Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet harbiden şimdiye kadar kredi kartıyla ne yapmış çok merak ediyorum, maximum kartı var ama en popüler üye işyerlerini, maxipuan veren yerleri bilmiyor.

fişte-slipte maxipuan bilginiz yazıyorsa o işyeri maximum üye kuruluşudur, mesela migros, şokta yazarken a101, bimde yazmaz.
    kampanya ile ilgili bildirim diye birşey yok. şartlara uygun alışveriş yaptıysanız yatar puanınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

quote:

Orijinalden alıntı: WARbird

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Bütün sayfaları okudum gerçekten okuma aliskanligimiz yok bu kadarda hazirci olmayalim arkadaşlar liste verilmiş online alisverisler icn eğer listede var ise geçerlidir yok ise demekki geçerli degil arkadasim yok migrosta gecerlimi diye sorular var benim alisveris yaptigim migrosta maxipuan kullandigima gore isbankasi anlasmasi var hatta bütün bankalarla anlasmasi var ama şunda gecerlimi bunda gecerlimi diye sormayin herşey şartlarda apacik ortada

Alisveristen sonra mesaj geliyormu yada slipde cikiyormu ? Migrosda alisveris yaptim herhangi br bilgilendirme olmadi ve maximum.com.tr de program ortakladinda migros yok

Migros iş bankası maximum program ortağıdır. maximum.com.tr'de de program ortakları arasında mevcut.

Dun o kadar baktim bulamadim suan bakiyorum var teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: x2y

millet harbiden şimdiye kadar kredi kartıyla ne yapmış çok merak ediyorum, maximum kartı var ama en popüler üye işyerlerini, maxipuan veren yerleri bilmiyor.

fişte-slipte maxipuan bilginiz yazıyorsa o işyeri maximum üye kuruluşudur, mesela migros, şokta yazarken a101, bimde yazmaz.
    kampanya ile ilgili bildirim diye birşey yok. şartlara uygun alışveriş yaptıysanız yatar puanınız.

arkadaşım ukalalığın luzümu yok maximum kart kullanmıyorum. Bonus kampanyalarında mesaj ve slipde bilgisi verirken maximumda herhangi bir bilgilendirme olmaması ilginç geldi.
  • Kyk yurt ve kredi ödemelerini internetten kredi kartı ile yapınca kampanyaya dahil olur mu?
  • dün kampanyaya katılım mesajı attık.
    katılım talebiniz alındı dedi
    bir daha mesaj gelecek mi ?
    169tl lik alışveriş yaptık kipadan.kipra geçerli mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Kyk yurt ve kredi ödemelerini internetten kredi kartı ile yapınca kampanyaya dahil olur mu?

ziraat post o . birde eğitim bu kampanyaya dahil değil

• WARbird kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kampanya için migrostan aljsveris yapmadim ancak üye işyeri diyor sartlarda eger çikan slipte isbankasi veya maksimum yazisi görürseniz zaten islem olmuş demektir denemek için 1 liralik urun alin kartla çekim yapin görürsünüz slipte be yazdigini

• Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

dün kampanyaya katılım mesajı attık.
    katılım talebiniz alındı dedi
    bir daha mesaj gelecek mi ?
    169tl lik alışveriş yaptık kipadan.kipra geçerli mi acaba ?

3.alisveristen sonra 30 TL kazanimina dair gelecekmis mesaj, daha öncesinde gelmez dedi MH.
  • n11 den direk iphone 6 alsak.. 2000 küsür lira telefon.. 100 lira yatar mı ?_

• 3. 100 TL yi bugün harcadım. Sırada 100+ 100 yakıt ve 100 TL kömür var.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

n11 den direk iphone 6 alsak.. 2000 küsür lira telefon.. 100 lira yatar mı ?_

Şartları okumadığınız nasıl da belli oluyor..tabii ki yatar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares19051978

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

quote:

Orijinalden alıntı: ares19051978

quote:

• quote:

Bayağı bir amotörce olmuş

• ARKADAŞLAR kusura bakmayın biraz akşamdan kalmayım çek mek görünce sorayım dedim.kazık yemeyek bu kafayla neyse kartı cüzdana koydum
  • Son iki 100tl puan kampanyasina da katildik alacak birsey kalmadi :d

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer1

Kampanyaya katılımınız alınmıştır sms i alan oldu mu
    Webden ve sms ile katılım gönderdim onay gelmedi hala...

Ben katılım mesajını aldım aabi sms ile kayıttan sonra.
  • okuyun biraz okuyun, adamlar yazmıs 6 tane 100 liralık alışverişe 100TL puan diye, biri sormus 2000 liraya direkt telefon alsam puan gelir mi, oburu sormus 20-30-50 alsam da 100'e tamamlasam olur mu diye, yorum atmaya o kadar caba gostereceğiniz yere ilk sayfayı okumaya caba gosterin adam usenmemiş yazmıs okumaya üseniyonuz, faydalanmayın o zaman
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    gelir gelir
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.