Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Suan hangi tarifeyı kaç liraya kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlem tamam, teşekkürler.
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    başlıktaki tarife, 30 lira.
  • Beyler aradım bin dk bin SMS 6 gb neti 49 tl verelim dediler pahalı dedim %10 daha indirim yapalım dedi pahalı dedim başka teklifiniz yok mu bana en az 8 gb net lazım dedim 69 tl dedi indirim yok mu dedim maalesef dedi Hattı başka operatöre taşıyacağım dedim siZ bilirsiniz dedi ve kapattık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elnino19 kullanıcısına yanıt
    Faturalı mı yoksa faturasız hat mı kullanıyorsunuz?

Faturalı ise faturasıza geçin. Sonra sizi arıyorlar 1000-1000-8GB için.

Ben bu şekilde 1 ay kadar önce yaz fırsatı tarifesine geçtim.

• esayil E kullanıcısına yanıt
    Faturalıdayım hocam 35 gün kaldı taahhüt bitimine... 3 gb yetmiyor 1-2 gün sonra tekrar arayacam

• Turkcellden, 45₺ olan faturasız hatta geçtim bunlara. 2 ay sonra bunu teklif ettiler. Kabul ettim ama faturasız 10gb daha iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yaz tarifesi,tabi kapandı diyo normal müşteri hizmetleri bu tarifeye.ama bu tarifeyi kampanya bölümü veriyo

• İyi geceler arkadaşlar bende burdan görüp gaza geldim ve aradım Türk Telekom'u ve aldığım sonuç:

1000 DK + 1000 SMS + 10 GB İNTERNET + 3 GB GECE İNTERNET + 1 GB WHATSAPP İNTERNET + 50 MB YURTDIŞI. WHATSAPP İNTERNET = 33₺

Tahattümü bu yıl sonuna kadar uzattım. Sizce nasıl ? 🤔

• brs_lfc B kullanıcısına yanıt
    O ne ya? Çıtayı uzaya yükselttin.
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Hazır fırsatlar varken değerlendirmek gerek, öyle değil mi ? 😊

• Tahüt bitimine 1 hafta kala ara benim tahütüm bitiyor varmı teklifiniz de 49 lira 4 gb falan vericek ozaman benim hattı faturasıza cevirin gerekirse baska oparetarlöre bakarım dediginizde 20 lira faturaniza yansicak 20 lirayla tarife alamazsiniz falan filan zırvalıyacak siz ısrar edin pekibefendim sizin icin kayıt olusturuyoruz dedigizaman 2 gun icinde aranicaksiniz en fazla 2 kere ararlar acmazsaniz faturasiza gecersiniz actiginiz zaman fiyattan memnun degilim deddiginiz de sizin istediginiz nedir en cok neyi kullaniyorsunuz diye soruyor benim arkadasa 8gb net 1000dk 1000 sms i 30 a vermisiniz oluyorsa yapin yoksa faturasiza gecirin dediginizde bakalim efendim sizede verebiliriz diyorlar en azından bana bu sekilde oldu bu yolu deneyin kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: brs_lfc

İyi geceler arkadaşlar bende burdan görüp gaza geldim ve aradım Türk Telekom'u ve aldığım sonuç:

1000 DK + 1000 SMS + 10 GB İNTERNET + 3 GB GECE İNTERNET + 1 GB WHATSAPP İNTERNET + 50 MB YURTDIŞI. WHATSAPP İNTERNET = 33₺

Tahattümü bu yıl sonuna kadar uzattım. Sizce nasıl ? 🤔

Bu nasıl bir tarifedir
    Adı ne acaba tarifenin, bize vermezler kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • thegreenblack kullanıcısına yanıt
    ısrarla deneyeceğim memnun değilim ama başka operatöre geçmeyle uğraşmak istemiyorum tüm bankacılık işlemleri için karışacak işler
  • zphr Z kullanıcısına yanıt
    Ben 6 ay önce numara taşıma ile geçtim. Geçtiğim paket FIRSAT 8 GB + 3 GB GECE İNTERNET 29₺ idi. Sonra Selfy kampanyası başlayınca sms ile üye oldum. Selfy kampanyasından da WhatsApp İnternetini kaptım. Dün akşamda arkadaşların yaptığı blöfü uygulayınca %10 indirim ve 2GB EK İNTERNETi 7₺ aldım. En sonunda bu şekil oldu 😃

Biraz uzun oldu ama güzel bir tarifem oldum 😊

• brs_lfc B kullanıcısına yanıt
    3 GB gece internet ve 1 gb whatsapp kampanyaları devam ediyor. Ben de aldım, hatırlattığınız için teşekkürler.
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

Beyler aradım bin dk bin SMS 6 gb neti 49 tl verelim dediler pahalı dedim %10 daha indirim yapalım dedi pahalı dedim başka teklifiniz yok mu bana en az 8 gb net lazım dedim 69 tl dedi indirim yok mu dedim maalesef dedi Hattı başka operatöre taşıyacağım dedim siZ bilirsiniz dedi ve kapattık

Ben de yıllardır avea kullanıyorum ama bana da aynı cevap verildi valla,uğraşmak gerek şimdi ama ne yapsak ki...
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    ben taahhüt bitimine az süre kala tekrar arayacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

ben taahhüt bitimine az süre kala tekrar arayacağım..

valla 5 gün sonra bitiyor taahhüt ama ses soluk yok,faturasıza geçmek ya da 75 liradan avea 6 gb ailece tarifeye 24 ay taahhüt vermek seçeneklerim şu an..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.