Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: armo07

3. 100 TL yi bugün harcadım. Sırada 100+ 100 yakıt ve 100 TL kömür var.:)

İlk 3 harcamayı yaptıktan sonra 30 TL puan kazandınız diye mesaj geldi mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dresdner

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

dün kampanyaya katılım mesajı attık.
    katılım talebiniz alındı dedi
    bir daha mesaj gelecek mi ?
    169tl lik alışveriş yaptık kipadan.kipra geçerli mi acaba ?

3.alisveristen sonra 30 TL kazanimina dair gelecekmis mesaj, daha öncesinde gelmez dedi MH.

teşekkürler.
  • En ucuz ceyrek altını nerde buldunuz mu arkadaslar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

quote:

Orijinalden alıntı: armo07

3. 100 TL yi bugün harcadım. Sırada 100+ 100 yakıt ve 100 TL kömür var.:)

İlk 3 harcamayı yaptıktan sonra 30 TL puan kazandınız diye mesaj geldi mi acaba?

Hem ben hemde babam 3 alisverisi gectik mesaj gelmedi,

• Bankamatik kartimla 3*100 yaptim mesaj gelmedi

• Bende 3 alisveris yaptim mesaj yok kazandiniz diye, tek gelen mesaj yeniyil kampanyasi var mesaj atip katilin diye :))

• Kampamya detaylarında göremedim ama alışveriş oncesi SMS atma Şartı aranmıyor galiba?sonrasinda atarsak dail olurmu bilgisi olan varmı bu konuda?

• Anadolu hayat emeklilik (BES) 'e maximum ile ödeme yapsak kampanya dahilinde olur mu acaba ?

• Hepsiburada 1 gr. külçe 92 daha uygunu bulamadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

Kampamya detaylarında göremedim ama alışveriş oncesi SMS atma Şartı aranmıyor galiba?sonrasinda atarsak dail olurmu bilgisi olan varmı bu konuda?

Harcama yapmadan önce sms atılması gerekiyor.
  • geçerli olmaz, işyeri aynı olacağı için aynı gün n11 den yapılan alışverişlerin sadece ilki geçerli olur. 6 farklı günde yapmanız gerekir. Ya da aynı gün n11,hepsiburada,kliksa,gittigidiyor gibi farklı yerlerden alım yaprsanız hepsi geçerli olur.
  • Yeni bir hesaptan kampanya paylaşılmış, diğer yeni hesaplardan da "harika, süper" gibi yorumlar yapılmış. Etik dışı bir siber çalışma olmuş...
  • beyler iş bankası kampanyalarına dikkat edin

sıkıntı çekiyoruz 1 haftadır...

http://forum.donanimhaber.com/m_99142152/mpage_2/tm.htm
  • askmen3755 A kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz
  • Bence sartlari uygun bir şekilde yerine getirdikten sonra vermeme gibi luksleri yok haa her zaman gazi haber vermeksizin şartlar değişebilir o zaman durum baska
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenasso

quote:

Kampamya detaylarında göremedim ama alışveriş oncesi SMS atma Şartı aranmıyor galiba?sonrasinda atarsak dail olurmu bilgisi olan varmı bu konuda?

herkese selam,
    harcama yapmadan önce sms atılmalı gibi bir ibare göremedim.. kampanya süresince diyor. ben de kampanyadan önce atılmalı diye biliyorum ancak sistem değişmiş olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afotsis

quote:

Orijinalden alıntı: lenasso

quote:

herkese selam,
    harcama yapmadan önce sms atılmalı gibi bir ibare göremedim.. kampanya süresince diyor. ben de kampanyadan önce atılmalı diye biliyorum ancak sistem değişmiş olabilir mi ?

O zaman benim icin daha iyi 3 kez daha yaptimmi olay tamam [8D

• BKM Express uygulaması kullanılarak gerçekleştirilen alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilecektir.

Arkadaşlar buradaki BKM Express uygulaması ile neyi kastediyor? Netten BKM ile yapılan alışverişler geçerli mi, yoksa BKM'nin mobil uygulaması mı kullanılmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

BKM Express uygulaması kullanılarak gerçekleştirilen alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilecektir.

Arkadaşlar buradaki BKM Express uygulaması ile neyi kastediyor? Netten BKM ile yapılan alışverişler geçerli mi, yoksa BKM'nin mobil uygulaması mı kullanılmalı?

Her türlü bkm geçerli abi
  • fevzid F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtınız için.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.