Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BilgiFakiri

28 TLye 7 gb+faturasız+vodafone=kafam rahat

32 tl değil mi o tarife..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan yeni yil 8gb tarifesi hala gecerli mi ?vodafone faturalim bu tarifeye gecmek istiyorum da ne yapmam lazim Tt musteri hizmetlerini mi aramam lazim

• faturasız a geçme talebine İnternet ten nasıl başvurabiliyoruz.? birde tahattümün bitmesine 55 gün falan var şimdiden başvurayım mı?
  • faturalı dan uzak durun mobıl servıslerden ayda 30-40 tl fatura fazla gelıyor sonra btk ydı tuketıcı haklarıydı ugrasıp duruyorsunuz herkesı dolandırıyorlar telekom olsun vodafone olsun turkcell olsun hepsı aynı.. gooogle yazık kac mılyon kısı dolandırılmıs gorrusunuz zaten
  • Arkadaşlar şubat 22 de tarifem bitcekmiş ...seç 500 4gb 1000dk......arayıp bu tarifeyi teklif ederlermi acaba ..yada bunu almak için ne yapmalı arkadaşlar .

• Faturasizdim 6 gb 29 tl olan tarifeye geçtim 3 ay içinde cayma hakkım var önümüzdeki ay cayicam deyip teklifi beklerim bakalım nasıl olcak

• Turk telekommu birdaha asla. Kurtulmasi ayri bir dert. Pesini birakmiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

faturalı dan uzak durun mobıl servıslerden ayda 30-40 tl fatura fazla gelıyor sonra btk ydı tuketıcı haklarıydı ugrasıp duruyorsunuz herkesı dolandırıyorlar telekom olsun vodafone olsun turkcell olsun hepsı aynı.. gooogle yazık kac mılyon kısı dolandırılmıs gorrusunuz zaten

mobil ödeme servisini kapatırsanız bi halt yiyemezler hocam ..

Eğer mesajımı okuyan varsa ve başına böyle bir olay gelmemişse benden tavsiye, Müşteri Hizmetlerini arayıp mobil ödeme servisini kapattırın ...
  • Bu kampanyaya sadece eşimin hattını taşıyabildim 29 TL 1000 DK 1000 SMS 8 GB
    kendim de Prime 1000 DK 1000 SMS 10 GB 49 TL ödüyorum
  • Gece 3 gb selfy kampanyası bitti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

faturalı dan uzak durun mobıl servıslerden ayda 30-40 tl fatura fazla gelıyor sonra btk ydı tuketıcı haklarıydı ugrasıp duruyorsunuz herkesı dolandırıyorlar telekom olsun vodafone olsun turkcell olsun hepsı aynı.. gooogle yazık kac mılyon kısı dolandırılmıs gorrusunuz zaten

mobil ödeme servisini kapatırsanız bi halt yiyemezler hocam ..

Eğer mesajımı okuyan varsa ve başına böyle bir olay gelmemişse benden tavsiye, Müşteri Hizmetlerini arayıp mobil ödeme servisini kapattırın ...

Bunlar kafalarına gore o zımbırtıyı acıyoralr va mılletı dolandırıyorlar. Dediğiniz gibi defalarca musterı hizmetleriyle gorustum musterı hızmetlerı zaten İŞKUR programıyla sırf işsizlik oranını azaltmak için biçok kişiyi oraya getırmıs koymuslar kımsenın işten gucten haberı yok. Bide maasları benım verdıgım vergıden odenıyor, ustune sgk primı de yatırmıyorlar. Devlet boyle zengınlere bedava calısan peskes cekıyor ama garıban halkı takan yok. Ulke de işte bu hale geldı hapıshaneler doldu tastı heryer hırsız dolandırıcı doldu. Operatorelr bile rahat rahat dolandırıyorlar artık devlet boslugu olunca

• Arkadaşlar hemen ariyorlarmi acaca benim yarin sabah geçiş işlemi tamamlanacak sabah acilen telefonu kullanmam gerekecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler faturasız olmak kaydıyla benim de hesaplı bir tarife/paket yakalamam lazım. Elimde yeni turkcell'e geçirdiğim ve bir de hali hazırda kullanmakta olduğum Türk telekom hat var. 250 dk. yeter. 250 sms çok bile. Tek ihtiyacım 10+ gb civarı internet. Şu anda Yeni yıl 8GB paketini 49 liradan kullanıyorum aylık
  • Bu tarifede olup da taahütünü dolduran var mı. Varsa tekrar bu tarifeyi teklif ediyolar mı

• BiLgiSeaRcheR kullanıcısına yanıt
    gec bimcele bak keyfine

• Engin.OK kullanıcısına yanıt
    ikinizde bimcele gecin kendi aranizda sinirsiz konusma 7 gb internet 500 sms her yone 900 tl 33 tl web sitesine bakin taaahutsuz

• Arkadaşlar bugün sabah itibariyle Vodafone'den Türk Telekom'a geçtim. Daha önce de mesaj yazdım; ancak kimse yardımcı olmadı. Şimdi en uygun tarife hangisi Türk Telekom'da? Hala bu tarifelerden alınabiliyor mu? Bazı arkadaşlar pazarlıkla falan aldım demiş; ama bazıları da alamadım demiş. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Mega 3 GB kampanyası 18 TL

3 GB bittikçe doldur kampanyası 10 TL

30 TL yüklemeye her ay 1 gb hediye

Sonuç olarak isteğe bağlı 7 gb 28 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiFakiri -- 26 Ocak 2017; 13:20:33 >
  • BilgiFakiri kullanıcısına yanıt
    Yeni katılıma kapalı mega 3gb

• BilgiFakiri kullanıcısına yanıt
    Mega 3 gb kampanyası var mı hala bir de 18 tl mi?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.