Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 den 3 farklı günde 100 tl ve üzeri alışveriş yapsak maxipuan kazanabilirmiyiz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Rind -- 21 Aralık 2014; 13:13:43 >
  • Benim otomatik ödeme talimatım var.
    Aşağıda üye iş yeri olarak gözüküyor zaten. Ben de ek katkı yatırmayı düşünüyorum.

http://www.maximum.com.tr/TR/program-ortaklari/maximum-program-ortaklari-ve-arama/Sayfalar/maximum-program-ortaklari-ve-arama.aspx
  • 4 sayfa okudum hepsi, yazılı kampanya şartları hakkında soru ve cevaplardan ibaret. kampanya şartları zaten açık. Zahmet edip okuyuverin, her kart kampanyasında aynı sorular cevaplar.
  • Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyamıza dahil iken aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyamıza dahil sayılacaktır. demiş!
  • ne çok saçma sorular soran var yahu
  • bende bir şey sormak istiyorum yorumunuzu bekliyorum yanlışam bugun duracam
    migrostan alışveris kartı aldım 100 liralık
    6 kez yapsam alırmıyım 100 lira
    bide kadın cihaz ortak post dedi bütün migroslarda aynı dedi
    ne dersiniz fazla akıllılıkmı yaptım market alışverişi diye düşündüm?
  • hayatımda bu kadar saçma sapan soruyu bir arada görmedim: )))
    arkadaşlar okuyun kampanya şartlarını her şey belli.
    muallakta bir tane bile konu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedebaba001

bende bir şey sormak istiyorum yorumunuzu bekliyorum yanlışam bugun duracam

Puanı kazanmaman için bir neden yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat poslari maximum olarak sayılır mi . Ziraatbank musterisiyim

• Migrosda uye iş yerimi deneyen oldumu edit: yoksa yarin musteri temsilcisi ile görüşeceğim yazarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARbird -- 21 Aralık 2014; 17:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedebaba001

bende bir şey sormak istiyorum yorumunuzu bekliyorum yanlışam bugun duracam

aynısını bende yapacağım. benzin ve n11 alışverişi yapacaktım zaten. 4 kere bu şekilde hediyem karta para yükleyeceğim
  • Arkadaslar sizce thy internttn bilet alimlarinda gecerli olur mu ??

• Sume kullanıcısına yanıt
    Hediyemkarta para yüklemektense migrosta ininal kart var onu alıp para yüklemek daha karlı değil mi sonuçta hediyem kart sadece migrosta geçerliyken ininal her yerde geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: mikaback

Hediyemkarta para yüklemektense migrosta ininal kart var onu alıp para yüklemek daha karlı değil mi sonuçta hediyem kart sadece migrosta geçerliyken ininal her yerde geçerli

Hocam ben zaten sanalmarket alisverisi yapiyorum ev icin ondan o sekilde yukleyecegim. Inial daha iyidir dogru tek fark her yuklemede 2 tl alir. O sekilde de degerlendirilebilir

• Benimde bu ay üç aylık AHE ödemesi var otomatik ödemede iptal etsem kendim hergün 100 TL ödesem olurmuş ve AHE bu kampanya ya dahilmi? Kategorilerde sigorta yok ticaret sitelerinde de adı yok.

• Bütün sayfaları okudum gerçekten okuma aliskanligimiz yok bu kadarda hazirci olmayalim arkadaşlar liste verilmiş online alisverisler icn eğer listede var ise geçerlidir yok ise demekki geçerli degil arkadasim yok migrosta gecerlimi diye sorular var benim alisveris yaptigim migrosta maxipuan kullandigima gore isbankasi anlasmasi var hatta bütün bankalarla anlasmasi var ama şunda gecerlimi bunda gecerlimi diye sormayin herşey şartlarda apacik ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Bütün sayfaları okudum gerçekten okuma aliskanligimiz yok bu kadarda hazirci olmayalim arkadaşlar liste verilmiş online alisverisler icn eğer listede var ise geçerlidir yok ise demekki geçerli degil arkadasim yok migrosta gecerlimi diye sorular var benim alisveris yaptigim migrosta maxipuan kullandigima gore isbankasi anlasmasi var hatta bütün bankalarla anlasmasi var ama şunda gecerlimi bunda gecerlimi diye sormayin herşey şartlarda apacik ortada

Alisveristen sonra mesaj geliyormu yada slipde cikiyormu ? Migrosda alisveris yaptim herhangi br bilgilendirme olmadi ve maximum.com.tr de program ortakladinda migros yok

• turkapil T kullanıcısına yanıt
    Blokaj süresiyle devlet katkısı alıp almama arasında bir bağlantı yok. Bireysel emeklilik hesabına yaptığınız tüm ödemelerden (yıllık brüt asgari ücreti geçmeyen kısmı için) devlet katkısı alabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 21 Aralık 2014; 19:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARbird

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Bütün sayfaları okudum gerçekten okuma aliskanligimiz yok bu kadarda hazirci olmayalim arkadaşlar liste verilmiş online alisverisler icn eğer listede var ise geçerlidir yok ise demekki geçerli degil arkadasim yok migrosta gecerlimi diye sorular var benim alisveris yaptigim migrosta maxipuan kullandigima gore isbankasi anlasmasi var hatta bütün bankalarla anlasmasi var ama şunda gecerlimi bunda gecerlimi diye sormayin herşey şartlarda apacik ortada

Alisveristen sonra mesaj geliyormu yada slipde cikiyormu ? Migrosda alisveris yaptim herhangi br bilgilendirme olmadi ve maximum.com.tr de program ortakladinda migros yok

Migros iş bankası maximum program ortağıdır. maximum.com.tr'de de program ortakları arasında mevcut.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.