsolda hangi hesap ile oturum açarsanız açın Game Pass ultimate olacaktır. Bu hesabı kapatıp EA Access olan hesabı açın. Game Pass ultimate olan hesap giriş xboxu olduğu için EA Access olan hesap ile Game pass ultimate varmış gibi kullanabilirsiniz. Kısaca Game Pass ultimate olanı giriş xboxu yapıp EA Access olan hesap ile normal bir şekilde konsol kullanmaya devam edebilirsiniz. Giris xboxu olduğu için Game Pass ultimate olan hesabı hesaplarım kısmından kaldirsaniz bile Game Pass kullanabilirsiniz.
    Diğer bir şekilde anlatmak gerekirse giriş xboxu yaptığınız hesabi değil diğer hesabı kullanmanız lazım. EA Access olanı giriş xboxu yaparsanız Game Pass olan hesabı kullanın. Game Pass olan hesabı giriş xboxu yaparsanız EA Access olan hesabı kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Develerium -- 21 Nisan 2020; 15:20:35 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.