Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pupilla79

quote:

Orijinalden alıntı: ekamer02

Arkadaslar şimdi alip sonra kullanabilecegim hediyem kart tarzi bisey varmi yakit market vb. Tabi maximum kampanyası dahilinde olması gerekli. Varsa yardimci olurmusunuz. Opet online satış kampanya dahilinde olmuyor bence.

Mediamarkt ta birsey alin sonra idade edin, hediye ceki olarak alabilirsiniz 5yil gecerli.

hepsiburada da da oluyordu sanırım.ama ne kadar süreyle kullanabiliriz bilmiyorum.
    denedim olmuyormuş.eskiden hediye çeki olarak saklanabiliyordu.hizlialda durum nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35ben35 -- 26 Aralık 2014; 22:37:56 >
  • Carrefour da hediye kart alabilirsiniz, ben bugun aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yvzslm65

Carrefour da hediye kart alabilirsiniz, ben bugun aldim.

Bu Carrefour daki hediye kartı benzeri bir uygulama kipada da var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

6 gün boyunca kuyumcudan 105 lira karttan çektirip, 100 lira nakit alıyorum.
    30 lira kuyumcu, 70 lira da ben kazanıyorum.

sizin bu kuyumcular baya bonkörmüş neresiymiş oralar kimi 145ten 4 e böldürüyor falan bu izmirde 170 çekip en aşağı 160a düşüyor çakallar. netten 151e aldık deyince de onlar sahtedir falan diyorlar

• 5 kere işem yaptım gelen giden yok puanı geçen oldumu vermiyceklerse boşa çektirmeyek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 27 Aralık 2014; 11:15:32 >
  • sorix kullanıcısına yanıt
    Her kampanyada olduğu gibi puanlar ve indirim çekleri belirli tarihler arasında verilir, siz hedefe ulaşınca değil.

quote:

İlave MaxiPuanlar kampanyamızın sona ermesini takiben 14 gün içinde müşterilerimizin kampanyada kullandıkları son karta yansıtılacaktır.
    7- Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 25 Ocak 2015 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 26 Ocak 2015 tarihinde geri alınacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

Her kampanyada olduğu gibi puanlar ve indirim çekleri belirli tarihler arasında verilir, siz hedefe ulaşınca değil.

quote:

İlave MaxiPuanlar kampanyamızın sona ermesini takiben 14 gün içinde müşterilerimizin kampanyada kullandıkları son karta yansıtılacaktır.
    7- Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 25 Ocak 2015 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 26 Ocak 2015 tarihinde geri alınacaktır.

saolasın
  • Bende altın alayım dedim ama slipte ".... kuyumculuk" değil de ".... mücevherat" olarak geçiyor işyerinin ismi sıkıntı olur mu acaba bilemedim

Kampanyada "akaryakıt, market, giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, elektronik perakende, iletişim ve oyuncak sektörlerinde faaliyet gösteren " diyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asetikasit -- 27 Aralık 2014; 17:02:16 >
  • Kontör yükliyebileceğimiz yer var mı ? kampanya dahilinde...
  • Mavi.com ya da flo.com alışveriş yapınca geçerli olur mu. Mağazaları üye iş yeri ama internet Mağazaları üye işyeri midir.

• Aidatsiza yine bi cacik yokya

• quote:

Orijinalden alıntı: emesdos

Kontör yükliyebileceğimiz yer var mı ? kampanya dahilinde...

migros mağazaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

Mavi.com ya da flo.com alışveriş yapınca geçerli olur mu. Mağazaları üye iş yeri ama internet Mağazaları üye işyeri midir.

online alırsanız geçerli olmaz. mağazadan alınız.
  • 2 kartla ciktigim bu zorlu yolda kaldi 3 alisveris. 147 liradan ceyrek aliyorum
  • Kuyumcu da ziraat pos makinası var bende de ziraat maximum var ama maximum sitesinde üyeişyeri olarak yazmıyor.
    Alsam.kampanya dahilinde olur mu?

• Arkadaşlar ben 4 tane alışveriş yaptım.
    2 tanesi market 1 tanesi akaryakıt 1 tanesi de doğalgaz aboneliği
    Ancak bana hiç mesaj gelmiyor slipin altında da bir şey yazmıyor. Ben siteden başvuru yaptım acaba ondan mı oluyor?
    Doğalgaz aboneliği hangi kategoriye girer ki eğer sayılmıyorsa başka bir alışveriş yapayım.
  • bende az önce 5. yi yaptım ama bana da mesaj falan gelmiyor

gerçi diğerleri kesin maximum üyesi bundan eminim
  • Maximum kampanyalarinda mesaj gelmiyor.
  • 5- Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyamıza dahil iken aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyamıza dahil sayılacaktır.

Bir şey soracağım. Aynı gün Migrosun farklı şubelerinden harcama yaparsak geçerli oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

5- Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyamıza dahil iken aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyamıza dahil sayılacaktır.

Bir şey soracağım. Aynı gün Migrosun farklı şubelerinden harcama yaparsak geçerli oluyor mu?

Aynen bende merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.