Şimdi Ara

Yeni Xiaomi 70 Minutes Araç Kamerası ( Kampanyada ) 39,9 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
21
Favori
36.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kameradan bende kullanıyorum ve şu an çok memnunum. Benim sorum cihazın sesli komut özelliğini nasıl kapatabilirim? Muhabbet sırasında bazen sanırım konuşulanları komut söylemine benzetip fotoğraf çekiyor yada sesli kayıdı açıp kapatıyor. Var mı bu sesli kontrolü kapamanin yolu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda yazdığım sorunu çözdüm. Kamerayı son sürüme güncelleyince ses kontrolü açıp kapatabileceğimiz bir menü eklnmiş.

• 249 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

Arkadaşlar wifi ile baglanamiyorum. Mavi ışık yanıyor ve şifre giriyorum bağlanmıyor.wifi kaydedildi diyor neden acaba?
    Bende satın aldım ancak wifi bağlanamadık 2 saattir uğraşıyorum

12345678 olmuyor wifi şifresi nasıl düzeltilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsen

Evet, bu karektersizden aldım. Mağaza: Runing Car Store
    Güya EMS ile gönderdi. Her sorgulamada 1 ay sevk edilmeyi bekliyor yazdı. Mesajlar yazdım, en son hakaret ettim. Sonra yeni takip numarası verdi, şu an sevk edilmiş görünüyor. Aradan geçen zamana bakın ya, 1.5 ay oldu topu topu 2 dolar indirimli verdi. Aliexpress'e de şikayet ettim.
    Size de geç gelmiş. Bence yorumunuzu yazın, mağdur olmasın alıcılar.

Bu şahsiyetsiz satıcıdan bende sipariş vermiştim ama iki ay beni oyaladı. En son dispute açtım da parayı iade etti. Yolladık diyor sahte takip numarası veriyor herhalde çünkü hiç hareket olmamıştı. Bende canım sıkıldı pro modelini n11 den sipariş ettim. Ertesi gün geldi yarın da arabaya monte edeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

quote:

Orijinalden alıntı: umutsen

Evet, bu karektersizden aldım. Mağaza: Runing Car Store
    Güya EMS ile gönderdi. Her sorgulamada 1 ay sevk edilmeyi bekliyor yazdı. Mesajlar yazdım, en son hakaret ettim. Sonra yeni takip numarası verdi, şu an sevk edilmiş görünüyor. Aradan geçen zamana bakın ya, 1.5 ay oldu topu topu 2 dolar indirimli verdi. Aliexpress'e de şikayet ettim.
    Size de geç gelmiş. Bence yorumunuzu yazın, mağdur olmasın alıcılar.

Bu şahsiyetsiz satıcıdan bende sipariş vermiştim ama iki ay beni oyaladı. En son dispute açtım da parayı iade etti. Yolladık diyor sahte takip numarası veriyor herhalde çünkü hiç hareket olmamıştı. Bende canım sıkıldı pro modelini n11 den sipariş ettim. Ertesi gün geldi yarın da arabaya monte edeceğim.

Alıntıları Göster
    Benim ürün geldi, parasını bekletiyorum. Dispute açmıştım sürenin dolmasını bekliyorum. Sisteme koyduğundan farklı bir takip kodu verdi mesajla. Uzatabileceğim kadar uzatacağım. Anlamadığım satıcının dolandırıcı olduğunu yazan onlarca kişi var ama aliexpress neden müdahale etmiyor. Onlara da yazdım, ceza vermezseniz bi daha bu siteden alışveriş yapmayacağım diye.
    Ama kamera fiyatına göre güzel. Sizin aldığınız daha özellikli, hayırlı olsun.

• umutsen U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim , bende sizin gibi düşünüyorum. AliExpress den ilk siparişimdi sanırım son da oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenai kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı satıcının mağduru sayılırım. 11.11 de kampanyalı aldım. Sözde en ucuz buydu. Çek, kupon falan derken bana 24.28 dolara geldi.

Neyse bir süre verdiği takip numarasında hareket bekledim ama yok. Ürün çinden 1 ay boyunca çıkamadı en son kargo şirketi tarafından reddedildi ibaresi çıktı. Sonra satıcıya mesaj attım hemen özür diledi, yeni takip numarası verdi sözde gönderdi. Ama o kargoda nerdeyse 2,3 hafta çinde durdu tam şikayet edecekken kargo çıktı. Ama bu seferde Türkiye gümrüğünde takıldı. Yılbaşından sonra nasıl bir uygulama başladıysa her ürünü gümrüğe takıp vergi çıkartıyorlar.

