Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugun 3 adet farkli is yeri ve is bankasi posu olan yerden alisveris yaptim, 30 tl kazandiniz diye bir mesaj gelmedi sanirim mesaj gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hizlial.com/ceyrek-altin-ziynet/10218398

bu üründen alsak geriye kaça bozuluyor acaba. hiç alıp bozduran oldumu?
  • karti K kullanıcısına yanıt
    farklı günlerde yapmanız lazım aynı gün farklı yer olmaz. farklı günlerde 100er lira

yada şöyle 1 günde 100 e farklı yerlerden tamamlayabilirsiniz. mesela 20-20-60 lira alış veriş yapılabilir aynıgün 100e tamamlamak için. ama ynı yerden değil farklı yerlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

farklı günlerde yapmanız lazım aynı gün farklı yer olmaz. farklı günlerde 100er lira

yada şöyle 1 günde 100 e farklı yerlerden tamamlayabilirsiniz. mesela 20-20-60 lira alış veriş yapılabilir aynıgün 100e tamamlamak için. ama ynı yerden değil farklı yerlerden
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borspack -- 20 Aralık 2014; 16:33:13 >
  • borspack B kullanıcısına yanıt
    bencede yanlış bilgi olmuş katılım maddesinde Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyamıza dahil dir maddesi var maximum üye işyeriyse hepsi kabul olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excavator07 -- 20 Aralık 2014; 16:35:46 >
  • quote:

yada şöyle 1 günde 100 e farklı yerlerden tamamlayabilirsiniz. mesela 5- Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyamıza dahil iken aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyamıza dahil sayılacaktır. lira alış veriş yapılabilir aynıgün 100e tamamlamak için. ama ynı yerden değil farklı yerlerden

Yanlış bilgi veriyorsunuz. Malesef söylediklerinizin ikisi de yanlış.

Kampanya şartları madde 5:

5- Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyamıza dahil iken aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyamıza dahil sayılacaktır.

Ayrıca 100 TL'nin tek seferde harcanması gerekiyor. "20-20-60" şeklinde olmaz. Kampanya şartları. "tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 100 TL"

Lütfen şartları okumadan insanları yanlış yönlendirmeyin.

• Gnc live well den yapıldı alışveriş dahil olur mu ki üye işyeri ama

• Geçen ay olan 10'ar liradan 30'a kadar veren kampanyaya iştirak ettim ama bu biraz zor.
    İş pos a dikkat et, aynı yerden aynı gün iki tane alma vs. iyice zorlaştırmışlar.
    Diğeri tertemiz %10 veriyordu. Yıllık kart ücretini çizmiş olduk tek seferde.
  • dun 3 ayri market alisverisinden sonra bugunde ayni 3 marketten alisveris yapsak kampanya kapsamimdamidir acaba sadece ayni gun ibaresi kullanilmis

• HDWaTCHeR kullanıcısına yanıt
    valla bende teredütlerim var az önce markette alışveriş yaptım pos cihazı ortak pos cihazı idi . slipin en altında iş bankası yazıyordu ona rağmen halen iş yerimidir acaba demiyor değilim.

slipte iş bankası postu yazıyorsa arkadaşlar kesin üye iş yeridir diyebilirmiyiz ? bence en dogrusu eğer alışveriş yaptıgımız yerde içindeki puanları kullanabiliyosak üye iş yeridir .
  • bugün 1 benzin 1 market yaptık bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

valla bende teredütlerim var az önce markette alışveriş yaptım pos cihazı ortak pos cihazı idi . slipin en altında iş bankası yazıyordu ona rağmen halen iş yerimidir acaba demiyor değilim.

slipte iş bankası postu yazıyorsa arkadaşlar kesin üye iş yeridir diyebilirmiyiz ? bence en dogrusu eğer alışveriş yaptıgımız yerde içindeki puanları kullanabiliyosak üye iş yeridir .

İlaç ve tıbbi malzeme diyor ya ona takildim.

• Alışverişim 110 tl tuttu.100 tl cektirdim.Sonra 10 tlyide aynı karttan çektirdim.Sorun olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: suat_simsek

quote:

yada şöyle 1 günde 100 e farklı yerlerden tamamlayabilirsiniz. mesela 5- Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyamıza dahil iken aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyamıza dahil sayılacaktır. lira alış veriş yapılabilir aynıgün 100e tamamlamak için. ama ynı yerden değil farklı yerlerden

Yanlış bilgi veriyorsunuz. Malesef söylediklerinizin ikisi de yanlış.

Kampanya şartları madde 5:

5- Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyamıza dahil iken aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyamıza dahil sayılacaktır.

Ayrıca 100 TL'nin tek seferde harcanması gerekiyor. "20-20-60" şeklinde olmaz. Kampanya şartları. "tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 100 TL"

Lütfen şartları okumadan insanları yanlış yönlendirmeyin.

Sartlari okudumda ben oyle anlamistim. Tesekkurler duzeltme icin

• aeser kullanıcısına yanıt
    AHE Online'dan yapılacak ek katkı Payı Ödemeleri kampanyaya dahil olur o zaman, degil mi?

• Shady kullanıcısına yanıt
    Yalnız şöyle bir sorun var. Kredi kartının blokaj süresinden dolayı bu ay yapacağınız ek katkı payı ödemelerinden devlet katkısı alamayabilirsiniz.

• Ben bi maxipuanlarla ilgili soru siyuyum. Bu puanlar yılbaşında siliniyormu. Normal alışveriş ile biriktirdim. % 0.1 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxxly -- 21 Aralık 2014; 11:07:21 >
  • Kampanyaya katılımınız alınmıştır sms i alan oldu mu
    Webden ve sms ile katılım gönderdim onay gelmedi hala...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar koçtaş geçerli midir
  • İGDAŞ online a önce doğalgaz odedim 10 TL bonus geldi son iki komsu iki fatura iki işlem kaldı bunu da atlattık şükür.

Bu arada beni otomatige almislar her alisverisime 10 tl veriyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.