Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam birsey soracam size türk Telekom dan bımcell hattımı taşısam bu telsiz vergisinden muaf olunur mu

Ayrıca tekrar türk telekoma tekrar dönüp vergiden muaf olmanın şartı var mı? Yani enaz 3 ay başka yerde kalma sonra gelme gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Hocam Türk Telekom olduğunu biliyorum ama benim tarifemden direkt Türk Telekom kar etmiyor. Etse de sıkıntı değil şirket olarak onlara saçma sapan tarife için 45 lira vermeyeceğim en azından . Bim anlasmayi Türk telekomu kar ettirmek amacıyla değil kendi kar etmek amacıyla yapıyordur herhalde . Türk telekoma sadece alt yapı ücreti oduyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaris29

Taahhüt bozma cezası olarak bana 27 TL dediler. Benimde Nisan ayında taahhüdüm dolacak. 27 TL sorun yaratmaz diyip ben de faturasıza geçme talebimi bildirdim. Cuma günü 48 saat içinde döneriz dediler ama halen dönüş olmadı.

Geçen hafta pazartesi yaptığım talebe bugün dönüş yaptılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aradılar yine bu tarifeyi 39 tl ye teklif ettiler kabuk etmedim 29 tl olacaksa tamam yoksa istemiyorum dedim müşteri alım bitti size son teklifimiz dedi siz bilirsiniz dedim kapattık konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

1 yıldır benden habersiz 1000dk+4gb için 50 tl fatura ödeyen eşime ısrarla aratarak dün itibarıyla aynı tarifeye geçirttim. Başında durup kulağına fısıldayarak pazarlık yaptırdım. Başta 1000dk+4gb 25 tl dedi sonra 6gb 30 dedi ve en son 8gb 30 tlden bağladık. Kendisi hala hayret içinde nasıl aldık böyle bir tarifeyi diye.
    Onun gibi onbinlerce insanı kaz yolar gibi yoluyor bu adi herifler.

Hocam faturasıza geçmek istedginizi soyleyip talep mi actirdiniz nasil yaptiniz

• Biraz once bayiye gittim. Mh taraftar kampanyasindan bahsetmisti ama bayii bilmiyor o kampanyayi. Bana 1000+1000+6gb 30 tl ye gecebilirsiniz dedi ben de kabul etmedim.

• bu kampanya var mı ben bulamadım.
  • TT hotspotla pcye bağladım.4G gördüğü halde web sayfasını açmakta zorlanıyor.Ama Turkcellde online oyun oynuyorum.Ping değeride düşük hemde...

• Bu tarife faturalı da mı , faturasız da mı ?

Prime 10 (1000 dakika+1000sms+10gb internet) 59-tl ye kullaniyordum.

Paket bitince 100 MB 7 liraya otomatik veriyorlar.

Kalan net sorgulaması son 12 saati gösterdiği için her ay standart 52 lira geçirdiler bana böyle. E oda yetmiyor , ek internet alıyorum. Her ay 150 lira fatura ödedim.

Bugün görüştüm, bu tarifemi ne kadara alacağım dedim ?

Ne deseler beğenirsiniz ? Taahutunuz bitiyor, bir yıl daha ayni tarifeye taahut veremiyorsunuz. Artık 79 lira oluyormuş prime 10 GB.

Yarın numara taşıyorum dedim tamam siz bilirsiniz dediler.

1 saat sonra aradım, faturasıza geçeceğim dedim. Sebebi sordular, izah ettim. Peki siz bilirsiniz, 20 TL ücreti var dediler.

Tamam dedim.

Bu nasıl bir mantalite anlayamadım. Eski müşteriye indirim yapması gerekirken %40 zam yapıyorlar.

Yarın faturasıza geçme talebimi tamamlayacağım.

Bakalım hangi tarife veya operatöre geçeceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• frenze kullanıcısına yanıt
    Tarife faturalıda hocam, zaten bakın bi indirim yapmazlarsa 50 lira civarına turkcellde bile bulursun iyi tarifeler..

Bizde 12 yıldır aveade olan hat var adamlarla konuştum %10 yaptı, yarın bi daha ararım olmadı başka operatör

• windlea983 kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle oluyor. Talep oluşturuyosunuz kısa bir ikna yapmaya çalışıyorlar ama kabul etmeyin sakın. Bizi ertesi gün aradılar.

• Bu pakette 8GB yetmemeye başladı sürekli ek alarak mı devam etmeliyim yoksa başka bir paket / tarife / operatör mü?

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Dün tekrar görüştük, hala bana geçen yıl taahutunuz bir yıldı, bu yıl 55 değil 79 ödeyeceksiniz diyorlar.

Tamam dedim, faturasiza taşıyın. Dün talep oluşturdum. Bakalım arayıp teklif sunacaklar mı yoksa taşıma mı yapacaklar.

Artık iş inada bindi, geçen yıl 55 ödediğimiz tarifeye indirim yapmazlarsa anında faturasız, sonra da daha uygun operatör varsa taşıyacağım.

• Halen geçen varmı

• 4gb üzeri interneti olan uygun fiyatlı tarife var mı vodafonedan geçiş yapacağım
  • bu tarifenin tek kötü tarafi internet bittimi ücretleniyor her 100kb

• pttcell 29 tl ye 6gb 900dk 900sms 12 ay tahahüt verdim internet bittimi süpriz fatura yok bu sebep den tercih ettim pttcell i

• hunnkaar kullanıcısına yanıt
    pttcell de boyle bir tarife var mi 37 tl olan dediginiz

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    pazarlikla 29 tl ye 37 liği aldim evet.

• Yeni Yil 8GB Tarifesi %25 indirimli :) 8 GB cepten internet, her yone 1000 dakika ve her yone 1000 SMS, 12 fatura donemi faturali mobil hatta kalma sozuyle 33 liraya tanımlandı vergiler telsiz kullanım vs içinde
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.