Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım 3 alışverişte ve 6.da puan kazandınız msjı slipte çıkıyordur yarın 3. alışverişimi yapacagım yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 19 Aralık 2014; 18:29:10 >
  • Maximum diyorsunuz
    Acaba maximum platinum dahil olurmu ki kikikili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim işte ünili kartımdan bikere aidat kestiler oda 2 sen önce, kesilmiyor kaç senedir, ama bu hafta sonu 100 tl harcamaya 10 tl maxi puan gibi kampanyalardan maxi puan kazanabiliyorum, acaba bu kampanyadanda kazanabilirmiyim, düşünüyorum, acaba bu haftasonu kampanyalaerına işte ünililerde dahildi ondan mı kazanmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

Arkadaşlar aynı is yerinden 6 kez farklı günde alışveriş yaptığımda 100 tl puan yüklenir mi

nick yorum uyumu
  • arkadaşlar bir şey soracağım ben kampanyayı yeni fark ettim. kampanyaya kayıt olmadan önce bugün morhipo'dan alışveriş yaptmıştım daha sonra da hemen kampanyaya katıldım. sizce geçerli olmuş mudur alışveriş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 19 Aralık 2014; 20:55:17 >
  • elektronik marketlerden 6 günde 100tl lik hediye çeki de alınabilir. sonra tüm hediye çekleriyle 600liralık bişey alınabilir bu şekilde olur dimi
  • burak_5866 kullanıcısına yanıt
    Kampanya şartlarının 1. veya 13. maddesini okudunuz mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excaliburr -- 19 Aralık 2014; 21:56:53 >
  • harcama yapınca mesaj geliyor mu telefona ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

harcama yapınca mesaj geliyor mu telefona ?

Bir önceki sayfada cevabını bulabilirsin tabi okumak istersen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı ve gereksiz mesajlar silinmiştir.

Soru sormadan önce lütfen kampanya şartlarına ve önceki sayfalara bakınız.

İyi forumlar,
  • Müdahale gelince 4 sayfalık konu düşmüş 2 sayfaya. O kadar boş soru ve yorum varmış yani düşünün. Kampanya şartlarını okumadan soru yazıyor millet. Konuyu açan arkadaş şu sorulan boş soruların cevaplarını SSS adı altında ilk mesaja büyük puntolarla yazarsa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Müdahale gelince 4 sayfalık konu düşmüş 2 sayfaya. O kadar boş soru ve yorum varmış yani düşünün. Kampanya şartlarını okumadan soru yazıyor millet. Konuyu açan arkadaş şu sorulan boş soruların cevaplarını SSS adı altında ilk mesaja büyük puntolarla yazarsa iyi olur.

millet onuda okumaz Forumun hatırı sayılır bir kısmı okuma özürlü bir kısmıda okudugunu anlama da sıkıntı çekiyor
  • migroslar maksimum üye işyerimi acaba? bilen varmı?
    üye ise 100 tl yüklü hediye kart alıcam. sonra harcarım hediye kartları.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan149

migroslar maksimum üye işyerimi acaba? bilen varmı?
    üye ise 100 tl yüklü hediye kart alıcam. sonra harcarım hediye kartları.

Evet üye işyeri. Ortak pos var migroslarda, kartı pos cihazına takınca bağlandığı bankanın İŞ BANKASI yazmasına dikkat edin. Şifrenizi girerken üstünde İŞ BANKASI yazıyorsa sorun yok, eğer başka banka adı yazarsa işlem işbank posundan geçmiş sayılmaz.
  • Mesaj gelmemesi kötüymüş

• 6. ya 100 tl ama 100 e tamamlayacam derken 6.alışverişin sonunda 1000 i geçirirsiniz, bu puanı kazanmak için.
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    yarın vaktim olursa deniycem. içinde 100 tl yüklü migros hediye kartı alıcam 6 ayrı günde 6 defa. sonra o kartları kullanırım alışverişlerimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: fako38

bim dahil ise hediye kartı stoğu yapılarak ihtiyacı gelince kullanılabilir. haftasonu kampanyasında 100tl yi tamamlamak için öyle yapmıştım

bim dahil degil. orada garanti pos cihazı var.
  • 5- Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyamıza dahil iken aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyamıza dahil sayılacaktır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.