Kia büyük ilgi gören SUV modeli Sorento'nun yüzünü yenileme kararı aldı. Hyundai ile birleştikten sonra model gamında büyük bir değişim yaşayan Kia başarılı SUV modelini yeniliyor. 2002 yılında yollara çıkan ve markanın Seul Fabrikası’nda üretilen Sorento geçen 3 yılın ardından yaşlılık sinyallerinden kurtulmayı hedefliyor. Daha önce kamuflajlı pek çok kez görüntülenen araç ilk defa çıplak halde fotoğraflandı. Firmanın depolarında görüntülenen araç için operasyon artık tamamlanmış görünüyor. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda resmi prömiyeri gerçekleştirilecek olan Sorento’nun ön farları ve tamponu değiştirilmiş. İç mekanda kullanılan malzeme kalitesinin de artırıldığı iddia ediliyor. Motor gamındaysa değişim yapılmayacak.
Bugün Vefa'da bozacının önünde bir Sorento gördüm, ön ızgaraya BMW ızgarası koymuş, ambleme de yuvarlak bir KIA amblemi koymuştu Yarıldım ya..
Uzaktan X5 yakından Sorento
Fabrika çıkışı mı öyle yoksa adam kendisi mi yaptırmış mı bilemem ama inanılmaz bir özentilik
güzel olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
İyi iyi makyajlansın
Bugün Vefa'da bozacının önünde bir Sorento gördüm, ön ızgaraya BMW ızgarası koymuş, ambleme de yuvarlak bir KIA amblemi koymuştu Yarıldım ya..
Fabrika çıkışı mı öyle yoksa adam kendisi mi yaptırmış mı bilemem ama inanılmaz bir özentilik
bende görmüştüm onu benim gördüğüm griydi. galiba ist te var öyle bitane.
bu da griydi, füme gibi. Kusura bakma suratım buz tuttuğundan tam dikkat edemedim
quote:
İyi iyi makyajlansın
taşköprüde gördüm uzaktan gören kesin x5 der. ama orjinal hali sorentoyu aynı x5 e benzetmişler.
Ankara'da 2 tane gördüm bir tanesi yeni alınmış, bayiden çıkıyordu. Bunlar fabrika makyajı. Önceden Mercedes ML'e benziyordu, şimdi X5'e benziyor. Sırada Porsche var.
Geçen gün Galleria'nın otoparkında 18" lik jantların takılı olduğu gümüş renkli aracın yanına yaklaşırken, kendi kendime "Aa M Serisini de modifiye yapmışlar" diye düşünüyordum. Biraz daha yaklaşınca yan dönmüş Mazda amblemini ay pardon KIA amblemini gördüm ve şoka uğradım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme