Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uçak bileti de geçerli olabilseydi çok güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • migrosdan 100tl alışveriş yaptım ama slipte hiçbirşey çıkmadı ama büyük ihtimal migros alışverişleri kampanyaya dahil
  • adamlar öyle bir kampanya yapıyor ki bulmaca artık, İlave MaxiPuanlar kampanyamızın sona ermesini takiben 14 gün içinde müşterilerimizin kampanyada kullandıkları son karta yansıtılacaktır ulan yazsana 14 ocakta yada şartlar tamamlandığında diye , ucu açık laflarla şart koyuyorlar. Yazanı yakalayıp dövicen kardeşim Şimdi dağılın
  • banka kartlari da dahilmiş, çok iyi

• maximum pos cihazı olması demek maximum üye işyeri demek midir?
  • Elde 6 adet ceyrek aldin var. Farkli web.sitelerden bugun 3 ceyrek alsam, kurdan kayip yasamamak icin evdekilerden 3 ceyrek bozsam, kampanyanin ilk 3unu tamamlamis oluyorum. Hatta 6 siteden alsam bugun hepsini bitirmis oluyorum. Her ceyrek altinda 6tl.zararim olsa toplamda 36tl fark olur. 100 puandan bana 64 puan kalir.

• Migrostan sigara alsak ???

• sitesinden katıldım.
    hemen alışveriş yapsam geçerli olur mu
    yoksa mesaj filan mı geliyor tecrübeli arkadaşlar cevaplayabilr mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Elde 6 adet ceyrek aldin var. Farkli web.sitelerden bugun 3 ceyrek alsam, kurdan kayip yasamamak icin evdekilerden 3 ceyrek bozsam, kampanyanin ilk 3unu tamamlamis oluyorum. Hatta 6 siteden alsam bugun hepsini bitirmis oluyorum. Her ceyrek altinda 6tl.zararim olsa toplamda 36tl fark olur. 100 puandan bana 64 puan kalir.

Çeyrek altını 145 den aliyorlar, net te en ucuz 155 lira her birinde 10 lira zararın olur, 30 lira için mantıksız ama 100 lira için elinde 40 lira kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: eak101

İş bankası, İşte Üniversiteli kart sahibi olan müşterilere niye üvey evlat muamelesi yapıyor. Hiç bir şekilde yararlanamicaz demek şimdi.

aidatlı kullanıyorsan kampanyaya dahilsin yok aidatsız olanını kullanıyorsan yapacak birşey yok

kartın 2 versiyonu var , biri aidatlı işte üniversiteli diğeri ise aidatsız işte üniversiteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 19 Aralık 2014; 15:04:12 >
  • gittigidiyor ve e-ticaret kampanyasında sadece katıl butonunu tıklayarak alışveriş yaptım puanlar sorunsuz geldi
  • bim dahil ise hediye kartı stoğu yapılarak ihtiyacı gelince kullanılabilir. haftasonu kampanyasında 100tl yi tamamlamak için öyle yapmıştım
  • Bim Maximum üye iş yeri mi?
  • Benim isbank market kampanyası 20tl hala gelmedi

• beyler tam okuyamadım işbankası bankamatik kartımla
    Migrosdan yapacağım işlemlerde kampanyaya dahil olurmuyum
    Bide mesaj geliyomu acaba bilgilendirmek için

• az önce alışveriş yaptım ama kampanyaya katılmadım şimdi katılsam ilk işlem olarak kabul edilirmi acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: moscaltar25

az önce alışveriş yaptım ama kampanyaya katılmadım şimdi katılsam ilk işlem olarak kabul edilirmi acaba??

''İş Bankası'' için evet
    yapılan / yapılacak alışverişler yazıyor

• Alışverişten sonra sms geliyor mu ?

• iş bankasına bak sen çoştu vallla daha e-ticaretten 100tl yüklenmedi valla alasım geldi birşeyler ama yeter son zamanlarda baya alışveriş yaptım
  • İki kere yaptım gelmedi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.