Şimdi Ara

YENİ YASAYA GÖRE PASAPORT KAYDI NASIL YAPILIYOR ? ANLATIMI İÇERİDE... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
42
Favori
213.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Açıldı nihayet. Ulaştım biraz önce telefondan. Zaman aşımı olmuştur dediler. Dün yaptığınız için henüz geçmemiştir kayıtlara dediler. Aradıktan yarım saat sonra açıldı telefonum.

Kayıt problemi bitmiştir artık benim için umarım.

Peki ileride birsıkıntı olur mu diye sordunuz mu,mesela başka sim kartla kullanılamayacak diyor bi arkadaş.öylr bi kanun çıktı diyor falan.En azından resmi bi ağızdan öğrenmiş oluruz.Başka bilgiler aldıysanıx bizimle paylaşırmısınız,yoksa sadece tlefonu açtırdınız başka birşey sormadınız mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir şey olma ihtimali bile olmayacağı için sormadım bile. Merak etmeyin imkansız öyle bir şey olması.
  • telefonlarınız 3 aya dek kapandıgında bu yazdıklarınızı tekrar okuyup pişman olacaksınız.
  • öyle şey olurmu... yurtdışından gelen cihazları tek bir kişinin kullanabilmesi saçmalıktan başka birşey olmayacaktır. sürekli yurtdışına girip çıkan bir kişi kedine yılda bir kez telefon alsa eski telefonu çöpten başka birşey olmayacaktır yani. halbuki bir değeri var adamın cebinden çıkan para ne olacak ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtinalim

telefonlarınız 3 aya dek kapandıgında bu yazdıklarınızı tekrar okuyup pişman olacaksınız.

/>
  • acaba giriş çıkış yapmak zorunlu mu ülkeden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahri

acaba giriş çıkış yapmak zorunlu mu ülkeden?

tabii ki zorunlu hocam. ülkeye giriş tarihinden itibaren 30 gün içerisinde kayıt yapılması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

quote:

tabii ki zorunlu hocam. ülkeye giriş tarihinden itibaren 30 gün içerisinde kayıt yapılması gerekiyor.

peki ben arkadaşıma aldırmak istiyorum ve o dönmeden 15 gün öncesinde kuzey kıbrıs ve ya bulgaristan gitme olasılığım var buralardan herhangi birinden geçiş yapmış olmam yeterli olur mu?
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahri -- 8 Mayıs 2013; 17:53:24 >
  • quote:

quote:

quote:

peki ben arkadaşıma aldırmak istiyorum ve o dönmeden 15 gün öncesinde kuzey kıbrıs ve ya bulgaristan gitme olasılığım var buralardan herhangi birinden geçiş yapmış olmam yeterli olur mu?

yeterlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: firtinalim

telefonlarınız 3 aya dek kapandıgında bu yazdıklarınızı tekrar okuyup pişman olacaksınız.

/>

• quote:

quote:

quote:

quote:

yeterlı olur.

çok teşekkürler hocam ama son bir sorum olcak KKTC'ye pasaportla gitsem dış hat sayılır mı onu da kabul ederler mi?

• çift simli telefonları nasıl kaydediyoruz? bir de internetten kayıt işlemi oluyor mu?
  • Merhaba ;

Telefonum için bir adet pasaport bulmuş durumdayım.Fakat pasaport sahipleri hacdan gelmiş yaşlı kişiler ve daha önce kayıt edildiğini fakat ne kadar olduğunu bilmediğini söylediler.2 yıl hemen hemen olmuş.Tam emin olmadığım için vergi harcını hemen yatırmadan pasaportun kayıt edilebilir olduğunu öğrenme şansım var mı acaba ?

Soru cevabına çok ihtiyacım var.

Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nothinq

Merhaba ;

Telefonum için bir adet pasaport bulmuş durumdayım.Fakat pasaport sahipleri hacdan gelmiş yaşlı kişiler ve daha önce kayıt edildiğini fakat ne kadar olduğunu bilmediğini söylediler.2 yıl hemen hemen olmuş.Tam emin olmadığım için vergi harcını hemen yatırmadan pasaportun kayıt edilebilir olduğunu öğrenme şansım var mı acaba ?

Çok teşekkürler

Hocam btk yı arayarak T.C numaralarını verdiğinde uygun olup olmadığını hemen söylerler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yeterlı olur.

çok teşekkürler hocam ama son bir sorum olcak KKTC'ye pasaportla gitsem dış hat sayılır mı onu da kabul ederler mi?

Pasaportla da giriş yapabilirsin ve dış hat sayılır.pasaportla giriş yapmanı tavsiye etmem çünkü ileride Yunanistan'a gitme durumunda vize vermezler sırf bu yüzden.

• quote:

quote:

Merhaba ;

Çok teşekkürler

Hocam btk yı arayarak T.C numaralarını verdiğinde uygun olup olmadığını hemen söylerler.

teşekkürler hocam hallettik bugün :)
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba ;

Çok teşekkürler

teşekkürler hocam hallettik bugün :)

hayırlısı olsun hocam

• Arkadaşlar merhabalar;Pasaport kaydı ile ilgili bir konu danısmak istiyorum izninizle...

Kiracım bulgaristan göçmeni türkiyede yaşıyor ve türk nüfus cüzdanına sahip,pasaport kırmızı bir pasaport.Ben cihazımı kalıcı kayıt edebilmek adına hangi belgeleri hazırlamalıyım?

Kiracımın pasaportu bende ve pasaport giriş tarihi 05.04.2013 ve e-devlet üzerinden kayıt yapmak istiyorum.Sanıyorum nüfus cüzdan fotokopisi ve ikametgah da gerekecek?Vergi dairesine gittigimde ve devamında nasıl bir yol izlemem gerektigini belirtirseniz cok memnun olacagım Tesekkurler
  • quote:

hocam nexus 4 telefona geçici kayıt yaptırdım 3 ay sonra sms gelerek kendiliğinden kapandı

sorum şu şuan hiçbir işlem yapmadan gerçek pasaporta kayıt yaptırabilirmiyim yoksa eski geçmiş geçici kaydı sildirmemizmi gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

quote:

hocam nexus 4 telefona geçici kayıt yaptırdım 3 ay sonra sms gelerek kendiliğinden kapandı

sorum şu şuan hiçbir işlem yapmadan gerçek pasaporta kayıt yaptırabilirmiyim yoksa eski geçmiş geçici kaydı sildirmemizmi gerekiyor ?

hocam imei sorgulamada da kayıt dışı görünüyorsa kayıt sildirme işlemi yaptırmana gerek yok. Gerçek pasaporta kayıt yaptırabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.