Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende kamu mega kullaniyorum. Normal de 32.90 sanırım hattımda %15 indirim vardı sanirim 26.90 ödüyordum aradim faturasiz hatta geçirin dedim yüzde 10 daha indirim verdiler 23 e düştüler kararsiz kaldim başta am net yetmiyordu faturasiza geçirin dedim onay aldilar birkaç ceza tehditinden sonra kapattim. mesaj geldi

Degerli musterimiz, ....... numarali kaydiniz acilmis olup gerekli incelemeler baslatilacaktir. En kisa surede konuyla ilgili tarafiniza bilgi verilecektir. B001

şeklinde mesaj geldi bekliyorum gelişmelerden haberdar edeceğim.

bana bilgi veren yol gösteren arkadaşlar teşekkür ederim
  • megalomanyag kullanıcısına yanıt
    hocam bende aynı taktiği denedim banada dün mesaj geldi hattınız fatutasıza geçmiştir die:) 0.20 bakiyem var şimdi faturalıya dönmek için talep oluşturdum
  • hiko91 H kullanıcısına yanıt
    ciddimisiniz çök üzüldüm ya ama herkes farkli söyledi canim sikildi simdi ya çünkü taahhudum vardi.67 tl cezada yansitilacakti. ins oyle olmaz vazgecsek bile eski.haline.donemezmiyiz eğer faturasiza geçiş gerçekleşse.
  • Verdiğiniz taktikler için teşekkürler. Biz de geçiş sağladık. Topla 30.84 tl ye
  • Ben de geçtim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şuan turkcelldeyim faturasız. önce faturasız turk telekom a sonra mesaj ile faturalıya geçip mi geçiyoruz adımları anlatabilecek birisi varmı? teşekkürler.
  • Halihazırda Telekom faturalı müşterisiyim. Geçebilir miyiz bizde??
  • Önce aradım, faturasıza geçirin dedim, yüzde 10 indirim teklif ettiler, kabul ettim. sonra pişman oldum, bir daha faturasıza geçirin dedim, kaydı alıp kapattılar. şimdi bekliyorum. Olay böyle mi?
  • Aradım, %10 teklif ettiler, kabul etmedim. Mobil öğrenci olacaksınız dedi, tamam dedim. 20 TL ücreti var dedi, tamam dedim. Faturasıza geçince 19 küsür TL hattınızda yüklü olacak dedi. tamam dedim.

Hadi hayırlısı.
  • bende oltayı attım bakalım. geçiş gerçekleşince haber verilecek dedi. inşallah bi yerimizde patlamaz
  • arkadaşlar kamu mega ekstra kullanıyorum 8gb lik tarifesi 39 tl geliyor fatura..
    bu tarifeye geçebilir miyim 5 ay daha taahhüdüm var.
    yada arasam ne desem yüzde 10 indirim yaparlar ??
  • Bende sizin gibi yaptim ve hattimi faturasiza gecirin dedim. 10 gun once. Dun bi baktim faturasiza gecmisim. Ne arayan var nede soran
  • quote:

Orijinalden alıntı: HilmiE

bende oltayı attım bakalım. geçiş gerçekleşince haber verilecek dedi. inşallah bi yerimizde patlamaz

hattınızla ilgili talebinizden vazgeçtiğiniz için aboneliğiniz devam ettirilecektir diye mesaj geldi az önce. böyle bişey yaşayan var mı?
  • Bu postu paylaşandan Allah razı olsun. Ayni taktigi denedim. 1000dk 1000sms 4gb internete 40tl ödüyordum aylık. Taahhudumun bitmesine 15gün vardı, faturasiza geçmek istediğimi söyledim. 3 gün sonra aradılar, 1000dk 1000sms 8gb internete 30tl teklif ettiler. Direk kabul ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanbugra -- 12 Ocak 2017; 18:38:36 >
  • elinde patlayanda var. geçende çok halen beklemedeyim. bilemedim arayip talebimi geri mi çeksem yuzde 25 indirimle 23 odeyecektim kamu megaya. kaşındım sanirim bide 67 tl taahhud bozma bedeli 20 tl gecis ucreti vs vs dedi. pis geçecek pisman olacam gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jk21

arkadaşlar şuan turkcelldeyim faturasız. önce faturasız turk telekom a sonra mesaj ile faturalıya geçip mi geçiyoruz adımları anlatabilecek birisi varmı? teşekkürler.

konu baya karışık olmuş hakikaten faturalılar mı faturasızlar mı faydalanıyor anlamadım. Ben de Turkcell faturalıdan Turk Telekom faturasıza geçtim. 27 liraya 750 dk 5000sms ilk 6 ay 6 gb sonrasında 4gb bir tarifye geçtim. Faturasız olması güzel. 750 dk yeterse 6 ay sonra tekrar icabına bakarım. Yetmezse Faturalıya geçenlere 1000dk 1000sms 5 gb 29 liraya var ona geçeceğim. Her turlu turkcell ilye yarı yarıya ucuza geliyor.
  • Faturasız hattımda kişiye özel kampanya ile bu faturalı tarifeye geçiş için mesaj attım 1292'ye, 3 iş günü içerisinde tamamlanıp size geri dönüş yapılacak denildi. Hala ses seda yok. Benim gibi bekleyen var mı, ne yapabilirim
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Evet faturasiza gecmek istiyorum bulofunu yapin sonuna kadar,isleme aliyorum onayliyomusunuz diyolar kabul edin,isleme almiyo sizi ariycaklar ondan sonra onaylanacak dicek ve ariyan neden konturlu derse 8gb 29 faturasizlara diyin itirazsiz kabul ediyolar.....kolay gelsin
  • hakkan058 H kullanıcısına yanıt
    hangi tarifedeydiniz acaba?
  • jonturk24 J kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bilgiler için. Deneyelim bakalım olacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.