Şimdi Ara

YENİ YASAYA GÖRE PASAPORT KAYDI NASIL YAPILIYOR ? ANLATIMI İÇERİDE... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
42
Favori
213.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacı az önce konustum BTK ile sonunda çagrı düştü. sen haklısın :D :D..Herhangi bi silme işlemine gerek yok harc parasını ve giriş cıkıs pasavanı yeterli dedi.e devletten halledersin dedi. Bu da bize tecrübe oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

hacı az önce konustum BTK ile sonunda çagrı düştü. sen haklısın :D :D..Herhangi bi silme işlemine gerek yok harc parasını ve giriş cıkıs pasavanı yeterli dedi.e devletten halledersin dedi. Bu da bize tecrübe oldu

eyw hocam sevındım aklında soru kalmamasına aman fazla içki alayım deme Kıbrıs uçağı sabıkalı bu konuda bildiğin gibi Oradan getirdiklerime sarılıp yatma modundayım

• valla 100cl lık fınlandıa votyka aldım sadece cekmecede duruyor daha acmadım gel içelim :D .ama free şhopta sınırsız degılmi istedıgım kadar alırım dıye bılıyorum. Busefer alıcam full+full dönücem inşallah :D
  • Doğubank ta çalışan bir arkadaşımdan 1.360 tl karşılığında yurtdışından getirilmiş bir ı phone 5 aldım. Kendi firması adına 2 yıl garanti verdiler. İşyerimde bir arkadaşım 15 gün önce Almanya ya gitti ve geldi(süre 22 gün).

Vergi dairesine 100 TL yatırıp pasaporta işletirsem ileriki zamanlarda bir sorun yaşarmıyım acaba? En yakın vergi dairesine gitmem yeterli olur mu?
  • 1 ay doldurmadan parayı yetır kaydını yaptır hiç sorun olmaz. Pasaport kiminse kaydı onun yaptırması gerekir parayıda o yatırır.Sen ona sonra verirsin parayı.Bunları unutma.
  • quote:

1 ay doldurmadan parayı yetır kaydını yaptır hiç sorun olmaz. Pasaport kiminse kaydı onun yaptırması gerekir parayıda o yatırır.Sen ona sonra verirsin parayı.Bunları unutma.

Arkadaşımla birlikte vergi dairesine giderim sorun olmaz.

Telefon daha sonra kapanmaz herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazım Özcan

Doğubank ta çalışan bir arkadaşımdan 1.360 tl karşılığında yurtdışından getirilmiş bir ı phone 5 aldım. Kendi firması adına 2 yıl garanti verdiler. İşyerimde bir arkadaşım 15 gün önce Almanya ya gitti ve geldi(süre 22 gün).

Vergi dairesine 100 TL yatırıp pasaporta işletirsem ileriki zamanlarda bir sorun yaşarmıyım acaba? En yakın vergi dairesine gitmem yeterli olur mu?

harç 115 TL
  • quote:

valla 100cl lık fınlandıa votyka aldım sadece cekmecede duruyor daha acmadım gel içelim :D .ama free şhopta sınırsız degılmi istedıgım kadar alırım dıye bılıyorum. Busefer alıcam full+full dönücem inşallah :D

duty freede istediğin kadar alabilirsin ama elınden alma ihtimalleri yüksek gumrukte. sana sınırları söyleyeyim. Toplam 3 şişe alma hakkın var. % 22 alkol oranı olarak 1 lt ( rakı,viski,tekila gibi ) % 22 altında 2 lt şişe ( malıbu,baıleys gibi ) alabiliyorsun. 3 şişe içkiye ilave olarak 3 karton sigara; toplamda 600 ml olacak şekilde parfüm alabilirsin. bunların tamamını oradan almanı tavsiye ediyorum. buradan daha ucuz.
    gidecek olanlara fiyaları da vereyım tam olsun.
    tekırdag 1 lt altın serı 19 eur
    1 lt yenı rakı 12 eur
    malıbu 1 lt 16 eur
    martını 1 lt 9,5 eur
    baıleys 1 lt 18,50 eur
    1 karton marlboro box 22 eur

• quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

quote:

Doğubank ta çalışan bir arkadaşımdan 1.360 tl karşılığında yurtdışından getirilmiş bir ı phone 5 aldım. Kendi firması adına 2 yıl garanti verdiler. İşyerimde bir arkadaşım 15 gün önce Almanya ya gitti ve geldi(süre 22 gün).

harç 115 TL

Eyvallah bilgi için... problem değil ha 100 ha 115 :) vergi dairesi farkediyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

quote:

harç 115 TL

Eyvallah bilgi için... problem değil ha 100 ha 115 :) vergi dairesi farkediyor mu?

farketmez vergi dairesi.

