Şimdi Ara

Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
26
Favori
20.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyisi ikinci el alışveriş sitelerinden bir tane konsol almak sonrada keyfini çıkarmak özellikle ps4 alacak arkadaşlar konsol alsakta oyun pahalı dediğinizi duyar gibiyim zaten çoğu kırık oyunla geliyor😂😂😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür Ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. Sen tut kolaylık olsun diye kolu kablosuz yap, enerji yerini pilli yap komedi resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: demir-6

Teşekkür Ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. Sen tut kolaylık olsun diye kolu kablosuz yap, enerji yerini pilli yap komedi resmen
    Pilli olmasını isteyen de çok kullanıcı var. Şahsen ben de pilliyi tercih ederim. Ps4 kolunun sarji bitince mecbur sarja takman gerekiyor. Xboxa 4 tane şarjlı pil aldım. Pil bitince hemen değiştirip devam edebiliyorsun. Oynarken de diğer iki pil şarj oluyor. Zaten 8 10 gün gidiyor bana piller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    O kadar uzun gidiyorsa iyiymiş o zaman. 2 pilli dimi birde pes oynuyorsan kumandaya alışmak uzun sürüyormu

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Ben de şu an 10000lik kullanıyorum. 10000 zaten cihaza verdiği güç değil, kaç saat gideceği. cihaza verdiği güç sabit, zararı olmaz. yurtdışı forumlardan buldum bu şekilde kullanmayı, onlar da bıkmış pil derdinden.
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderoid

Bunların minik pil şeklinde olanları var. Şu an kardeşimde olduğu için çekemedim, idareten bunu kullanıyorum (10000mah) Pil gibi olan için örnek linkte :

https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/codegen-powerx-2000-mah-beyaz-tasinabilir-sarj-cihazi-powerbank-P160627539

Bu en az 1 ay götürüyor. İlk başta ben de pil kullanıyordum. Piller 2 haftada yarıya inince para yetmez buna dedim bu şekilde kullanıyorum. 2000mah olan hafif olduğu için de hiçbir sıkıntı olmuyor.

Çok iyi taktikmiş bu bende de Sony PowerBank var hafiften uzun bir kablo ile bağlayım gitsin o zaman işimizi görsün

Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi

• Merhaba arkadaşlar
    turtle beach recon 70 kulaklığını kullanan veya bilen var mı?
    One x aldım şuan en azından bir sene felan götürecek orta seviye bir kulaklık arıyorum sizce nasıldır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enderoid E kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam bende xiaomi nin var onu takarim.
    Kablo olarak peki herhangi bi usb kablo oluyor mu?

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Aynen budur

Mini usb kablo. Android telefon şarj kablosu.

Hocam taktim ama olmadi icinde pil vardi pil bitince kapandi.powerbank te dolu ama gamepad in isigi sondu.
    Acaba icinde pil olmadan mi yapicam

• quote:

Orijinalden alıntı: enderoid

Aynen budur
    Valla bravo bunu Akıl edene helal olsun Gavurun kafa çalışıyor
    İçinde pil olmadan tabii. Usbyi gamepade takın, makinayı açın, sonra gamepadi açın.

• K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dediğiniz tüm talimatları inceledim ama mailime gelen microsoft yazısında (resim ekledim bakabilirsiniz)
    5.9 tl kestik bundan sonraki her ay 44 kesicez yazıyor.
    Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Ben de bu konuyu görmeden hemen hemen aynı zamanda benzer içerikli bir konu açmıştım. Siz konuyu daha önce açmışsınız. O konudaki mesajımı buraya kopyalayıp o konuyu sildiriyorum konu dağınıklığı olmasın diye.

1.GAME PASS ULTIMATE NEDİR, UCUZA NASIL ALINIR?

Önce game pass nedir?
    Özetle game pass, kütüphanesindeki oyunları üyeliğiniz süresince oynamanızı sağlayan bir üyelik sistemi.

Game Pass sisteminde yer alan oyunlara şu linkten bakabilirsiniz.
    https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass

Xbox Live Gold nedir?
    Xboxta online oyun oynayabilmek için almanız gereken üyeliktir. Herhangi bir oyunu online oynayabilmek için Live Gold üyeliğinizin olması gerekir.

Xbox Game Pass Ultimate nedir?
    Game Pass+ Live Gold üyeliğidir. Yani bu iki üyeliğin birleşmiş halidir. Game pass ultimate alarak hem oyunlari online oynayabilir hem game pass kütüphanesindeki oyunları oynayabilirsiniz.

Peki ben online oyun oynamam sadece Game Pass alsam olur mu diyen varsa ;
    Normal game pass üyeliği, game pass ultimate almaktan şu an daha pahali. Game Pass ultimate'te bir kampanya var gibi düşünebilirsiniz. O yüzden sizin için de en mantıklısı aşağıdaki yolu izlemektir.

XBOX GAME PASS ULTİMATE EN UCUZ NASIL ALINIR?

Önce yeni bir hesap açıyorsunuz.

Adım 1
    Aşağıdaki linkten kaç yıllık istiyorsanız o kadar live gold üyeliği alıyorsunuz. Maksimum 3 yıllık alabilirsiniz. 2 veya 3 yıllık almak için şu yolu izlemeniz gerekiyor.
    12 aylık gold live satın aldıktan sonra satın al seçeneği kaybolacak. Satın al seçeneği yerinde hediye olarak satın al seçeneği olacak. Buradan hediye olarak satın alıp kendi mail adresinize hediye ediyorsunuz. Mailinize gelen kodları hesabınıza giriyorsunuz.

https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-live-gold/cfq7ttc0k5dj

(Mailinize kod gelmediyse Junk klasörüne bakın. Orada da yoksa. Microsoftun sitesine girip şu yolu izleyin. Hesabım - ödeme ve faturalandirma - sipariş geçmişi - oradan siparişinizi seçip hediye kodunu görüntüleye basın.)

