Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş onun yerine şirketin %1 hissesini isteseydin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakmaradyolog kullanıcısına yanıt
    Yahu ben bunu daha önce niye düşünemedim 😋

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansa bak müşteri hizmetlerinde sistem problemi varmış

•  Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom)

Ben kamu megadan yaz tarifesine geçtim ama böyle birşey var bu ay hem eski tarifemin ücretini tam olarak alacakmış hem de yaz kampanyasının ücretini saçma değil mi kullanmadığım tarifenin parasını ödemek bilgisi olan lütfen yazsın rica ediyorum

• Genelde saat kaç gibi arıyorlar sabahın köründe aramasınlar da
  • Ben de kamu mega tarifesindeydim. 22sinde taahhütüm sona eriyor. Bugün arayıp faturasıza geçmek istediğimi belirttim. Mevcut tarifeme 1000 dk 1000 sms 4 gb 28 teklif sundu kabul etmedim. Dönüş için beklemedeyim umarım uygun zamanda ararlar

• Stajyer Fizyoterapist kullanıcısına yanıt
    Bana da aynı mesaj geldi, o çok sinir bozucu ama yapacak bir şey yok sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk telekomdan Vadafona geçtim rahatım 12 gb net sabit ve vodafon sınırsız her yöne 2000 dk red fırsatlari sinemada 1 bilete 1 bedava kahve dünyası hergun 1 kahve bedava vergi dahil 54 tl.

• Benimde taahhüt bitmişti aradılar çingene pazarlığı yaptık... Çok saçma ya bu iş neyse 1000 dk 1000 sms 5 GB internet 30 TL 12 ay taahhüt olarak devam ediyorum.

• Bugün bende faturasıza geçme talebinde bulundum aradıklarında 10 gb internet isteyeceğim (şuan 3 kullanıyorum) aradıklarında sonucu yazarım

Bende kamu megadan yaz fırsatına geçtim fatura normal geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Türk telekomdan Vadafona geçtim rahatım 12 gb net sabit ve vodafon sınırsız her yöne 2000 dk red fırsatlari sinemada 1 bilete 1 bedava kahve dünyası hergun 1 kahve bedava vergi dahil 54 tl.

bu hangi tarife link var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecegelen06 G kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler sağolun konuştum mh ile önceki tarifeminde kullandığım kadarını ödeyecekmişim şu ankininde toplam faturaya yansıyacakmış

Anlamadım. Önceki tarifenin kullanıldığı kadarı ile şu an tarifenin tamamı mı? O da kötü.
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Mesela önceki tarifeni 3 gün kullandın kullandığın kadarını alıyor yeni tarifeninde 27 gün kullandığın kadarını alıyor eğer yeni tarifendeki paketin hepsini kullanırsan tamamını alıyor

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Nasıl bu kadar indirim aldınız hocam neler yapmak lazım ben de daha girmedim bu işlere

3 gb gece internetı ve whatsapp için neti almak için ne yapılması gerekli peki?

• ellekem kullanıcısına yanıt
    Selfy'nin sitesinde gerekli bilgiler var.

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Ben de pttcelldeyim aradım uygun tarife önerisi alma amaçlı uzun konuşmalar sonrası pahalı ve saçma önerilerden sonra anlaşamadık ayrılacağımı söyledim öyle kaldı baya bir süre 1 ay falan oldu.

Sonra bi daha aradım hattımı faturasıza çevirin dedim neden vs konuşmalardan sonra talep aldılar bakalım nolacak bana döneceklermis.

baya bir direneyım ozaman 8 gb tarifeyı 30 tl ye almayı istiyor ve amaclıyordum fakat 25 tl ye ısrar edip direneyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 18 Ocak 2017; 22:16:14 >
    Mobıldeyım hızı da düşük bulamadım. Linki vs var mı?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.