Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafoneda iken kafanız nasıl rahat oluyor ki? Ne tarife geçişi yapabiliyorlar, ne taahhüt alabiliyorlar, ne numara taşıyabiliyorlar, ne sözlerinde duruyorlar? 30 tl fatura bekliyorsun, çat 50 tl fatura geliyor, arıyorsun niye böyle diye, sistemde hata var, kayıt açalım, siz ödeyin, önümüzdeki ay faturadan düşelim diyorlar, taahhüt almayı beceremedikleri için önümüzdeki ayda da 50 tl geliyor. Olmaz olsun öyle operatör.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Faturalı hat pişmanlıktır her operatör için. Ben gayet memnunum çekmeme sıkıntısı yaşamadım tarife değişikliklerim anında gerçekleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiFakiri -- 1 Şubat 2017; 12:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün tekrar aradılar bu tarifeyi veremeyeceklerini 45 tl ye 10 gb olanı teklif ettiler kabul etmedim iptal ettireceğim yada faturasıza geçeceğim dedim bir tavırlı falan konuşmalar yaptı kapattım vodafone bekle beni :)
  • 4 gb net 1000 dk 1000 sms 28 tl blöf un sonucu diyecem de zaten olmadi hattı taşıyacaktım neyse 12 ay bu tarifeye taahüt verdik bakalım

• Dün 10 gibi aradılar benide taahhütünüz bitiyor aynı fiyat üzerinde yenileyelim diye. 5gb 1000dk 1000sms 35 lira olarak kullanıyordum. Bende açık açık söyledim Blöf yapmadan arkadaşım 8gb 1000dk 1000sms 30 tl ye kullanıyor bende istiyorum olmazsa kontörlüye dönüp hattımı turkcell e taşıyacağım 40 liraya daha avantajlı tarafiyeleri var dedim, tamam dediğinize geçirelim dedi denedi sistem hata verdi geçiremiyorum dedi başka ne var ne yapabiliriz dedim 25 tl den 35 TL ye kadar birçok teklif sundu kabul ettim sistem hata veriyor dedi geçiremedi. Sistem hata veriyor bi bahane değildi bence çünkü 30 dk konuştuk baya bi yardımcı olmaya çalıştı telefondaki arkadaş en sonunda gün içinde tekrar aranmanız için saat verin kayıt bırakayım belki arandığınız da düzelir o zaman yardımcı olabilir dediler tamam 15:00 da arayabilirsiniz dedim. Tam 15:00 aradılar durumu anlattım 30 TL lik paketi istedim direk, ona geçiremiyorum kapandı tarzında bişeyler dedi ne yapabiliriz dedim 40 liraya 10gb 1000dk 1000sms sundu kabul ettim. İki aramada toplamda 50 dk lik bi konuşma oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunt1903 -- 1 Şubat 2017; 17:45:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunt1903

Dün 10 gibi aradılar benide taahhütünüz bitiyor aynı fiyat üzerinde yenileyelim diye. 5gb 1000dk 1000sms 35 lira olarak kullanıyordum. Bende açık açık söyledim Blöf yapmadan arkadaşım 8gb 1000dk 1000sms 30 tl ye kullanıyor bende istiyorum olmazsa kontörlüye dönüp hattımı turkcell e taşıyacağım 40 liraya daha avantajlı tarafiyeleri var dedim, tamam dediğinize geçirelim dedi denedi sistem hata verdi geçiremiyorum dedi başka ne var ne yapabiliriz dedim 25 tl den 35 TL ye kadar birçok teklif sundu kabul ettim sistem hata veriyor dedi geçiremedi. Sistem hata veriyor bi bahane değildi bence çünkü 30 dk konuştuk baya bi yardımcı olmaya çalıştı telefondaki arkadaş en sonunda gün içinde tekrar aranmanız için saat verin kayıt bırakayım belki arandığınız da düzelir o zaman yardımcı olabilir dediler tamam 15:00 da arayabilirsiniz dedim. Tam 15:00 aradılar durumu anlattım 30 TL lik paketi istedim direk, ona geçiremiyorum kapandı tarzında bişeyler dedi ne yapabiliriz dedim 40 liraya 10gb 1000dk 1000sms sundu kabul ettim. İki aramada toplamda 50 dk lik bi konuşma oldu

Sevgili kunt1903 merhaba, :))

40 tl ye 10 gb çok ama çok iyi, sana hangi tarifeyi verdiler yani tarife adı nedir?

Yeni Yıl 10 gb mi ? Yada hangisi. Ben 12 yıllık müşterisiyim geçen ay biten taahutumu 35 tl ye yaz firsati 8 gb ile güncelleyip yeniden taahüt verdim ama senin ki de çok iyiymis merak ettim doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyazmaci468

Bu gün taahütüm bitti son bir kez arayıp bana cazip tarifeniz varmı dedim yeni yıl 6gb tarifesinden faydalanıyordum bana tekrardan aynı tarifeye taahüt veremezsiniz dediler peki başka tarifeniz varmı dedim geçebileceğim 5gb 1000dk 1000sms 47tl 10gb 1000dk 1000sms 59 tl dediler usulca telefonu kapattım kendileri bilir
    Elveda Çekmeyen LTE
    Elveda 3G'de 2 dakikada açılan sayfalar
    Elveda 20 saniyede aramaya bağlanan telefon görüşmesi
    Elveda Umursamaz Müşteri hizmetleri
    Elveda Selfy 1 alana 1 bedava menüleri
    Tekrardan görüşmemek üzere.