• arkadaşlar bir şey sormak istiyorum yurtdışından gelen IP5 satın alıcam fakat kayıt için pasaportum yok fakat bir arkadaşım yarın kıbrısa gidiyor bir kac gün sonra gelicek onun pasavan kagıdı ve kimliğiyle kayıt yaptırıcam.ögrenmek istedigim arkadaş direk memlekete gecicek ben istanbuldayım,kayıdı yapabilmesi için telefonunda onun yanında olması gerekiyormu yoksa IMEI numarasını ona versem yeterli olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

Arkadaşlar kuzenime aldığımız telefon kapandı. Pasaport sahibini bulamadığımız için telefonu yasal yollardan aktif hale getiremiyoruz. Telefoncunun birisi 100TL karşılığında kullanılmayan bir telefonun imeisini kapanan telefona atayacağını söyledi. Sizce böyle bir şey mümkün mü?

Bilgisi olan yok mu arkadaşlar? Telefon Xperia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemb

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum yurtdışından gelen IP5 satın alıcam fakat kayıt için pasaportum yok fakat bir arkadaşım yarın kıbrısa gidiyor bir kac gün sonra gelicek onun pasavan kagıdı ve kimliğiyle kayıt yaptırıcam.ögrenmek istedigim arkadaş direk memlekete gecicek ben istanbuldayım,kayıdı yapabilmesi için telefonunda onun yanında olması gerekiyormu yoksa IMEI numarasını ona versem yeterli olurmu?

telefonun onda olmasına gerek yok imei numarası olsun yeter
  • bilgilendirme için çok teşekkürler hocam
  • silip süpürmüşsün duty yi hacı :D göz yumarlar heralde he 1-2 şişeyi almazlar dıye dusunuyorum eger alırlarsa yar etmem onlara sıseyı kırarım cöpe dökerim vallaa ):::)))
  • birşey sormak istiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

bir yakınımın üzerine kayıt yaptırıcam telefonu. kendisini operatör merkezine kadar yormak da istemediğim için harcı ödedikten sonra e-devlet şifremden yapmak istiyorum.

sormak istediğim nokta ise şu; yakınımın pasaport'u için para ödeyip kendi e-devlet hesabımdan telefonumu kaydettirebilir miyim? e-devlet'te form bilgisi olarak "Pasaport No" var ama malum e-devlet kişiye özel. Acaba başkasının pasaport numarasından da işlem yapıyor mu?

Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

birşey sormak istiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

bir yakınımın üzerine kayıt yaptırıcam telefonu. kendisini operatör merkezine kadar yormak da istemediğim için harcı ödedikten sonra e-devlet şifremden yapmak istiyorum.

sormak istediğim nokta ise şu; yakınımın pasaport'u için para ödeyip kendi e-devlet hesabımdan telefonumu kaydettirebilir miyim? e-devlet'te form bilgisi olarak "Pasaport No" var ama malum e-devlet kişiye özel. Acaba başkasının pasaport numarasından da işlem yapıyor mu?

Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

bunu bende merak ediyorum..
  • birde şunu sormak istiyorum, pasaport değilde örneğin kıbrısa giriş çıkış belgesiyle sadece operatör merkezleridenmi işlem yapılabiliyor, bu belge ve vergi ödendi belgesi ile e-devlet den kayıt yapılabilirmi, yoksa e-devletden sadece pasaport ilemi işlem yapılıyor..
  • e-devlet'ten kıbrısa giriş çıkışla kayıt yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

e-devlet'ten kıbrısa giriş çıkışla kayıt yapılabiliyor.

e devletten derken :D adam kıbrıs a gitmese bile yapabilirmi bunu :D pasaport var .
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.