Neyse en sonunda aldım ama 55 tl gümrük vergisi ödedim. Bu satıcı yüzünden geldi başıma. Başka bir satıcı olsa ürünü hemen gönderir bu yeni gümrük işlerine maruz kalmazdık. şaka gibi ya.

Şimdi almak isteyen arkadaşlara tavsiyem bir süre bekleyin. Devlet paraya sıkıştı herhalde bu ürünleri falan gümrüğe takıyorlar. Haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 23 Ocak 2019; 9:28:59 >

• Bu ürünü satın alsak illa çakmaklıktan mı kullanmamız gerekiyor? Kontağı çevirince kamerayı direkt devreye sokacak bir başka enerji kaynağı olamaz mı? Akü vs.
  • Bangood da alındığında vergi çıkmıyor doğru mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Bangood da alındığında vergi çıkmıyor doğru mu acaba?
    Doğrıdur, ama B1w öneririm size, kapasitörlü ;

B1w

Kapasitörlü / uzun ömürlü olsun wifi olsun daha kalite olsun kamerası ;

B1w diyebilirm,

Mobilden olmaz, bilgisayardan almalısınız. Mobilde sıkıntı oluyor onay kısmında.

Satın Alma Link :
    www.banggood.com
    TRY306.02 25% Blueskysea B1W IMX323 HD 1080P Mini WiFi Car DVR Dash Camera Dashboard 360 degree Rotate Capacitor Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on banggood.com
    https://goo.gl/f7fzjg

Kupon: 162e73 veya bgaumotor ( bazen işlemiyor )

Seçin Turkey Direct Mail 0.7 $ (Vergiler içinde gümrük vs. )

Blueskysea B1w Araç kamerası incelemesi

Hiç bir vergi çıkmıyor, 10 günde geliyor Jet gibi

Yeni Xiaomi 70 Minutes Araç Kamerası ( Kampanyada ) 39,9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 28 Ocak 2019; 7:8:42 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Eş dost kullanmak için 6 adet alacağım bu üründen, atadaki fiyat farkına değerse önerdiğinizden alayım

• hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değer, pilli xiaomi önermem. Kamera gerçekten kaliteli. Bende ikişer ikişer alıyorum.

Gümrük vergi vs olayınızda yok.

Sadece masa üstü bilgisayar yada Laptoptan yukarıdaki link ile ekleyip ödemeyi yapın. Mobilden 3D güvenlik hatası yüzünden onaylamazlar siparişi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iphone 7 kullanıyorum . 70mai uygulamasından kaydettiği videoları download diyorum . indirildi gözüküyor ama hiç bi yerde indirdiğim videoyu bulamıyorum bununla ilgili bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim .
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Olguerhan bey bu işin ehli sizsiniz galiba bilgilendirebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: faruktepe

Iphone 7 kullanıyorum . 70mai uygulamasından kaydettiği videoları download diyorum . indirildi gözüküyor ama hiç bi yerde indirdiğim videoyu bulamıyorum bununla ilgili bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim .
    Program önce kendi içine indiriyor. Sonra ilk giriş ekranına dönüp uygulama ekranında yani sol üst tarafta indiriğiniz videoları tekrar FİLM ruloasuna kaydet diyoruz.

Biraz kurcalayın çözersiniz. Sinir bir durum
  • Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 2:7:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Orijinalden
    Çift kameralı iyi bir model yurtiçinden mlsf alamazsınız. Çift kameralı alabileceğiniz en uygun fiyat performans ürünü :

• Arkadaşlar bu cihazda Haraket sensörü var mı? Hatakete bağlı mı kayıt yapıyor yoksa sürekli mi yapıyor?
    G sensör çarpışma algılama, Haraket sensörü, döngü kayıtt vs hepsi var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: iambilisimci

Arkadaşlar bu cihazda Haraket sensörü var mı? Hatakete bağlı mı kayıt yapıyor yoksa sürekli mi yapıyor?
    G sensör çarpışma algılama, Haraket sensörü, döngü kayıtt vs hepsi var mı
    Hareket sensörü var ama çok işlevsel olduğunu söylemem. Enerjilendirildikten sonra cihaz sürekli kayıt halinde. Döngü kayıt, g sensör hepsi mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.