Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de arayan soran yok taahhüt bitmesine 2 gün kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim taahhüt yarın bitiyor, bugün aradım(aile tarifesi üç hat var) yarın yeniden ararım da ne yapsam beklesem mi, yeniden fatura çıkaracaklardır bana yarını geçerse..

Acaba bir ayın tamamını mı fatura edecekler yoksa kullandığım kadar mı

• Aramaları için mesaja onay vermiştim bir kaç gün önce şimdi bi hatun aradı beni şimdi geçiş onayını verdim yalnız aradığı numara 507'li normal cep tel numarası. Bundan biraz kıllandım yahu. 444'lü numaradan aramaları gerekmiyor muydu ?

Edit : Haydi buyurun hat gitti. Telefon 5 dakikadır servis yok uyarısı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 20 Ocak 2017; 17:15:6 >
  • 3 günün sonunda arandım direk yaz fırsat 8 gb teklif etti, kabul ettim

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    507 XXX 4930 şeklinde bir numaradan arandım. Geçişi yaptılar, paketimi kullanmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Aramaları için mesaja onay vermiştim bir kaç gün önce şimdi bi hatun aradı beni şimdi geçiş onayını verdim yalnız aradığı numara 507'li normal cep tel numarası. Bundan biraz kıllandım yahu. 444'lü numaradan aramaları gerekmiyor muydu ?

Edit : Haydi buyurun hat gitti. Telefon 5 dakikadır servis yok uyarısı veriyor.

Bende mh aradım senin gibi bu işten kıllandım ve mh aradım bu numara size mi ait diye sordum onlar da sizi arayan numara bizim kampanya birimimize aittir dediler teyit ettim endişe etmene gerek yok

• Bugün aradılar beni de. 2 vardı taahhüte. Önce şuan ki tarifenize yüzde 10 indirim yapalım dediler kabul etmedim. 8 gb 29 tl tarifemiz size uygun dedi herşey dahil 30 tl ye kabul ettim. Hemen msj geldi yaz fırsatı 8 gb diye.

• Hocam siz bu büyük gurur tarifesini kaç tl ye kullanıyorsunuz

• beyazejder B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, Telekomun numarasıymış. Velhasıl geçtik pakete kullanıyoruz bakalım 12 ay oynayamaycağız bir yere.
  • arkadaslar bu islem faturasizdan faturaliya geciste gecerli mi

• Bir kere aradılar daha sonra geçicem dedim bir daha imkanım var mı?
  • Bugun aradim diger numaram icin olmaz dedi bayan baska bisi demedi. Diyorki size sms geldiyse oyle gecersiniz. Baska turlu gecemezsiniz dedi. Yarin bi daha arayacam bakalim.

• 1 yıldır benden habersiz 1000dk+4gb için 50 tl fatura ödeyen eşime ısrarla aratarak dün itibarıyla aynı tarifeye geçirttim. Başında durup kulağına fısıldayarak pazarlık yaptırdım. Başta 1000dk+4gb 25 tl dedi sonra 6gb 30 dedi ve en son 8gb 30 tlden bağladık. Kendisi hala hayret içinde nasıl aldık böyle bir tarifeyi diye.
    Onun gibi onbinlerce insanı kaz yolar gibi yoluyor bu adi herifler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka operatorden bu tarifeye geçen oldu mu?
  • arkadaşlar ben yeni 12 ay taahhüt verdim daha bu ay bozsam ve taahhüt yenilesem ceza çıkarmı bana.
  • dj halid D kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bozma cezası olarak bana 27 TL dediler. Benimde Nisan ayında taahhüdüm dolacak. 27 TL sorun yaratmaz diyip ben de faturasıza geçme talebimi bildirdim. Cuma günü 48 saat içinde döneriz dediler ama halen dönüş olmadı.
  • Cihazla 2 yıl faturalı kullandım bir hafta önce arayıp faturasıza geçmek istiyorum internet yetmiyor dedim müşteri hizmetleri tamam size bilgi verilecektir dedi. Dün mesaj gelmiş direkt geçirmişler. Neye göre bu 8 GB veriliyor anlamadım. Sinirlendim ailemden 6 kişiyi bugün aveadan bimcelle taşıyorum . 6 +1 GB 900 dakika + 500 SMS 33 lira .

• quote:

Orijinalden alıntı: exorcist26

Cihazla 2 yıl faturalı kullandım bir hafta önce arayıp faturasıza geçmek istiyorum internet yetmiyor dedim müşteri hizmetleri tamam size bilgi verilecektir dedi. Dün mesaj gelmiş direkt geçirmişler. Neye göre bu 8 GB veriliyor anlamadım. Sinirlendim ailemden 6 kişiyi bugün aveadan bimcelle taşıyorum . 6 +1 GB 900 dakika + 500 SMS 33 lira .

baya sinirlenmişsiniz.

türk telekomdan türk telekoma taşıma işlemi yapmışsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exorcist26

Cihazla 2 yıl faturalı kullandım bir hafta önce arayıp faturasıza geçmek istiyorum internet yetmiyor dedim müşteri hizmetleri tamam size bilgi verilecektir dedi. Dün mesaj gelmiş direkt geçirmişler. Neye göre bu 8 GB veriliyor anlamadım. Sinirlendim ailemden 6 kişiyi bugün aveadan bimcelle taşıyorum . 6 +1 GB 900 dakika + 500 SMS 33 lira .

BİMcell kullanınca da Avea kar ediyor.

• yaris29 Y kullanıcısına yanıt
    Salı gününe kadar bekleyin derim ben. Aramazlarsa tekrar siz arayın

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.