Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
502.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: protherm

ben bugün taslak elektronikten 2008 üretim arcade pack aldım 495 ytl siz neyden bahsediyorsunuz hala ucuzmuş mucuzmuş en ucuzu taslak elektronik hemde müsteriylede çok iyi ilgileniyorlar tavsiye ederim tahtakalede atiğin hemen yanında

aldığın cihaz falcon anakartlı mı yani?herhangi bir yerinde 175W yazıyomu?
    2. kol nekadar.üründe daha sonra herhangi bir sorun çıkarsa yardımcı olabilecek biryermi?
    bide kardes varya elite in fiyatını öğrenirmisin.tabi falcon anakartlı olanından.
    güle güle kullan en ufak bir sorun çıkamdan yıllarca kullanman dileğiyle
  • sir_viper

dostum makinam falcon 2008 üretimli benq dvd romlu fw li bu belirttiğim fiyata aldım kutusundad 175 w yazıyor adaptöründede yazıyor garanti konusunda ilk iki hafta birşey olursa yenisiyle değiştiriyorlar ilerleyen zamanlardada servis için senden yarı ücret alıyorlar örn problem çıktı tamiri 120 lira sen oradan aldığın için 60 ytl ödeyeceksin böyle grantisi.ayrıca teşekkürler iyi dileklerin için .
    taslak elektroniği tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

sir_viper

dostum makinam falcon 2008 üretimli benq dvd romlu fw li bu belirttiğim fiyata aldım kutusundad 175 w yazıyor adaptöründede yazıyor garanti konusunda ilk iki hafta birşey olursa yenisiyle değiştiriyorlar ilerleyen zamanlardada servis için senden yarı ücret alıyorlar örn problem çıktı tamiri 120 lira sen oradan aldığın için 60 ytl ödeyeceksin böyle grantisi.ayrıca teşekkürler iyi dileklerin için .
    taslak elektroniği tavsiye ederim

cevapladığın için çok teşekkürler.ben ankaradayım oradan nasıl alabilirim diye düşünüyorum gerçi bir sürü arkadaş var artık onlardan rica edecez.bu arada orada 2. kol ne kadardır merak ettim.biliyorsan onuda söylermisin
  • 2.kol 75 ytl dediler bana ama 2.el bölümünde 6 ytl ye bulmak mümkün
  • sir viper 18 falcon elıte nerede 740 acaba bı paylasırsan sevınırım bırde arkadaslar bu taslak eletronık ın ınternet adresı varmı yada baska bır yerde satıyorlarmı ben ızmırden alıcam da ıstanbul a gelmeden alma sansım varmı onu kovalıyorum????elıte pal falcon arıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kos1

sir viper 18 falcon elıte nerede 740 acaba bı paylasırsan sevınırım bırde arkadaslar bu taslak eletronık ın ınternet adresı varmı yada baska bır yerde satıyorlarmı ben ızmırden alıcam da ıstanbul a gelmeden alma sansım varmı onu kovalıyorum????elıte pal falcon arıyorum

ırmaktoysland da pesin 740 dır.
  • google a taslak elektronik yazın direk çıkıyor adresi
  • forumda bir başlık vardı ama çok karışık geldi. sorum xbox da divx film izlemek için ne yapmamız gerek?

teşekkür ederim.
  • bnm şuan samsung 226BW 22 inç ekranım var xbox360 arcade pack almayı düşünüyorum bu ekranımda bu linkdeki gibi veya buna yakın bi görüntü alabilirmiyim nolur net cvp verin bn pc de oyunları enson seviyede oynadıgım için pişman olmak istemiyorum =http://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=10391459&mpage=2&key=

ve hdmi ve vga arasında ne kadar görüntü farkı var eğer çoksa tatmin olmazsam intiharın eşiğine gelebilirim valla eğer ps2 gibi görüntü alcaksam bn ekran kartı almaya devam ederim oyunların çıkmasını beklerim napim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 6 Mayıs 2008; 12:36:41 >

