Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
502.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2007 son aylar ile 2008 üretim konsollar arasında fark varmı ? Hepsi falcon diyimi ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RAZİEL* -- 1 Mayıs 2008; 13:39:13 >
  • nakit perakende fiyatı: 500
    toptan:460

quote:

Orjinalden alıntı: strider_venom

yerin ismini değilde aldığın fiyatları verebilirsen daha sağlıklı cvplar alabilirsin gibime geliyor.
  • Ama açıkçası anadolu yakasında perakende fiyatların bu fiyatlara geldiğini ve garanti de verildiğini duyunca fikrimi değiştirmeye başlıyorum. Konuştuğum yer hakkında hiç bir fikrim yok. Sonrasında sorun çıkarsa ne olur bilmiyorum. Herkesin överek bahsettiği mekanlar var. 30-40'ın hesabını yaparsak sonra da üzülebiliriz.

Kafam karıştı
  • Kardeş sanırım 2007 son çeyreğindeki cihazlarda yeni üretim başladı. Klasik bir cevap ama alırken 175w' gör, öyle al...

quote:

Orjinalden alıntı: *RAZİEL*

arkadaşlar 2007 son aylar ile 2008 üretim konsollar arasında fark varmı ? Hepsi falcon diyimi ;
  • quote:

Orjinalden alıntı: IMPARATORUS

nakit perakende fiyatı: 500
    toptan:460

quote:

Orjinalden alıntı: strider_venom

yerin ismini değilde aldığın fiyatları verebilirsen daha sağlıklı cvplar alabilirsin gibime geliyor.

fiyat çok iyi gibi geldi bana ama kutu içeriğide önemli.ben ankaradayım ve ankarada biryerde xbox 360 pal,2. kol,128 mb hafıza kartı,tüm kablolar,elindeki tüm oyunlar,falcon anakartlı makinayı 660a anlaştım 6 taksitle ödeyecem.eğer senin dediğin yerinde kutu içeriği bunun gibi ise bence şahane.hatta ben bile sizle almak isterim ama ankaradayım nasıl olacak bilmiyorum.200 ytl cebimde kalır süper olur valla.zaten xbox için lcd monitörde alacam neredeyse onun parasıda çıkmış olur.

• Arkadaşlar ben bir arkadaşımdan cihaz + kol 620'ye aldım. Tanıdıktan olsun dedim en sonunda.
  • quote:

Arkadaşlar ben bir arkadaşımdan cihaz + kol 620'ye aldım. Tanıdıktan olsun dedim en sonunda.

Aldığın Elite değilse kazıklanmışsın aşırı derecede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

quote:

Arkadaşlar ben bir arkadaşımdan cihaz + kol 620'ye aldım. Tanıdıktan olsun dedim en sonunda.

Aldığın Elite değilse kazıklanmışsın aşırı derecede.

IMPARATORUS seni tebrik ederim 500 varken 620ye babam satsa almazdım.çok pahalı almışsın eğer elite ve sıfır değilse.

bu arada ben peşin 740a elite (falcon anakartlı) buldum.haberiniz olsun.
  • quote:

hocam aldıgın Xbox elite mi?
  • Bende bir iki ay içinde xbox360 almayi dusunuyorum:Yalnız kafamda sorular var.
    1.Xbox Türkiyede resmi olarak mi satiliyor ? (yani garantili mi)
    2.Sorum ise benim şuanda kulladiğim 19 inç lcd monitöre bağlayabilirmiyim (iyi görüntü vermesi açısından).Evde tüplü televizyon kullanıyoruz onu için bide 22 inc lcd monitör almam gerekir mi ?Biliyorum cok fazla soru sordum ama bide bu live hizmeti nasil oluyor.Yardimci olursaniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Bende bir iki ay içinde xbox360 almayi dusunuyorum:Yalnız kafamda sorular var.
    2.Sorum ise benim şuanda kulladiğim 19 inç lcd monitöre bağlayabilirmiyim (iyi görüntü vermesi açısından).Evde tüplü televizyon kullanıyoruz onu için bide 22 inc lcd monitör almam gerekir mi ?Biliyorum cok fazla soru sordum ama bide bu live hizmeti nasil oluyor.Yardimci olursaniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

hakikaten çok soru sormuşsun ama allahtan farkındasın:D

1-türkiyede resmi olarak satılmıyo.(bende bill in yerinde olsam satmam zaten.türkiye korsan yuvası mubarek)
    2-19" olur hemde çok güzel olur ama 22 çooooooooook daha güzel olur helede dvı veya hdmı girişli filan olursa.live da internete girip xbox 360 ı olan herhangi bir kişiyle istediğin gibi oyun oynamak için gerekli bişe.

bölyle işte.şu 2 ay geçsede bende alsam.şimdi alırsam okul uzar neyime lazım 4. sınıfta okul uzatmak vizeler bitsin hemen alcam ama çook sabırsızlanıyorum...

• arkadaşlar dün sordum
    istanbul/kadiköyde yazıcıoğlunun yanındaki handa arcade pack 500 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 3 Mayıs 2008; 10:19:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sir_viper18

quote:

1-türkiyede resmi olarak satılmıyo.(bende bill in yerinde olsam satmam zaten.türkiye korsan yuvası mubarek)
    2-19" olur hemde çok güzel olur ama 22 çooooooooook daha güzel olur helede dvı veya hdmı girişli filan olursa.live da internete girip xbox 360 ı olan herhangi bir kişiyle istediğin gibi oyun oynamak için gerekli bişe.

bölyle işte.şu 2 ay geçsede bende alsam.şimdi alırsam okul uzar neyime lazım 4. sınıfta okul uzatmak vizeler bitsin hemen alcam ama çook sabırsızlanıyorum...

cevabın için teşekkürler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sir_viper18

quote:

cevabın için teşekkürler

aman canım lafımı olur.

• quote:

İnşallah Elite almışındır, yoksa aşırı derece kazıklanmışsın .
  • ben bugün taslak elektronikten 2008 üretim arcade pack aldım 495 ytl siz neyden bahsediyorsunuz hala ucuzmuş mucuzmuş en ucuzu taslak elektronik hemde müsteriylede çok iyi ilgileniyorlar tavsiye ederim tahtakalede atiğin hemen yanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

ben bugün taslak elektronikten 2008 üretim arcade pack aldım 495 ytl siz neyden bahsediyorsunuz hala ucuzmuş mucuzmuş en ucuzu taslak elektronik hemde müsteriylede çok iyi ilgileniyorlar tavsiye ederim tahtakalede atiğin hemen yanında

Evet bende ordan aldım cokta memnun kaldım protherm arkadasın dedigi gibi müsteriylede cok ilgililer.
  • dostum senin xbox tada içinde dvd olmamasına rağmen tiz bir dızzzz sesi çıkarıyormu?
  • dvd olmadıgında o kdr ses cıkarmıyor yani neredeyse hiç cıkarmıyor ama dvd oldugunda okurken biraz tıkırtı gelıyor ama rahatsız edici degil öyle
    ayrıca hayırlı olsun güle güle kullan yeni konsolunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebocan -- 4 Mayıs 2008; 0:19:11 >
  • ya bendede okadar değil yani çok ufak bir ses çok çok ufak böyle herkezde oluyormu acaba tiz bir ses tabi dvd yi takınca dönme sesi geliyor ses artıyor haliyle ama sesi açınca insan unutuyor o sesi teşekkürler hayırlı dileklerin için inşallah hayırlı olur
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.