merhaba artık kompakt makineler bana yetmemeye başladı artık tüm ayarları makineme bırakmak istemiyorum ancak bilgim az bunun icin Scoott Kelby kitablarını aldım ve okuyorum ama yine de dslr kullancak bilgim yok o yüzden o kadar para vermek istemiyorum bana özgürlük sağlayan DSLR Benzeri bir fotoğraf makinesi önermenisi istiyorum 700 1000 tl arası param var.bu arada ikinci el falan alabilirim sadece bu 2 aylık dönemde beni geliştirmeye yetsin sorun cıkarmasın yeter.
Canon 450D yada Nikon D80 bakabilirsiniz
teşekkürler o modellerin üstüne yoğunlaşiyım ben o zaman
2. el düşünüyosan canon 1100d den başlamanı tavsiye ederim
bencede ikinci el temiz bir Nikon d80 işinizi fazlasıyla görür.
bulabilirseniz d70 düşünün derim hocam d40 dahi güzel bi cihaz olur sizin için eski makinalardır temizinden bulmanız gerek..Şahsi kanaatim bu yönde. Saygılar
bende senin pozisyondayım kardeşim şu anda 1700 tl yi d5100 e vermek yerine temiz bir ikinci el d80 yada 450d alıcam.Kanaatim nikondan yana 90 ın halefi bi yerde kardeşim az buçuk anlar bu işlerden d80 dedi oda bana; gerçi d450 ninde üstün özellikleri yok değil d80 e göre ama napayım sevemedim canonu! Oyuncak gibi!
quote:
Orijinalden alıntı: R@LPH
bende senin pozisyondayım kardeşim şu anda 1700 tl yi d5100 e vermek yerine temiz bir ikinci el d80 yada 450d alıcam.Kanaatim nikondan yana 90 ın halefi bi yerde kardeşim az buçuk anlar bu işlerden d80 dedi oda bana; gerçi d450 ninde üstün özellikleri yok değil d80 e göre ama napayım sevemedim canonu! Oyuncak gibi!
aynen bende ama sağlam bulmak zor 1100d ikinci el falan bulursam hemen alcam not:bu bir ilandır
sahibindene bak baya makina varaynı şehirden denk getirirsen gider bide bakarsın baktırırsın.
1100d değilde temiz bir 1000 d var elimde 4 ay kullandım
quote:
Orijinalden alıntı: kyb_007
1100d değilde temiz bir 1000 d var elimde 4 ay kullandım