Şimdi Ara

Yeni Xiaomi 70 Minutes Araç Kamerası ( Kampanyada ) 39,9 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
21
Favori
36.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PM gönderemedim sanırım, buradan da yazayım;
    İstanbul'da elden teslim satın almak isterim.

Selamlar.
  • Cihazı Çince olup ingilizce yapmak isteyen arkadaşlar aşşağıdaki linkteki zip dosyasını indirip, içindeki .bin dosyasını hafıza kartına atıp cihaza takın, mavi ışık yanıp sönmeye başlayacak ışık kapanınca cihazı açabilirsiniz artık ingilizce.

http://dosya.co/b0q79zxn7w1f/Xiaomi_70mai_English_103.zip.html

buda videolu anlatım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sd kartı doldukça kendi sıfırlıyor mu kafam ona takıldı birde kullanan arkadaşlar memnun mu?
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Kart doldukça eski kaydı silip yenisini kaydediyor, 1 sene oldu alalı çok memnunum. Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Kart doldukça eski kaydı silip yenisini kaydediyor, 1 sene oldu alalı çok memnunum. Tavsiye ederim
    Merhaba kamera sürekli araçta mı. Yazın pille ilgili bir sıkıntı oldu mu.? Teşekkürler

• hasanfe H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Evet sürekli araçta mardin ve adanada geçti yaz, sorun yok. Gerisini sen düşün

• Arkadaşlar üründen almak istiyorum elinde fazla olup kullanmayan varsa alabilirim, birde şunu sormak istiyorum bir arkadaşım da viofo A119s var GPS +64 GB hafıza kartı dahil 450 den satmak istiyor sizce değer mi ne yapmalıyım, mi 70 in wifi olması iyiymiş diğerinde GPS var...

• arkadaşlar benim kameranın ışığı hiç yanmıyor.sadece açılış sesi geliyor.başına böyle birşey gelen oldumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: enes35

Arkadaşlar üründen almak istiyorum elinde fazla olup kullanmayan varsa alabilirim, birde şunu sormak istiyorum bir arkadaşım da viofo A119s var GPS +64 GB hafıza kartı dahil 450 den satmak istiyor sizce değer mi ne yapmalıyım, mi 70 in wifi olması iyiymiş diğerinde GPS var...
    Başka bir ürün al derim. Mi 70 ilk piyasaya çıktığında 19$ idi, şimdi 39$'a fırladı, dolar da zaten arttı. Görüntü genişliğini arttırmak için balık gözü etkisi kullanılıyor ve wifi ile kullanmak pratik değil. Araba kullanırken uygulamayı telefondan açıp, cihaz üzerindeki wifi yayınını düğmeye basarak aktif hale getirip, bağlantıyı yapıp fotoğraf çekmek de hiç kolay ve güvenli değil.

Wifi kullanmak istiyorsanız DDPAI Mini 2P'yi tavsiyede ederim. Direksiyon üzerine bluetooth ile çekim yapan bir düğme yerleştirip araba kullanırken trafik ihlali veya manzara fotoğrafı çekimi yapıp, istediğiniz sosyal medya ortamına bu fotoğrafları yükleyebiliyorsunuz. Buna ihtiyacınız yoksa wifi destekli araç içi kamera kullanımına gerek olmayabilir.

GPS destekli arıyorsanız, 2017-2018 içinde çok fazla bu tip kamera çıkmadı ama 2015 ürünü Ausdom A261'yi öneriririm, 2K çözünürlüğüne kadar çekim yapıyor.https://forum.donanimhaber.com/ausdom-a261-ultra-hd-arac-kamerasi-inceleme-konusu-fiyat-dustu--111376544

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda bilgili olduğunuz anlaşılıyor bende araç içi kamera almak istiyorum. 35-40$ kadar

DDPAİ

XİAOMİ 70MAİ

Blueskysea B1W bunlardan hangisi mantıklı

Yoksa Junsun A930 akıllı dikiz aynası mı daha mantıklı olur o da kayıt yapıyor ekranlı vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Neferzade

Hocam bu konuda bilgili olduğunuz anlaşılıyor bende araç içi kamera almak istiyorum. 35-40$ kadar

DDPAİ

XİAOMİ 70MAİ

Blueskysea B1W bunlardan hangisi mantıklı

Yoksa Junsun A930 akıllı dikiz aynası mı daha mantıklı olur o da kayıt yapıyor ekranlı vs
    DDPAI 160 $, Xiaomi 39$, Blueskysea bilmiyorum. Bütçesel nedenlerden dolayı Xiaomi alacaksınız gibi gözüküyor.
  • Arkadaşlar merhaba

Elimde İngilizce olan yeni Versiyon bir kamera var ihtiyacı olana 220₺ den verebilirim. Cihaz sıfırdır

Tüm Ege'ye elden teslim ederim

İsteyen olursa PM lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kamera için hafıza kartı olarak ne tavsiye edersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihazım Global sürüm ve fw 1.0.5 yüklü. Ses kaydını app üzerinden açıyorum ancak bir süre sonra kendiliğinden anons ederek ses kaydını durduruyor. Sebebi ne olabilir?
  • kenai kullanıcısına yanıt
    SANDİSK ULTRA® MİCROSDHC™/MİCROSDXC™ UHS-I KART - 64 GB SDSQUNB-064G-GN3MN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Merhaba hocam. Evet sürekli araçta mardin ve adanada geçti yaz, sorun yok. Gerisini sen düşün
    adanada sıcaktan yamulmadı mı :) bende orada kullanacağım o yüzden soruyorum. hala kullanıyor musunuz memnun musunuz ? g sensör denilen hikaye nedir?nasıl çalışır? mesela aracı bıraktık gittik,önünden biri geçince falan mı çalışıyor yoksa bir temas mı gerekiyor.
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Görünürde yamulma yok Hâlâ kullanıyorum sorun yok, o sensör araba çalışırken darbe olursa görüntüyü kaydediyor, bu şekilde kazada kamera zarar görse bile görüntüler kayıt olmuş oluyor karta. Çalışması için kameranın çalışıyor olması lazım. Park halinde kullanılan bir özellik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 13 Aralık 2018; 18:20:2 >
  • Sesli komutu kullanıyor musunuz? Çok pratik. Take photo diyorsun resim çekiyor. Photo saved diyor. Record with sound diyorsun sesli kayıt başladı diyor. Record without sound diyince sesli kayıt kapatıldı diyor.

• Aliexpresste yanında aldığım 32 gb lık hafıza kartı yüzünden cihazda sorun var zannettim ilk hafta. Sürekli kırmızı ışık ikazı.video kayıtlarını açmama, sesli komutlara tepki vermeme gibi.şimdi hafıza kartını değiştirdim her şey tam istediğim gibi çalışıyor

• Ben de Aliexpress'ten 11.11 indirimde kamerayı 29 dolara aldım, ilk kez karektersiz bir satıcıya denk geldim. Hala gelmedi, bir Türk arkadaşta sahtekar bu satıcı diye yorum yazmış daha yeni.. Sd kartı oradan almadım, hepsiburada'dan SanDisk Ultra® 32GB aldım 40 TL'ye. Şimdi düşmüş 28,90 TL'ye.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.