Şimdi Ara

YENİ YILA BF2 OYNAYARAK GİRELİM!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma çok iyi bir fikir geldi.Bu yılbaşında bir yere gidemiyorum ve evdeyim.Ama bence ev ortamı daha iyi bazı durumlarda dışarıda çok olay oluyor tabanca vs. sıkıyorlar hiç haz etmiyorum

Ben diyorumki,akşam 10.30 gibi fpotur un öncülük ettiği "Sas&Sd Clan Sunucusu" burada toplanalım diyorum.Yılbaşına girmeden yarım saat kadar önce wake island 2007 adlı haritayı açalım.Ondan sonra tüm araçları(Hummer,T90,Abrahams,Apache,Blackhawk,Çinlilerin Helisi,F15B,F35F,ve diğer bütün araçları dizelim.Ondan sonra hepimiz üstlerine çıkalım geri sayım başlarkende biri fotoğraf çeksin,sizcede iyi bir yılbaşı olmazmı?Ben çok tuttum bunu.Gece 10.30 da başlayacaz saat sabah 9 a kadar varmısınız?

Sunucunun adresi:
    81.3.59.175
    Port:
    35190

ARKADAŞLAR LÜTFEN KESİN GİRECEK OLANLAR BU BAŞLIĞA YAZSIN BENDE BU MESAJI DÜZENLEYİP EKLEYECEM,ANCAK KESİN GİRECEK ARKADAŞLARI KOYACAĞIM.

BU SUNUCU RANKED YANİ BURADA RÜTBE KAZANIP KİLİTLİ SİLAHLARI AÇABİLİYORSUNUZ,TR NİN İLK RANKED SUNUCUSU OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYORSUNUCUYA GİREBİLMENİZ İÇİN SON YAMAYI YÜKLEMENİZ GEREKLİ.ZATEN PC OYUNLARI BÖLÜMÜNDE FPOTUR HEPSİNİ AÇIKLAMIŞ SAĞOLSUN

Msn adresim için profilime bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLANTIK -- 30 Aralık 2005 20:21:12 >

• Ben On The Run Red Party degireceğim ;)
  • :)
  • Bu fikir akla pek yatmadı galiba
  • yattı yattı öle yapalım 1-2-3-4-5-6 sabaha kadar oynayalım :D
  • Hey allahım ya 10 dan geriye doğru saymaya başlayalım bitince havaya bir kaç el ateş edelim iyi mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.