< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkst -- 25 Kasım 2016; 18:04:06 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkst -- 25 Kasım 2016; 18:04:06 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dev fırsat 4gb 750dk sms yok 30 lira veriyordum. Aradım MH ni bana 29 liraya 8gb lık yaz fırsatı paketi verin dedim. Yok olmuyor o kampanyalı müşterilerimize falan dedi saçmaladı. Ben neyim o zaman dedim. Size özel değil dedi :) başkan o zaman beni kontörlü hatta geçir dedim. Ama 20 lira geçiş ücreti var dedi. Olsun canım sıkıntı değil dedim( bu arada 20 lira saplıyorlar ama kontörlüye geçince 20 lira hediye veriyorlarmış) tamam kaydınızı aldım sizi arayacaklar dedi. Hacı niye arıyorlar geçir beni kontöre dedim atar bile yaptım. Yok sizi genel nerkezfen arayacaklar da falan filan neyse ertesi gün hanım abla aradı, dedi neden farurasıza geçiceksin? Dedim tekrar faturalıya geçmek için sizi hiç uğraştırmayalım 29 liraya 8gb 1000dk 1000sms e geçirelim. İyi bari geçir bacım dedim. 1 yıl kafa rahat
Edit: Aradan 1 yıl geçmiş tekrar aynı taktiği uyguladım 8 gb 1000 sms 1000dk konuşma 29 lira. Seneye görüşürüz Edit: turktelekom dan bir hanım abla aradı dediki yılbaşından sonra fiyatlarımız artıyor teklifimizi kabul etmezseniz 30 liralık paketi 65 liraya alacaksınız dedi. Taahhütüm martta bitiyor değiştiremezsiniz dedim yok değiştirirz dediler. Oldu canım dedim sizin olsun. Tekrar aradım MH ni beni aradınız varmı arkadaşım böye bir durum. Yok beyfendi dediler. Adam mı kandırıyorsunuz dedim o arkadaşı şikayet ediyorum ve hattımı taşıyorum dedim ceketim alıp çıktım. Şimdi turkcell deyim lifecell hoşgeldin 7gb 45 lira tabiki ön ödemeli 😉 |
Kardeş onun yerine şirketin %1 hissesini isteseydin
|
Sınava gerek yok, böyle şeylerin dikkati sizi cahil olmaktan kurtarır.
Resmi bir yazışma yaparsanız kimse yüzünüze bakmaz. Kendinizi savunmaya çalışacağınıza doğrusunu öğrenin. |
Kimse ölücü filan değil,
Bu operatörler,milleti her yerden çarpıyor, Millet de,çarpıla çarpıla,iletişimi en ekonomik şekilde kullanma yollarını öğrenmiş..mesele budur. Zaten TT,10 gb verse de bitiremiyorsun,çünkü çekim çok çok zayıf.. Bence,biraz da çakallık yapan operatörlere laf çak.. Mesela Fazla kullanılan her mb internet için,1 tl ücret kesen operatöre bişeyler söyle.. |
Türkçe'yi nerede öğreniyorsunuz çok merak ediyorum.
|
Hayla yi gördüğüm gibi pas geçtim mesaji
|
Hayla ne demek arkadaşım
|
Acaba acaba caba cuba cuppa cuppa cuppa da cuopa
|
Elite ölücü de gelmiş.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahonee -- 22 Kasım 2016; 20:27:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 22 Kasım 2016; 20:57:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|