Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alışverişim 110 tl tuttu.100 tl cektirdim.Sonra 10 tlyide aynı karttan çektirdim.Sorun olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Alışverişim 110 tl tuttu.100 tl cektirdim.Sonra 10 tlyide aynı karttan çektirdim.Sorun olurmu?

Ne gibi bir sorun olabilir mantıken?
  • Arkadaşlar 150 TL lik bir alışveriş yaptım morhipo dan. Aldığım ürünlerin birini iade etsem o önceki alışveriş iptal mi olur yine geçerli olur mu sizce? Bu kampanya çok karışık ya. Alışverişlerin geçerli olduğunu öğrenmemiz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 22 Aralık 2014; 21:05:18 >
  • Ben de yarin ucak bileti alacagim isbank postundan gecerse gecerli olur mu sizce

• Arkadaşlar ben kampanya ilk başladığında maximum.com.tr'den katıl butonuna bastım bilgileri doldurdum.
    Bugün teyit amaçlı tekrar gireyim dedim
    "Kampanyamıza bankamıza ait kayıtlı tüm kartlarınızla bir kere başvuruda bulunabilirsiniz. Daha önceki başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır." diye bir ibare çıktı.
    Şuan kampanya dahilindemiyim acaba bir bileniniz varmı ??
  • 4 tane 100 tl üzeri alışveriş yaptım ama hiç sms gelmedi normal mi arkadaşlar ?
  • FaTaL_ErroR_44 kullanıcısına yanıt
    aynen dahilsin
  • evet hocam katılmışsınız bende öyle yapğmışitım bir kere güvenemeyip mesaj atmıştım aynı mesaj geldiydi yüklendi sonra puan
  • 42_JeoGenc_42 kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam.
    Eminsin dimi? Çünkü Haftasonu alışveriş yaptımalışveriş sonrası direk Maximum Kartla Yeniyılda 100TL Maxipuan hediye! YENIYIL yaz boşluk bırak katıl falan diye bir mesaj geldi de acaba katıl butonuyla katılamadım mı diye bir an şüpheye düştüm. Zaten katılmışım ne diye tekrar mesaj atar bu iş bankası anlamam yaa :S
  • FaTaL_ErroR_44 kullanıcısına yanıt
    evet hocam eminim bende öyle yaptım
  • bkm ekspress kullanılarak migros sanal marketten alışveriş yapılsa olur mu?
    online listede sanal market yok fakat şartlarda bkm ekspress var
  • konuyla ilgisi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. maxipuanları hızlıal hesabına kaydedebiliniyor. puanların son kullanma tarihinde harcama zorunluluğu olduğu için hızlıaldaki hesaba atarsak silinmez değil mi puanlar son kullanma tarihi geçtiği için.
  • arkadaşlar az önce ider mobilyadan alış veriş yaptım. birçok pos cihazı vardı. satış elemanı iş bankası pos cihazı diye bir pos kullandı. ortak pos muş. slipte ziraat bankası logosu vardı. doğru postan kullandınız di mi dedim? iş bankası ortak posu dedi olmasa taksit yapamazdınız dedi. doğru mudur dediği acaba?
  • İş bankası posundan çekilse Slipte iş bankası yazması gerekir malesef. Taksit olayı da iki bankanın kartlari da Maximum olduğu için olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 23 Aralık 2014; 14:19:11 >
  • yns20 Y kullanıcısına yanıt
    orada farklı bir nokta var. eklediğin puanlardan sadece bir tanesini kullanabiliyorsun. Sorun hakkında bir bilgim yok.
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    teşekürler
  • yns20 Y kullanıcısına yanıt
    Yok hacam silinmez.. Ben eticaret kampanyasini puanlari ile daha dun urun satın aldim hızlıal dan

• mx0131 kullanıcısına yanıt
    E ticaret son kullanma 28 Aralık. O puanlari hizliala yukleyip daha sonraki aylarda kullanabilir miyim

• Ben bugün migrosa gittim hediyem karta kredi kartı ile para yuklenmiymus yapanlar nasıl yaptı bankamatik kartı ile mi yaptılar acaba. Benim b.matik kart yok kullanamazmiyim.
  • dedebaba001 D kullanıcısına yanıt
    Ben bugün migrosa gittim hediyem karta kredi kartı ile para yuklenmiymus yapanlar nasıl yaptı bankamatik kartı ile mi yaptılar acaba. Benim b.matik kart yok kullanamazmiyim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.