Şimdi Ara

yeni yıla da böyle girilmez ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet konuyu tyt ayt genel sohbete açıyorum çünkü tyt ayt öğrencisiyim ve genel konular hakkında sohbet etmek istiyorum

annem profil fotoğrafımdaki muhabbet kuşumu dayıma vermişti. her şeyi yaptım vermemesi için. kaç yıldır bizdeydi kuş. daha bebekti aldığımızda. neyse işte dayım götürdü kuşu daha bir hafta olmadı kuş ölmüş lan. ne yaptınız da öldü olm kuş hasta falan değildi. ayıptır söylemesi günde elli kez dişisinin üstüne çıkıyordu son gördüğümde, sapasağlamdı. kapıya mı sıkıştırdınız, üzerine mi bastınız ne yaptınız da birkaç günde öldürdünüz olm biricik muhabbet kuşumu? psikolojim alt üst oldu awk ailemden biri ölmüş gibi mutsuzum şu an. daha dün ıslık sesime cevap alamadım diye üzülmüştüm ağlayacaktım bugün ölmüş iki saattir kendime gelmeye çalışıyorum. çalışmalarımı etkilemez umarım. bizim uyku düzeni de yalan oldu iyi mi
    yeni yıla da böyle girilmez ya yeni yıla da böyle girilmez ya yeni yıla da böyle girilmez ya yeni yıla da böyle girilmez ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 1 Ocak 2022; 2:41:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu aralar benim kuşumda ıslıklarıma cevap vermiyor
    bu kyk'da şap mevzusu doğru sanırım
    neyse hocam kaderimiz aynı beraber üzülmeye devam edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğum günün kutlu olsun :)

başın sağ olsun ne denir ki :/ unutmaya çalış knk verecek başka tavsiyem yok ne yazık ki

• mistiktohum kullanıcısına yanıt
    yok hocam doğum günüm değil, foruma kaydolurken hata olmuş da 01.01.0001 doğumlu göstermiş beni. teşekkür ederim yine de unutabilirim umarım. yıllardır kendi bebeğim gibi bakıyordum kuşa

• führerbunkerkot1 kullanıcısına yanıt

senin de doğum günün kutlu olsun sjsjsjjsjs herkes 1 ocak,kimse değiştirmeye tenezzül etmemiş galiba jsdjahwdk

jdmckfkxkckxkckckck

• Teşekkürler hocam size de mutlu yıllar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

biliyorum :) esprisine demiştim

olsun hocam başka bebekleriniz olur sıkmayın canınızı,gittiği yerde mutludur o şimdi

ahahahhah teşekkür ediyorum :)

kendi evim olursa üniversitede kedim olmasını istiyorum ama şu an bi sarsıldım açıkçası korkuyorum başına bir şey gelecek aynı şeyleri tekrar yaşayacağım diye

• sriiouss kullanıcısına yanıt

hocam valla fotoları gördüm ben de bi üzüldüm şimdi :/

kısır yediği fotoğrafı matbaadan çıkartmıştım duvarımda asılı duruyor bir süredir. tuhaf bi fotoğraf ama hoşuma gidiyor açıkçası

• ağzının tadını biliyormuş rahmetli

• sultan papağanım uçamıyordu bir haftadır zaten, şu an hareket bile edemiyor ağzıyla bir yerlere tutunmadan. 2022'ye yeni girdik ama şimdiden cehenneme çevirmeye başladı hayatımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 1 Ocak 2022; 15:1:30 >
  • evet hocam sultan papağanımız var bi tane. o da bir iki yıldır bizimle. daha 10 gün önce ilk defa elime aldım kuşu korkmadan. sevmeye başlamıştım kuşu. şimdi kafesinde yürürken bile zorlanıyor kuş. veterineri aradık ancak başka bir hastanın evine gitmekte olduğunu söyledi. bugün mümkün değilmiş bakması. yarını görür mü kuş, bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 1 Ocak 2022; 16:12:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.