Şimdi Ara

Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
26
Favori
20.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: braveyours

Yeni One S aldım, şöyle yapabilirsiniz; bir ana hesap oluşturun bir kaç yıllık live gold alın, üstüne game passs ultimate alın. ev xboxım yapın. Alacağınız oyunlar içinde ayrı ayrı hesaplar açıp oynayın. Bu sayede ileride takas ve satış yaparken daha kolay elden çıkarırsınız. Bunları da giriş xboxım yaparsanız ana hesaptan oynayabilirsiniz (online sahil)
    Burada bir düzeltme yapayım;

Üyelikleri aldığı hesap ana hesabıysa ve giriş xboxı yaparsa başkasıyla paylaşamaz. Hem oturum açıyor hemde Giriş Xboxı olarak kullanıyor bu yüzden olmaz. Üyelikleri ana hesaba aldıysa bu hesaba oturum açtığından, paylaşacağı kişi ilgili hesabı Giriş Xboxı yapmalı.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sadece kendim kullanacağım ve kardeşlik yapmayacağım için ana hesabı ben bu şekilde yaptım. Kardeşlik düşünenler için ve benim içinde faydalı oldu bu bilgi

Bir de şunu sorayım; üyelik aldığı hesabı nasıl kullanmalı paylaşmak isteyen? Gerek kendi konsolunda gerek paylaşırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 16 Nisan 2020; 15:58:32 >
  • Ya 200 tl ztn alin tek başınıza kullanin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya 200 tl ztn alin tek başınıza kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Burada bir düzeltme yapayım;

Üyelikleri aldığı hesap ana hesabıysa ve giriş xboxı yaparsa başkasıyla paylaşamaz. Hem oturum açıyor hemde Giriş Xboxı olarak kullanıyor bu yüzden olmaz. Üyelikleri ana hesaba aldıysa bu hesaba oturum açtığından, paylaşacağı kişi ilgili hesabı Giriş Xboxı yapmalı.

Alıntıları Göster
    Ben yeni Xbox sahibi değilim ama bu konulara uzağım. Ben daha önce ucuza Game Pass almıştım. Live Gold almak istediğim zaman bu teklif kullanılamıyor hatası alıyorum. Bu hata daha Game Pass aboneliğim devam ettiği için mi? 180+ 5 lira diye geçiyor ama ben yükselt dediğim zaman benden 44.99 lira istiyor. Bu hesabımda EA Access var. Başka hesap açıp o hesap ile 1 yıllık Live Gold alıp yukseltsem nasıl olur? EA Access oyunlarini online oynayabilir miyim?
    Kısaca sormak gerekirse.
    1-) Bu hesap ile 5,90 liraya Game Pass aldigim için şimdi 180+44,90 lira mi ödemem lazım?
    2-) Xbox Live Gold alamıyorum neden?
    3-) Başka hesap açıp ordan Xbox Live Gold alsam EA Access olan hesaptaki oyunları online oynayabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: braveyours

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sadece kendim kullanacağım ve kardeşlik yapmayacağım için ana hesabı ben bu şekilde yaptım. Kardeşlik düşünenler için ve benim içinde faydalı oldu bu bilgi

Bir de şunu sorayım; üyelik aldığı hesabı nasıl kullanmalı paylaşmak isteyen? Gerek kendi konsolunda gerek paylaşırken
    Rica ederim. Üyelik paylaşmayacaksanız giriş xboxı yapmanıza gerek yok, oturum açıyorsunuz sonuçta.

Üyelik aldığınız hesap ana hesabınız ise oturum açmanız yeterli, karşı taraf sizin ana hesabınızı giriş xboxı yapınca paylaşmış oluyorsunuz.(karşı taraf sizin hesaba oturum açmayacak)

Üyelik aldığınız hesap ana hesap(oyunları oynadığınız hesap) değil sadece üyelik hesabınız ise bu sefer giriş xboxı yapıp bir daha oturum açmadan ana hesabınızla haklardan faydalanacaksınız. Bu sefer karşı taraf üyelik hesabına oturum açıp ardından kendi hesabına geçerek üyelikten faydalanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Develerium

