Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android kullanıyorsanız ayarlar veri kullanımına girin. Ayarları orada

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom)
  • ben faturasıza geçeceğimi belirttim taahhüdümün bitmesine 2 ay vardı 60 tl taahhüt bozma ücreti ve 20 tl faturasıza geçiş ücreti ödeyeceğimi belirtti müşteri hizmetleri. tt kullanmaya devam ettiğim halde sizce bu normal mi? ceza yansıtabilirler mi? yoksa korkutmak için mi bunu yapıyorlar.
  • bayhan58 B kullanıcısına yanıt
    Kabul edin cezayı. Orada göz korkutuyoryapıyor kendince. .Tahhüd bozma ücreti normal. Digeri değil.

Yanlız aradıklarında açmazsanız faturasıza geçer ceza +20 ödersiniz.
  • Vodafone'a geçtim, kafam rahat. Bu zamanda taahhüt vermek riskli.

3 GB + saat 21-9 arası 3 GB + 30 TL yüklemeye 1 GB + temmuza kadar ayda 1 GB

Ayda 32 liraya kullanıyorum. Kan emici, müşteri ayıran, ahlaksız Telekom'dan kurtuldum.

Müşteri hizmetlerini de aradım, şikayet de yazdım ama hiç sallamadılar. Dalga geçer gibi 49 TL'ye vermeyi teklif ettiler.
  • Tt olunca kendini trcell sanmaya başaldılar sanarsan san bizde bimcelle geçeriz :)
  • TT faturalıda tahautum bitiyor ayın onunda. sizce en mantıklı paket hangisi olur . hattımıda taşıyabilirim . fikirlerinizi bekliyorum . bu arada en az 3-4 gb ve 750 dakika olmalı . internet hızına o kadarda kafayı takmıyorum . hala 3g kullanıyorum zaten
  • bakirkoybisiklett kullanıcısına yanıt
    Pttcell büyük gurur tarifesi
  • sonunda bu pakete geçişim tamamlandı. işini bilen biri aradı. ilgisiz çalışanlar yüzünden 1 ay daha beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 9 Ocak 2017; 16:32:18 >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Nasil gectiniz, biraz detay verirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    sms ile mesaj geldi yazıp gönderdim.

ama müşteri hizmetlerine sordum. arkadaşım faturasız bu pakete geçebiliyor mu dedim? faturalı değilse o da arasın yardımcı olurlar dedi. arayıp şansınızı deneyebilirsiniz.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Hocam o gectiginiz paketin adı ne vede linkini alabilirmiyim.
  • Ben faturasizdayim. Bir türlü 8gb tarifesine geçemedim. Siz nasil yaptiniz
  • FATURALI yazıp 1166 ya göndermeyi deneyin arkadaşlar belki karambole geçersiniz bu tarifeye :) ben geçtiğimiz aylardan birinde geçtim 30,80 lira ödüyorum aylık... bi kez kota bittiği için fazladan data kullanimindan dolayı 38 lira ödedim bunun dışında hep 30,80 ödüyorum mobil veriyi 7.90 GB ye sabitledim aşım derdi falan da kalmadı böylelikle
  • Tarife değişikliği hemen mi oluyor, yoksa fatura kesiminde mi¿

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tahuutum bitti. Aradım Telekom u dedim ben kontorluye geçecem tarife ücretleri yüksek bu tarifeyi söyledim 2 ay önce kapandı alım ona dedi bende o zaman kontörlü çevirin dedim bana 500 dk 1 GB nete 28 TL diyor yüzde10 indirim diyor Telekom macerası biter artık sanırım işlemler başladı diye mesaj geldi bakalım arayıp tarife teklifinde bulunacaklar mi var mı tecrübesi olan?
  • Ben türktelekom faturalıyım ama bu ay kampanyam bitiyor. Bu hatta geçme imkanımız var mı ?
  • odessa798 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.benimde bu ayin 26 'sı sondu.gecen hafta aradim bu kampanya gecmek istedim.kapandı bu kampanya dediler.ozaman faturasiza tasiyin dedim daha uygun kampanyalar vardiye,işleme aliyoruz diyolar ama almiyor sizi ariycaklar diyo gecisten once ve 1 hafta icinde arayip nedenini soruyor bu tarifeyi kullanmak istedigimi belirtince tamam faturali kalın verelim dediler ve 29 tl 1000 dak.1000 sms 8 gb interneti bugun aldim
  • Bugun bende 29 tl 1000 dak.1000 sms.8 gb aldim.konuyu acan ve yorumlarda taktik veren arkadaslara tesekkur ederim.uyguladim ve aldim
  • Teşekkür ederim dostum bende şansımı deneyeyim
  • Banada geldi o mesaj ama ben telekomda kalmam helede faturali almayincada 2gune sim menuden gene mesaj geldi onaylayin arayalim vs diye
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.