Şimdi Ara

Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
26
Favori
20.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben halihazırda gamepass ultimate kullanıcısıyım ama her ay 45 tl ödüyorum bu 12ay live alıp uyguna kullanma muhabbetini yeni öğrendim 5.90 a kullanma hakkım da çoktan bitti, şimdi sorum şu gidip 12 ay live alsam otomatik olarak başka para istemeden 12 aylık ultimateim olur mu yoksa ilk aldığımda mı yapmalıydım fırsattan yararlanmak için? Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uthane kullanıcısına yanıt
    12 aylık Gold alacaksın. Üzerine de 6 TL'lik Game Pass. Üyeliğin Game Pass Ultimate'e çevrilmiş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uthane

Arkadaşlar merhaba, ben halihazırda gamepass ultimate kullanıcısıyım ama her ay 45 tl ödüyorum bu 12ay live alıp uyguna kullanma muhabbetini yeni öğrendim 5.90 a kullanma hakkım da çoktan bitti, şimdi sorum şu gidip 12 ay live alsam otomatik olarak başka para istemeden 12 aylık ultimateim olur mu yoksa ilk aldığımda mı yapmalıydım fırsattan yararlanmak için? Teşekkür ederim şimdiden.
    Şu an kullandığınız hesap ile ilk mesajdaki işlemi yapamazsınız.

Fırsattan faydalanmak için başka hesap açıp ilk mesajdaki işlemleri yapın. O hesabı konsola girin. (Konsola birden fazla hesap girilebiliyor.) Bu işlemden sonra konsolda eski hesabınızdan da oyunları oynamaya devam edebilirsiniz. Konsolda tanımlı bir hesapta ultimate olması yeterli.

@Venomstr Yanlış bilgilendiriyorsunuz. Halihazırda ultimate kullanıcısı ilk mesajdaki işlemleri yapamaz. Yukarıda belirttiğim şekilde yapmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 30 Nisan 2020; 19:58:40 >

• QRX kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman da Gold'un bedava verdiği oyunlar başka hesaba gitmiş ve bölünmüş olmayacak mı?

Üstteki arkadaş 5,90'a kullanma hakkım bitti demiş. Nasıl oluyor ki bu? Ultimate üyeliğimiz bitince zaten 5,90 TL'lik 1 aylığı alamıyor muyuz?
    Hesabın illa yeni mi olması lazım. Daha önce ana hesabımdan tüm pass acces ultimate aldım kullandım. Süreleri bitti tabi. Buna live Gold alıp ultimate yapabilir miyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Süreleri bittiyse yapabilirsiniz diyenler var ama ben denemedim. Bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Hocam o zaman da Gold'un bedava verdiği oyunlar başka hesaba gitmiş ve bölünmüş olmayacak mı?

Üstteki arkadaş 5,90'a kullanma hakkım bitti demiş. Nasıl oluyor ki bu? Ultimate üyeliğimiz bitince zaten 5,90 TL'lik 1 aylığı alamıyor muyuz?
    Ultimate üyeliği devam ediyormuş. Ultimate üyeliği devam ederken 12 aylık gold alırsa sadece 4 aylik ultimate eklenir hesaba.

Kardeşlik işinden tamamen uzak kalacağım ben yeni nesilde. Al sat uğraş koy, gerek yok. İndirim bekleyip ana hesaba almak daha mantıklı, oyunlar içinde.
    En kötü ihtimalle, normal fiyattan aylık öderim gibi.

Teşekkürler. Denersem yazarım ben. Deneyen varsa yazarsa sevinirim.

Daha önce hepsini kullanıp. Bitip. Sonradan oluyor mu şekilde.

• aschil kullanıcısına yanıt
    Gamepass Ultimate için soruyorsanız ana sayfada şu ibare var; "Promosyenel teklifmevcut üyeleriçin geçerli değildir"
  • arkadaşlar acil cevap yazabilirseniz sevinirim, 12 aylık live aldım ücreti çekti, ancak 5,90 ultimate e yükselt dediğim zaman ödeme işlemini alamıyoruz hatası veriyor almıyor, neden acaba?
  • kabusmg K kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı alışverişi olduğu için kartınıza kısıtlama getirilmiş olabilir.Bankanızla görüşün yada başka bir kartla satın almayı tekrar deneyebilirsiniz.

• şimdi bir arkadaşımın kredi kartıyla denedim yine aynı hata ödeme işleminizi alamıyoruz diyor. bu live a ödedik 180 tl iptal edebilirmiyiz ultimatesiz bir işe yaramaz galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabusmg

arkadaşlar acil cevap yazabilirseniz sevinirim, 12 aylık live aldım ücreti çekti, ancak 5,90 ultimate e yükselt dediğim zaman ödeme işlemini alamıyoruz hatası veriyor almıyor, neden acaba?
    Başka kartla deneyin. Bazen bu hataları verebiliyor bazı bankalar.

Edit: yarım saat bir saat sonra deneyin. Bende de hata vermişti böyle. Başka bankanın kartiyla alabilmiştim. Bugün alamazsanız iptal edebilirsiniz live goldu. İptal et diye bir seçenek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 4 Mayıs 2020; 12:36:35 >
  • tamam arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgiler için, microsoftla görüştüm çok fazla deneme sonucu kilitlenmiş dediler. 24 saate çözülecek dediler bakalım. birde bankayla görüşeyim. tşk ettim.
  • Böyle bir durumlar karşılacak olan olursa, görüşme sonrasi 8 saat gibi bir sürede çözüldü.

• Ben anlamadım game pass ultimate (hem bedava oyun hem online oynama) yıllık 539 TL. Ama siz diyorsunuzki bunların ikisini 185 TL ye alabilirsiniz. Nasıl oluyor?
  • AnthemSY kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda üyelik işlemlerine dair her şey, açık bir şekilde hatta linkleri bile eklenerek oldukça detaylı yazıyor. Okuduğunuz halde, nasıl oluyor? diyorsanız üyeliğinizi 539 tl den başlatmanızdan başka seçenek yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 7 Mayıs 2020; 22:57:24 >
  • AnthemSY kullanıcısına yanıt
    Çok güzel oluyor. Ben 2 yıllık 180+180+5.9 tl ye yaptım. Size de tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Atladığım yerler varmış okurken şimdi anladım. Çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim

• arkadaşlar bi sorum olacak... şimdi iki tane hesabım var A ve B olmak üzere a giriş xboxım B de yeni açtığım hesap bu yeni açtığım hesap ile malum bu live üyelikten alıcam ama eski A hesabımda indirdiğim oyunları bu hesap üzerinden gamepass ile oynayabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.