• Bugün arcade pack alıcam,taslak elektronik ten alabilirim,güzel fiyat verdiler açıkçası.Güvenebilir miyim? Kurye ile göndeririz dediler,alcagım ürünü görmeyecegimden bi problem olmaz degil mi?
  • selam sir viper bende ankaradanım sen ırmaktoyslandden almayı dusunmuyormusun gıdıp gordunmu makınaları?ben gıdıp gordum sana nasıl geldıler,ben tam olarak bır fıkır olusturamadaım satıcı konusunda da senın de fıkırlerını beklıyorum,sence guvenılırlermı_???dusunursen oyun takası felan yapabılırız aldıgında bende almayı dusunuyorum
  • arkadaslar makıne banlı olunca lıve a hıc mı gıremıyor nasıl bır uyarı verıyor alırken bunada dıkkat edıcem makıneyı dukkanda test edıcem cunku banlı makıneyı yemeyelım tam olarak nasıl bır ıbare cıkıyor lıve a gırmeye calısınca benım ıcın lıve onemlı yazarsanız sevınırım
  • bu falcon sürücüler hd-dvd mi yoksa sade dvd mi? Eğer dvd ise xbox 360 ın 2 yıllık ömrü kaldı denebilir.Çünkü artık oyunlar 10-15 gb boyutunda olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

bu falcon sürücüler hd-dvd mi yoksa sade dvd mi? Eğer dvd ise xbox 360 ın 2 yıllık ömrü kaldı denebilir.Çünkü artık oyunlar 10-15 gb boyutunda olacak.

normal dvd dostum ama bluray desteği geleceği söylentiler arasında zaten 3 seneye kadar yeni xbox da çıkar.
  • ama ben bi sitede toshibanın hd-dvd sürücüsünü sattığını ve microsoftu da yanına çektiğini okudum.Yani blu-ray le hd-dvd rakip.
  • component kablo ile composite kablo arasında ne fark var
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

ama ben bi sitede toshibanın hd-dvd sürücüsünü sattığını ve microsoftu da yanına çektiğini okudum.Yani blu-ray le hd-dvd rakip.

O okuduğunuz haber/makale büyük ihtimalle eski tarihlidir.
  • ya microsoft blu ray a geçmez ise nolcak peki adamlar 25 gb lık abanılmış grafiklerle oynarken biz hala 7 gb lık oyun mu oynayacağız? ama microsoft sony den daha çakaldır merak etmeyin blu ray e rakip birşey çıkaracağına eminim ve blu ray i alt edeceğindende eminim boş boş oturmuyorlardır bir fikirleri vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kos1

selam sir viper bende ankaradanım sen ırmaktoyslandden almayı dusunmuyormusun gıdıp gordunmu makınaları?ben gıdıp gordum sana nasıl geldıler,ben tam olarak bır fıkır olusturamadaım satıcı konusunda da senın de fıkırlerını beklıyorum,sence guvenılırlermı_???dusunursen oyun takası felan yapabılırız aldıgında bende almayı dusunuyorum

ben gidip görmedim sadece sahibi ile mailleştik bana okadar.ben başka biryerde 660 ytl ye xbox 360 falcon arcade+2.kol+elindeki tüm oyunlara anlaştım ama hala kararsızım.acaba ırmaktan mı alsam diyorum kendi kendime.gerçi hemen almayacağım en az 45 gün sonra önümde en az 20 tane sınav var.xbox alırsam kesin hepsinden kalırım sen orjinal oyunlumu alacaksın yoksa kopya oyunda oynamak için fw li mi?son alaoarak ben batıkentteyim sen nerede oturuyorsun?

• Arkadaşlar İstanbulda oturuyorum.Çok pahalı olmayan beni kırmızı ışıkla uğraştırmayacak hangi xbox ı almalıyım.Ve nereden alırım yerini yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.