Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekamer02

Migros musteri hizmetleri ni aradım onlarda kredi kartı ile yükleme yapamazsiniz dedi. Yeni kural olabilir

Bunu diyen müşteri hizmetleri eminim ki hediye kartın ne olduğunu bile bilmiyordur
  • digital90 kullanıcısına yanıt
    Kartınızın ziraat posun işbank ya da kartınızın işbank posun ziraat olması önemli değil.İşyerinin maximum üye iş yeri olması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Bende öyle tahmin ediyorum.

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    Kactan aldin hocam, ankaradada sevalden aliyorum ben, 6.30 da dukkni kapatmslar alamadim

• istanbulda nerelerde var maximum üyesi kuyumcu? beşiktaş kadıköy, şişli civarı..
    dış camda maximum logosu mu oluyor? kadıköy boğanın oralardaki kuyumculara dışarıdan baktım göremedim, genelde world logosu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 25 Aralık 2014; 19:14:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ptesi 146dan çarşamba 145ten aldım. 2 tl komisyon alıyorlar kredi kartı olunca. nakit 143 tl ise 145e veriyorlar kredi kartına. bozarken 140 tı yanılmıyorsam
  • hatalı oldu mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiman -- 25 Aralık 2014; 21:26:09 >
  • Alışveriş fişinde mutlaka ziraat bankası ya da işbankası yazmalı.Genelde fişlerin en altında büyük harflerle kalın olarak yazar.
  • 3 tane alısverişi yaptım, n11 den günlük 1 adet ceyrek altın alıyorum. 3 adet kaldı, karlı bir alısveriş olacak benim icin. kuyumcunun nakit satıs fiyatının az üstünde bir rakama alıyorum altınlarıda. 100 tl puanıda carrefourda hediye kart alacagım:)

Edit: altınlarıda 9 taksitle alıyorum, gerçi hiçbir karım yok bu 9 taksit olayında, kredi kartımın limiti sınırlı para yatırıp o parayla alıyorum. En azından taksitleri ertelemiş oluyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_berkay -- 25 Aralık 2014; 22:18:19 >
  • Evet kampanya açıklamasında aynı maximüm üyesi işyerinden yaptığın alışverişlerde 100 tl geçerli ama aynı gün 1 market 1 bezin istasyonu alışverişini ikisi de geçerli şeklinde bir açıklama var. Yukarıdaki yorumları okuyunca şaşırdım. İade edebiliyorsanız edin bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: literate

Evet kampanya açıklamasında aynı maximüm üyesi işyerinden yaptığın alışverişlerde 100 tl geçerli ama aynı gün 1 market 1 bezin istasyonu alışverişini ikisi de geçerli şeklinde bir açıklama var. Yukarıdaki yorumları okuyunca şaşırdım. İade edebiliyorsanız edin bari.

Ayni gün migros merter.migros Zeytinburnu .migros merter carsi ayri ayri yerler olur önemli olan isyeri ayri olsun migros olması gelmeyecek anlamina gelmez ayni isyerinden olmamasi gerekir alisverisin

• mavi.com dan alış veriş yaptım. mavi.com maximum sayfasında yok. belki bir umut üye işyeridir.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladyum -- 26 Aralık 2014; 10:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsari

en mantıklısı altın almak. 146dan dün 3 tane aldım(maximum üyesi kuyumculardan(İnternetten değil, dükkandan)). bugün de alırım 3 tane. şu an 140tan bozdursam bile 75 tl karım olur.

her çeyrekte 6 lira zararınız olur. oda toplamda 36 lira yapar nasıl 75 lira karınız olacak acıklayın hele
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Macrocenter'larda bu kampanyadan Migros'taki gibi yararlanabilir miyiz, bilgisi olan var mıdır?
  • boyner den 250 TL alışveriş yaptı hanım. Kampanya ya dahil olan firmalara
    ikna edemedim bir türlü
  • Bu 3. alışveriş işi olmamış ya bende tek alışverişe bonus veriliyor sanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 26 Aralık 2014; 16:01:50 >
  • 6 gün boyunca kuyumcudan 105 lira karttan çektirip, 100 lira nakit alıyorum.
    30 lira kuyumcu, 70 lira da ben kazanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks79

quote:

Orijinalden alıntı: cemsari

en mantıklısı altın almak. 146dan dün 3 tane aldım(maximum üyesi kuyumculardan(İnternetten değil, dükkandan)). bugün de alırım 3 tane. şu an 140tan bozdursam bile 75 tl karım olur.

her çeyrekte 6 lira zararınız olur. oda toplamda 36 lira yapar nasıl 75 lira karınız olacak acıklayın hele

yaklaşık diyelim. çünkü her çekimde %1 maxipuan var ve 8.76 tl yapıyor. aradaki fark 27.24 tl yapıyor
    2 lirada senden olsun :) 75 değil 72.76 yapıyor .

o gün sanırsam bozdurma kuru 141 idi. yanlışım varsa düzeltin.
  • 6. Işlmie yaptık beklemedeyiz bakalım gelicekmi banka kartımla yaptım ben işlemlerimi umarım yan çizmezler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.