Şimdi buraya kadar sorunsuz geldiyseniz hesabınızda sizin isteğinize bağlı olarak 12, 24 veya 36 ay live gold aboneliginiz olmuş oldu.

Adım 2
    Aşağıdaki linkteki üyeliği alıyorsunuz.

https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0

Eğer doğru yaptıysanız tüm süreniz game pass ultimate oldu. Yani örnek veriyorum. 36 ay live gold üyelik aldınız. Sonra da 2. Adımdaki linkten 1 aylik game pass ultimate üyeliği aldınız. Toplam 36 ay game pass ultimate'niz olmuş oluyor. Tüm süreniz ultimate oluyor.

Toplam maliyeti ne oluyor size?
    12 aylık alırsanız 186 TL
    24 aylık alırsanız 366 TL
    36 aylık alırsanız 546 TL

Yani aylığı yaklaşık 15 TL.

Peki kardeşlik oluyor mu?
    Evet oluyor. Yani iki kişi kullanabilirsiniz. (Kardeşliğin ne demek olduğunu aşağıda anlatacağım.)

Kardeşlik yaparsanız aylığı 7,5 TL'ye gelir.

EA ACCESS NEDİR?

Ea access de game pass gibi bir abonelik sistemidir. Yıllık 65 TL ödeyerek Ea Access kütüphanesinde yer alan tüm oyunları satın almadan oynayabilirsiniz.
    EA Access oyunları için link :
    https://www.xbox.com/tr-TR/entertainment/xbox-one/live-apps/ea-access

Ea access için de kardeşlik yapabilirsiniz.

KARDEŞLİK NEDİR?

Siz şimdi hesabınıza bu abonelikleri aldınız. Bu hesaba X hesabı diyelim. Bu hesabı konsola girdiniz. Siz bu hesabın P1 veya P2 hakkını satarak maliyetinizi yarıya düşürebilirsiniz. Örneğin P1 hakkini satmaya karar verdiniz. Sattığıniz kişiye X hesabinin mail adresini ve şifresini vereceksiniz. Sattığıniz kişi kendi konsolunda X hesabında oturum açıp ayarlara girecek. Bu hesabı giriş xboxim olarak ayarla diyecek. Sonra oturumu kapatacak. Ve bir daha hiçbir zaman X hesabında oturum acmayacak. Kendi hesabından oyunları oynamaya, X hesabındaki üyeliklerden yararlanmaya devam edecek. Siz de X hesabında oturum açarak oyunlardan, üyeliklerden faydalanacaksiniz. Bu durumda siz P2, giriş Xboxim olarak işaretleyen kişi P1 olmuş oluyor. Yani P1 X hesabında hiçbir zaman oturum açmayacak. Kendi hesabında oynayacak. P2 ise X hesabında oturum açacak.
    P2 olmanın dezavantajı konsolunuzun her zaman internete bağlı olması gerekiyor.

FAYDALI LİNKLER

Kardeşlik nedir detaylı öğrenmek için link: https://forum.donanimhaber.com/xbox-kardeslik-mevzusunu-anlamak--116336543

Game Pass'e eklenecek veya çıkarılacak oyunlar hakkında bilgi almak için link :
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-gamepass-ana-konu-uyguna-alma-yontemi-ilk-msj-da--136257743

İkinci el oyun alıp satmak veya game pass ultimate için ortak bulmak için link :https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-digital-oyun-kardesligi-ve-takas--98908379
    Merhaba ,

oyun satın aldığım hesabın mail adresini aynı zamanda kişisel mail için kullanıyorum. Bu sebeple hesabın mail adresini değiştirebilirmiyim. Oyunu başkasına satıcam ama mailde eski ve önemli. PS4 te bu hesap güvenliğinden basitçe yapılıyordu, xboxta göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: demir-6

Merhaba, dediğiniz tüm talimatları inceledim ama mailime gelen microsoft yazısında (resim ekledim bakabilirsiniz)
    5.9 tl kestik bundan sonraki her ay 44 kesicez yazıyor.
    O önemli değil. Microsoft sitesinden Hesap ayarlarından aboneliklere girin. Orada yazar ne zamana kadar üyeliğinizin olduğu.

Bilmiyorum. Hiç başıma gelmedi. @souledge

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

O önemli değil. Microsoft sitesinden Hesap ayarlarından aboneliklere girin. Orada yazar ne zamana kadar üyeliğinizin olduğu.

Bilmiyorum. Hiç başıma gelmedi. @souledge

Alıntıları Göster
    Teşekkür Ederim, dediğiniz gibi hesaplarımdaki abonelik kısmında 2021 de 48 tl başlıyor şeklinde ibare var. Şimdiden yenilenen ödemeyi kapatsam sorun olmaz dimi

Hocam pilleri cikardim xboxi actim daha sonra gamepade powerbank i taktim.gamepadin ustundekinxbox amblemine basinca acilmiyor.
    Powerbankin ustundeki tusa(sarj durumunu gosteren isik) bastim daha sonra gamepadi actim acildi.
    Fakat 10-15 sn sonra gamepadin isigi yine sonuyor ayni seyi tekrar yapmam gerekiyor.yine 10-15 sn sonra kapaniyor.neden olabilir acaba ? Cozemedim bi turlu kabloda bisey var desem power banki surekli sarj ettigim kablo bir sikinti yok.powerbankin sarji da full dolu yardim lutfen

• demir-6 D kullanıcısına yanıt
    olmaz, ben de kapattım. seneye gelsin o zmn düşünürüz alıp almayacağımızı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.