Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size yanlış bilgi vermişler. Hediyem karta, kredi kartı ile puan yükleniyor. Kredi kartı puanıyla bile yükleme yapmışlığım vardır.
  • müşteri hizmetleri bilgisizliği ve sms bilgilendirme sistemi olmadığı için sıkıntı yaşatıyorlar yaaa. bana da sadece smsle katılabilirsin dedi, katıl butonu var dedim yoo dedi, ben yine de alayım başvurunu dedi, alışverişi dün yaptım ama dedim, sorun değil kampanya süresince başvurmanız yeterli 19undan sonra alışveriş yapın yeterki dedi. görüşmeden sonra baktımki katıl butonu diye gayet net bir şekilde yazıyor: nasıl müşteri hizmetleri bu anlamıyorm.

aynı gün 3 alışveriş yaptım bana da mesaj gelmedi, sadece yeniyıl kampanyası için mesaj yaz vb mesajı geldi.
  • Bugun toplam 4 tane karttan 600er tl yi tamamladim gelen giden mesaj yok. Hepsi market alisverisi migrostan isbankasi posu kullanildi.
  • hocam eticaret + kasım ayındaki gittigidiyor.com dan gelen 100tl aktarmıştım hizlial.com a ve eticaret kampanyası puanlarını ile birleştirip ürün satın aldım..hizlial.com puanları aktardıktan sonra günü geçse bile silinmiyor...
  • suat_simsek kullanıcısına yanıt
    Migros musteri hizmetleri ni aradım onlarda kredi kartı ile yükleme yapamazsiniz dedi. Yeni kural olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mx0131 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ekamer02

Migros musteri hizmetleri ni aradım onlarda kredi kartı ile yükleme yapamazsiniz dedi. Yeni kural olabilir

Öyle deseler de yükleme yapan şubeler ve kasiyerler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns20

E ticaret son kullanma 28 Aralık. O puanlari hizliala yukleyip daha sonraki aylarda kullanabilir miyim

+1
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Kafam karıştı ne yapmam gerekir bana olmaz dedi ısrar mı edeyim.

• karti K kullanıcısına yanıt
    İşlemlerini tanamlasan dahi mesaj gelmiyormus ocak ayi içersinde tanimlanacakmis puanlar 2400 liralik ne aldin allah askina

• Arkadaslar şimdi alip sonra kullanabilecegim hediyem kart tarzi bisey varmi yakit market vb. Tabi maximum kampanyası dahilinde olması gerekli. Varsa yardimci olurmusunuz. Opet online satış kampanya dahilinde olmuyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

İşlemlerini tanamlasan dahi mesaj gelmiyormus ocak ayi içersinde tanimlanacakmis puanlar 2400 liralik ne aldin allah askina

Migros alisverisi hepsi

• karti K kullanıcısına yanıt
    Hediye kartina yuklettin o zaman

• az önce mazot aldım 150 liralık mazotu aldıktan sonra böyle böyle kampanyamız var diye msj attılar gelde isyan etme
  • mazotu maksimumla aldıysan sorun yok kampanya süresince mesaj göndermen lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omentum

mazotu maksimumla aldıysan sorun yok kampanya süresince mesaj göndermen lazım

evet maximumla aldım eminmisin peki mazotu çektirdikten sonra msj gönderdim

gerçi önemli değil nasılsa harcıyoz o parayı az önce bi 100 daha çektirdim tek seferinde 600 tl çektirebilsek hiç sorun değil böyle sıkıntılı biraz
  • en mantıklısı altın almak. 146dan dün 3 tane aldım(maximum üyesi kuyumculardan(İnternetten değil, dükkandan)). bugün de alırım 3 tane. şu an 140tan bozdursam bile 72.76 tl karım olur. ekstra maxipuan %1 var onunla beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiman -- 26 Aralık 2014; 17:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekamer02

Arkadaslar şimdi alip sonra kullanabilecegim hediyem kart tarzi bisey varmi yakit market vb. Tabi maximum kampanyası dahilinde olması gerekli. Varsa yardimci olurmusunuz. Opet online satış kampanya dahilinde olmuyor bence.

Mediamarkt ta birsey alin sonra idade edin, hediye ceki olarak alabilirsiniz 5yil gecerli.

• Farkli kuyumcular olursa sikinti yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: omentum

mazotu maksimumla aldıysan sorun yok kampanya süresince mesaj göndermen lazım

Ben sms ile katilim yaptin iki gun once. Bugun 100tllik alsvers yaptim banada bida sms geldi kmpnya var die. Sanirim bu normal bisi sonucta on kere katilim yapcak halimiz yok

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.