Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tarifeleri almak zor gibi görünüyor. ttnet turkcele benzemeye başlamış fiyatlarda genel kampanyalarında
  • Arkadaşlar faturasıza geçeceğim kayıt oluşturun dedikten sonra bir sonraki aramada mutlaka açmanız gerekiyor haberiniz olsun, biz de eşimin hattı için kayıt oluşturduk, 2 gün sonra aradıklarında eşim açamamış, çat diye faturasıza geçirmişler, aman dikkatli olun...
  • wexxe W kullanıcısına yanıt
    Az once beni de aradilar. Iki numaram vardi aradiklari numara icin vergi dahil 31 kusur a kabul ettim. Diger adima kayitli numara icin olmaz dediler. Onun icin de mh yi arayacakmisim.
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    kaç gün önce aramıştınız acaba?
  • dede06 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sadece gecen ay mh aramistim uygun tarifeler icin. Taraftar paketi var demisti. Ben de dusuneyim demistim. Bugun aradilar 505li bi nodan bende kabul ettim gecisi. Biraz oncede gectigime dair smsler geldi.
  • FATURALI olan bu tarifeden faydalanamıyor diyor . faydalanmamnın bi yolu yok mu ?
  • MH'yi aradım aynı tarifeye 59 TL dediler. İstemiyorum yeni gelene 29 TL bize 59 biz enayimiyiz dedim. %10 indirim yapalım dediler. İstemiyorum hattımı taşıyacağım dedim. Bu şekilde bir sonuca varamadık. Hattımı taşımak isteme sebebim olarak bu şekilde kayıt aldı. Aramalarını bekleyeceğim eğer aramazlarsa hattımı taşıyacağım. Sömürdüler iyice yeter!
  • Bu tarife faturasız yeni gelenler için mi?
    Vodafone dayım böyle bir tarife varsa 4 gün içinde Türk telekom a geçeyim
  • Vodafoneda ayni paraya 3gb veriyor yaziklar olsun
  • Bugun 5.gun ama hala aramadilar. Sizce normalmi?
  • Bende bu tarifeyi kullanıyorum ama sanki paket çok hızlı doluyor sizlerdede böyle bir durum var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onemillion

MH'yi aradım aynı tarifeye 59 TL dediler. İstemiyorum yeni gelene 29 TL bize 59 biz enayimiyiz dedim. %10 indirim yapalım dediler. İstemiyorum hattımı taşıyacağım dedim. Bu şekilde bir sonuca varamadık. Hattımı taşımak isteme sebebim olarak bu şekilde kayıt aldı. Aramalarını bekleyeceğim eğer aramazlarsa hattımı taşıyacağım. Sömürdüler iyice yeter!

Şuan başka şebekeden geçişte 29 tl ye bu kampanya devam ediyormu eğer varsa link paylaşsbilirmisiniz
  • casper1234 C kullanıcısına yanıt
    greenk kullanıcısına yanıt
    bakirkoybisiklett kullanıcısına yanıt
    Bu tarife müşteri alımına kapatılmış bir tarife. Türk Telekom faturalı kullanıp, internetim yetmiyor beni faturasıza gecirin deyince öneriyorlar. Müşteri hizmetleri kaydı aldık size telefon edilecek diyor, o aramada teklif ediyorlar.
  • casper1234 C kullanıcısına yanıt
    Pttxell e geç büyük grurur tarifesi uğraşna aynı zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "8GB cepten internet, yurt ici her yone 1000 DK ve 1000 SMS, 12 fatura donemi faturali mobil tarifelerde kalma sozuyle sadece 29 TL! Size ozel bu teklife hemen gecmek icin FATURALI yazip 1292'ye gonderin."

Arkadaşlar, benim de faturasız TT hattım var 4 gün önce bu mesaj geldi. Geçer isem ilk defa faturalı kullanıcam geçip geçmemek konusunda kararsızım. Vergilerle birlikte 31TL mi geliyor, fatura aşımı yaşayan oldu mu? Onu nasıl engelleyebilirim? Şimdi 4GB ye 29TL veriyorum bu pakete geçmeye değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fosfofruktokinaz

"8GB cepten internet, yurt ici her yone 1000 DK ve 1000 SMS, 12 fatura donemi faturali mobil tarifelerde kalma sozuyle sadece 29 TL! Size ozel bu teklife hemen gecmek icin FATURALI yazip 1292'ye gonderin."

Arkadaşlar, benim de faturasız TT hattım var 4 gün önce bu mesaj geldi. Geçer isem ilk defa faturalı kullanıcam geçip geçmemek konusunda kararsızım. Vergilerle birlikte 31TL mi geliyor, fatura aşımı yaşayan oldu mu? Onu nasıl engelleyebilirim? Şimdi 4GB ye 29TL veriyorum bu pakete geçmeye değer mi

Yıllardır faturasız kullandım son 4 aydır faturalı kullanıyorum sorun olmuyor ama dikkatli olmak lazım.Mesela gelen mesajlara bildirimlere evet demeden iyice okumak lazım.
    Yine aynı tarifede olan arkadaşım İnternetten gelen bir yazı-reklam gibi birşeye tıklayınca bayağı fatura gelmiş.
    Eğer internet erisiminiz kısıtlı 4gb yetmiyorsa geçebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tarife hala varmı gerçekten
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    Hattınızı mobil ödemeye kapattırın. Mobil veriye ayarlardan sınır koyun. Sorun olmaz. 5 senedir faturalı hat kullanıuordum 1 kere faturayı aşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teote

Hattınızı mobil ödemeye kapattırın. Mobil veriye ayarlardan sınır koyun. Sorun olmaz. 5 senedir faturalı hat kullanıuordum 1 kere faturayı aşmadım.

Mobil veriye nereden sınır koyuyorsunuz
  • Faturayı aşmayacağımı bilsem, ve bu konuda saçma fatura göndermeme konusunda Türk Telekoma güvensem direk geçicem
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.