Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
502.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bide bu harddisk olayi nedir biri anlatabilirmi acaba adam akilli ne yapmak lazim ne almak lazim neleri goz onunde bulundurmak lazim
  • merhabalar XBOX 360 Arcade Pack Pal fiyatlarda bi hayli düşüş var sanki GG'da bir kaç link dikkatimi çekti sıfır arcade pal makinalar 538 ytl fiyata satılıyor nedir son durum elden teslimatlarda yani mağaza fiyatları ne oldu bu cihazın arkadaşlar takip edebilen varmı gg'daki fiyatalara bakınca pal arcade konsolu 450 - 500 ytl arasında bulma sansımız varmıs gibi duruyor atik elektroniğin forumdaki linkinde hiç bir kıpırtı yok fiyatlarda son günlerde arcade pack pal cihaz alan varmı varsa bi fiyat aralığı yazın arkadaşlar sanırım şu an tam alınacak fiyatlara indi cihazlar bekelemekten sıkıldık
  • Bir şey daha sormak istiyorum. Bu XBOX Premium'larda 3K ihtimali Arcade'lerle aynı mı yoksa daha mı fazla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEONE -- 26 Nisan 2008; 3:22:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: THEONE

Bir şey daha sormak istiyorum. Bu XBOX Premium'larda ^K ihtimali Arcade'lerle aynı mı yoksa daha mı fazla?

Arcadeler daha sağlam FALCON oldukları için. Ama bi arkadaş Premium larda son aylarda çıkanlar falcon demişti yanılmıyorsam.
  • merhabalar
    bana yurtdışından xbox 360 arcade pack geldi
    hdmi kablo almak istiyorum herhangibir hdmi kablo olabilir mi? yoksa orjinal mi almam gerekiyor?
    birde ankarada nerede fw yaptırabilirim acaba?
  • Arkadaşlar XBOX 360 almayı düşünüyorum. GG de şu ürün varhttp://urun.gittigidiyor.com/NTSC-J-XBOX-360-FW-CEVIRICI-10-OYUN_W0QQidZZ9550644#aciklama
    birde
    http://urun.gittigidiyor.com/XBOX-360-PREMIUM-P-A-L_W0QQidZZ9299638 =======> 08/2006 üretimli

hangisini almalıyım yada almalımıyım :)

• @BioShocker 2sinde alma.. 3k riski fazla o paketlerde :) biraz daha para ekle arcade pack al

@cartok herhangibir hdmi kablo olur. forumu biraz araştır.ankarada xbox satan yerler yapar herhalde.ırmak toysland gibi
  • arkadaslar, bu eminonun'deki atik elektronik ile kadıkoy'deki konsolium aynı mı?
    dun gittim burası atik elektronik degil, konsolium dediler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lakerss

Atik'i falan boşverin Atik'de Pal Arcade 600 Irmak Toysland'de Pal Arcade 500 YTL. Çok çok uygun bence.

500 ytl fiyat gayet uygunmuş...kargoyla alınabilir...
  • arkadaslar xbox360 elite alacagim fakat bilmek istedigim bisey var xboxda live oynamak icin parami ödüyoruz? bir almani dedigine göre ayda 5 € mus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 26 Nisan 2008; 22:17:48 >
  • oyun oynamak için gold üyeliğe sahip olmanız gerekir.1 yıllık üyeliği gittigidiyordan 33ytl e almıştım

şimdi de bnm bir sorum var:)
    abime de bir x box almayı düşünüyorum bu hafta arkadaşım londradan havaalnından alacak
    arcade pack 350 ytl civarı,diğer model ise pro 450 yanında hediye olarak lost odyseey veriyor
    bende 2006 model premium var bu proyla aynı içerik mi oluyor,arcade pack in içeriğini biliyorum
    arcade pack in 3k vermediğini duyuyorum sürekli acaba bu pro içinde aynı şey geçerli mi?yoksa arcade packmi almalıyım???????
    siz olsanız hangisini alırsınız???
  • quote:

Atik'i falan boşverin Atik'de Pal Arcade 600 Irmak Toysland'de Pal Arcade 500 YTL. Çok çok uygun bence.

nerde 500 yaw?daha geçen gün sordum 590 ytl dediler ırmaktoyslandde arcade pal e...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spidey99

quote:

nerde 500 yaw?daha geçen gün sordum 590 ytl dediler ırmaktoyslandde arcade pal e...

su anda sitesinde pal arcade nakit'te 500 ytl yazıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

quote:

evet, gerçekten 500 olmuş.Demek ki indirime gitmiş ırmak.Gerçekten süper olmuş.Bole giderse yaza 450 yi bulabilir bu fiyat.Umarım bir hata gibi birşey değildir:P

• arcade pack avrupada 199 € dan satiliyor
    halo pack te 199 €
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet, gerçekten 500 olmuş.Demek ki indirime gitmiş ırmak.Gerçekten süper olmuş.Bole giderse yaza 450 yi bulabilir bu fiyat.Umarım bir hata gibi birşey değildir:P

akraba ziyaretine almaya gidebilirim...

• Arkadaşlar benim bir şüphem var şöyleki; arcade paket alıcam ama 256 memory kartın sadece save için yetip yetmeyeceği bu konuda beni hdd'ye mecbur bırakırmı bende intr. olmadığı için live'e girmicem zaten sadece temalar ve save dosyaları için 256'lık kart yeterlimi ? ;
  • quote:

Orjinalden alıntı: *RAZİEL*

Arkadaşlar benim bir şüphem var şöyleki; arcade paket alıcam ama 256 memory kartın sadece save için yetip yetmeyeceği bu konuda beni hdd'ye mecbur bırakırmı bende intr. olmadığı için live'e girmicem zaten sadece temalar ve save dosyaları için 256'lık kart yeterlimi ? ;

Bende hafıza kartı kullanıyorum save ve temalar için yetecektir sen rahat ol
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hata falan yok nakit 500 ytl

• o halde tebrikler, gerçekten teşvik edici bir indirim olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidey99 -- 28 Nisan 2008; 16:05:09 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.