Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • faturasızım. faturalı 8 gb lık tarife için aradım bugün . tekrar geri dönülecek dendi. ne kadar sürede dönüyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Great Danton -- 13 Ocak 2017; 17:43:18 >
  • En geç pazar gunu ulaşım sağlarlar.
  • ben de dün arayıp faturasıza geçme isteğimi iletmiştim, bugün mesaj geldi incelemelerimiz devam etmektedir diye. Ne zaman ararlar sizce?
  • Bir de bu tarifeye geçersek yeni yılda +2 gb kampanyasından faydalanabiliyor muyuz?
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    ayni durumdayım bakalım beklemedeyiz.
  • jonturk24 J kullanıcısına yanıt
    Hocam bwn 2 aydir faturasizdayim ben de yararlanabilir miyim? Paketi internette aradkm bulamadim bayide faturali tahattuttlu 1k dk 1k sms 6 gb 30 tl teklif ettiler olmadi bunu alicam
  • bugün aradilar telefon sessizdeydi yakalayamadım tekrar aralarmi ya? korkarım faturasıza geçirirler benii ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: megalomanyag

bugün aradilar telefon sessizdeydi yakalayamadım tekrar aralarmi ya? korkarım faturasıza geçirirler benii ya

Arayan numara ne idi? Biz de dikkat edelim.

Siz tekrar arayın, belki işe yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az evvel müşteri hizmetleri ile görüştüm faturasızdan faturalıya tüm geçişlerde bu kampanya geçerli herhangi bi zaman kısıtlamasıda yok.
    Tek Şart faturalıya geçmek.
  • arkadaşlar faturasıza geçeyim dedim beni aradılar 1 hafta önce.bana 500 dk 2 gb 1000 sms verdiler 16.6 tlye.kabul ettim ama şimdi konuşma bana yetmiyecek gibi.taahüdü bozarsam ne olur.birde tekrar arayıp faturasızamı geçeyim demeliyim.tekrar beni arayıpta taahhüt yenilenirmi acaba.bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.
  • cagdascac C kullanıcısına yanıt
    sen geri arayamıyorsun böyle bir numara bulunmamaktadır diyor aradığın zaman.

tel yanımda değil şuan sonu 444 1 500 dü eminim ama başı 0505 falandı sanırım
  • megalomanyag kullanıcısına yanıt
    +90 (555) 444 15 00
  • jonturk24 J kullanıcısına yanıt
    Faturasizda hangi tarife bu ? Blof yemezse en azindan ona geceriz. Konusma vs sms durumunu merak ediyorum.
  • Bu 8 gb 29 tl şeyi bitti mi arkadaşlar ?

benim şubat 27 de taahütüm bitiyor yeniyıl 2 gb deyim. türk telekom bol internet veriyordu al benisi vardı ama artık bıktım , vodafone ye geçeceğim diyeceğim müşteri hizmetlerine. 29 tl ye 6 yada 8 gb alabilir miyim ?

• Bugün de arayan olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mudvaynec

Az evvel müşteri hizmetleri ile görüştüm faturasızdan faturalıya tüm geçişlerde bu kampanya geçerli herhangi bi zaman kısıtlamasıda yok.
    Tek Şart faturalıya geçmek.

Sanırım bir kere daha arıyorlar dostum mutlaka yakala ben yakalayamamistim bambambam mesajlar gelmişti bütün tariflerim iptal olmuştu 196 lira fatura ödedim güç bela Faturaliya geçtim ay dolmadan sonra tekrar blöf attım faturasız diye bu sefer telin sesini hep açık bekledim ikinci gün arayıp tarifeyi verdiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dk evvel ben de geçiş yaptım. Süper oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

5 dk evvel ben de geçiş yaptım. Süper oldu.

Hocam ben şimdi turkcell deyim. Neler yapmam gerektiğini sırası ile anlatır mısınız. Eski mesajları okudum hep kafa karıştırıcı olmuş. Yardımınız için teşekkür ederim
  • aceryeni A kullanıcısına yanıt
    Önce numaranızı faturalı bir türk telekom tarifesine taşıyın(ben, gel dene 5 gb tarifesine taşımıştım), sonra ilk fatura kesildikten(ilk fatura kesilmeden faturasıza geçirme talebini almıyorlar) sonra müşteri hizmetlerini arayıp faturasıza geçmek istediğinizi söyleyip talep açtırın, 20 tl cezası var gibi caydırıcı söylenilenleri umursamayın. Birkaç gün sonra arıyorlar, neden geçmek istediğinizi soruyorlar, internet yetmiyor deyin, o zaman size bir teklifimiz var deyince teklifi öğrenip kabul edin. Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 16 Ocak 2017; 11:44:56 >
  • bende geçtim bugün. eski tarifem daha iyiydi benim için ama onu vermediler. 500dk 5000sms 2gb sonrası sınırsız interneti 16 liraya kullanıyordum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.