Ben yeni Xbox sahibi değilim ama bu konulara uzağım. Ben daha önce ucuza Game Pass almıştım. Live Gold almak istediğim zaman bu teklif kullanılamıyor hatası alıyorum. Bu hata daha Game Pass aboneliğim devam ettiği için mi? 180+ 5 lira diye geçiyor ama ben yükselt dediğim zaman benden 44.99 lira istiyor. Bu hesabımda EA Access var. Başka hesap açıp o hesap ile 1 yıllık Live Gold alıp yukseltsem nasıl olur? EA Access oyunlarini online oynayabilir miyim?
    Kısaca sormak gerekirse.
    1-) Bu hesap ile 5,90 liraya Game Pass aldigim için şimdi 180+44,90 lira mi ödemem lazım?
    2-) Xbox Live Gold alamıyorum neden?
    3-) Başka hesap açıp ordan Xbox Live Gold alsam EA Access olan hesaptaki oyunları online oynayabilir miyim?

Alıntıları Göster
    1- Evet, ama geçenlerde eski üyelik hesaplarınada 5,90 fiyatından yararlanma olanağı getirildi diye okudum belki bitmiş olabilir.
    2- Mevcut üyeliğiniz devam ettiği için olabilir.
    3- Oynayabilirsiniz.

Tekrar teşekkürler bilgilendirme için.
    Yeni hesap açıp ordan Xbox Live Gold almaya karar verdim. Konsolda zaten EA Access olan hesap açık. Hesap ekle deyip Live Gold olan hesabı eklediğim zaman EA Access oyunlarını online oynayabiliyorum değil mi? Ana hesap olarak hangisini yapmam lazım?

• Son 2 yıldır konsoldan uzak ve daha önce hiç Xbox sahibi olmayan biri olarak xbox s aldım. Oyun önerilerinize açığım hangi oyunları oynayarak baslamami tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

Son 2 yıldır konsoldan uzak ve daha önce hiç Xbox sahibi olmayan biri olarak xbox s aldım. Oyun önerilerinize açığım hangi oyunları oynayarak baslamami tavsiye edersiniz?
    Halo ve Gears Of War serisi ile başlayabilirsiniz. Kontrolcü kullanmaya alışmış olursunuz bu sayede.

• Develerium kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla oynamanız gerekmekte ama aynı duruma sahip arkadaşlar daha net yanıtlar. Live gold aldığınız hesabı giriş xboxı yapmanız yeterli.

• pes 20’de matchday Var şimdi yok mu gelen giden 5dk dır bulamadı kimseyi 🙄

• Pesi kimse oynamıyor

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    Valla öyle gibi Hocam fifacı daha çok oldu sanırım halbuki tam tersiydi

• 16den beri herkes fifa oynuyor anca burda turnuva var ona katil istersen

• Arkadaşlar ben 1 ay önce xbox one x aldım sadece game pass yükledim ama nasıl olduysa ultimate geçmiş 3 aylık. Her neyse ben şimdi bahsettiğiniz şekilde önce live alıp 180 tl ye sonra 5,90 verip ultimate i uzatabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araman -- 18 Nisan 2020; 19:32:2 >
  • araman A kullanıcısına yanıt
    Mevcut üyeler için geçerli değil diye bir yazı var sayfasında Gamepass aldığınız için kullanamazsınız. Yanlış bilgi ise lütfen yorum yazılsın yanlış bilgilendirmemiş olalım
  • Selamlar
    Xbox one fat kasa sahibiyim yillsrdir dogru durust actigim yoktu bu virus olayindsn sonra can sıkıntısından tekrar basladim oyuna.ultimate game pass uyeligi aldim ama oyunlarin boyutu cok buyuk.harici harddisk takiliyor mu
    takiliyorsa ssd yada normal fark ediyor mu ? 500 gb pek yetmiyomus onu anladim. Ne onerirsiniz?

• Arkadaşlar çiçeği burnunda one s all digital sahibiyim. Sistem çok güzel ps4 den sonra ilaç gibi geldi. Sormak istediğim TV kumandası ile Xbox menülerinde gezinme var mı? Sanki okumuştum böyle bir şey? Bir de hafif vızıltı gibi bir ses var fanda :) ciddi ses yapan modeller varmış araştırınca gördüm benimki hafif böyle ama benim gibi son seri one s all digital alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Son olarak ekleme yapayım one s incelemelerinde WiFi özelliklerinde 802.11ac yok diyorlardı fakat one s all digital bu minecraft paketli olan V2 sanırım bu ve net olarak söylüyorum 802.11ac var, kutuda da ibaresi var

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.