Merhaba, Elveda Lte ve çekmeyen 3g demişsin 12 yıllık kullanicisiyim 4 G ülkemizde olduğundan bu yana sürekli duzenli olarak hız testi yapıyorum. Vodafone lu hiç bir yakınım daha speed testte Telekom'un yanına bile yaklaşamiyorken en yaygın 4g baz istasyonu iddaa ediyorum Telekom da iken bu yazdıklarınız tuhaf geldi. Yada merkezi olmayan bir yerdesiniz kırsal da falan o zaman Vodafone da da aynı ayni sikayetleriniz olacaktir. Bana kalmaz gerçi ama yaa sizi ikna etmeyi basarip iyi bir rakam verseydiler ? Neden peki bugüne kadar kullandıniz ilginc dimi....

• 3ge de Vodafone ttden iyi 4.5 g de tt Vodafone dan önde.turkcell tabi ki birinci kaliteyi satın aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceuclusarj -- 3 Şubat 2017; 3:27:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2gb lık tarifem vardı 1 ay kullaniyordum 8gb lık tarifeye geçtim ilk hafta 1.5 GB bitmiş bile kulanimim değişmedi hatta gün içerisinde wifi ile bile kullanıyorum çok garip geldi bana

• wexxe W kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı kullanımda 7 aydır bitmeyen internetim geçen ay faturaya 5 gün kala bitti otomatik 250 mb tanımlayıp 7 TL faturaya eklemiş. Şimdi de 9 gün oldu ve 3,6 gb kullanmışım. Sanki bu internet fazla yakan araçlar gibi kotayı hızlı bitiriyor.
  • Kunt1903 kullanıcısına yanıt
    Eğer prime 10gb tarifesi ise çok iyi

• wexxe W kullanıcısına yanıt
    Hocam kalan neti sms i gormek icin nereye ne mesaji atiyoruz?

• Turk Telekom faturali kullanıyorum. Taahüt bitmesine 4 ay var. Daha önce az çekiyor muhabbetine arama yapmıştım bugün aradılar durum sordular. Sonra uygun tarife sunalimdediler 19 lira 500 dk 4gb int ve 1000 sms ya da 23 lira 6gb int 1000 dk 1000 sms bende 23 luk olanı kabul ettim 12 ay taahhüt verdim fiyat bayağı uygun geldi.

• attilas35 kullanıcısına yanıt
    Daha uygunu var:)

8 gb, 1000 dk, 1000 sms = 14 TL

Ağustos ayında kamu mega tarifesinden konudaki tarife için aramıştım, ama kabul etmediler, yerine bol hızlı 7 gb, 1000 sms, 1000 dk yı %40 indirim ile 31 TL ye sundular, kabul etmiştim. Ama özellikle bu son iki ay fatura 50 den aşağı gelmedi. Tarifeyi haberim olmadan 35 TL ye çıkarmışlarmış. Geçen hafta aradım, sitem ettim konudaki tarifeyi istiyorum dedim, sonra arayıp kabul ettiler. %40 indirim 5 ay daha devam edecek, ayrıca %10 da indirim verdiler.

Nihayetinde, 5 ay bu tarifeyi 14 TL ye kullanacağım,

• 14 tl çok iyi. Ancak 5 ay bitince aynı fiyattan sunacaktır mi tekrar acaba.

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Ben mobil uygulama kullanıyorum ordan takip ediyorum TT mobil uygulama

• Arkadaşlar ben yeni turktelekoma gectim yani 1 ay oldu ben 8 gb lik tarifelere gecemezmiyim? Müşteri hizmetleri mesaj gelirse anca gecersiniz dedi

• konu dışı olacak ama be. Bu tarifeyi yazın çıkardıkları kampanya ile aldım ama WiFi kullanmadan ilk defa 12 gündür kendi internetimi kullanıyorum ve şuan 1gb net kaldı daha fatura kesim tarihine 20 gün var. Bu kotanın hemen dolması işe ilgili arkadaşlar şüphelendiklerini söylediklerinde evham yapıyorlar siye düşünmüştüm ama sanırım harbiden bi katakulle var bu işte. Telefondan dizi film izlememe rağmen sadece surf insta ve günde 10 tane snap izleyerek 7gb yi harcadım böyle giderse wifisiz ayda ben 20/25 gb internet kullanmış olucam bana çok saçma geldi

• https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/yeniyil8gbtarifesi.aspx

Yeni Yıl 8 GB tarifesi prime diyor.

• Çok iyi bir tarife

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.