![]() Yeni Aşmayan Prime 20GB Tarifesi 23-31 Ekim tarihleri arasında, Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da www.turktelekom.com.tr'den online başvuru yaparak Yeni Aşmayan Prime 20GB Tarifesine gelin, 55 TL’ye 1000DK 250SMS 20GB ve sınırsız Whatsapp ve BiP mesajlaşma hakkına sahip olun. Üstelik paket aşımı ve ilk 3 ay cayma bedeli yok! Online olarak yeni hat alımı, numara taşıma ile geçiş veya detaylı bilgi için; TIKLAYINIZ Yorum, görüşlerinizi bekliyorum... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 2 Kasım 2021; 22:52:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Yıldızlı Günler Tarifesi (Geçişe kapatıldı)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eğer ilk 3 ay 30gb hediyesi varsa, 3 ay 50gb 55'den kullanıp sonra cayma fikri var aklımda...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baktım hocam, ama maalesef yok gibi. Müşteri hizmetlerine de sormak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temmuz ayında 45 tl den sunulmuştu bu sefer 55 olmuş.
www.turktelekomprime.com
Yeni Aşmayan Prime 20 GBhttps://www.turktelekomprime.com/tarifeler/asmayan-20-mevcut
Benim mi yanlışım var acaba? Burda 55 tl gozukuyor herhangi bir yıldızlı günler ibaresi yok normal fiyatı da 55 tl mi yoksa ben mi bir şeyler kaçırıyorum?
Evet ama, bu sefer ilk 90 gün cayma olursa, cayma bedeli yansıtılmıyor, ayrıca tarifede ki haklar bitince duruyor aşım olmuyor ve de sınırsız WhatsApp ve Bip var. Bu özellikler göz önüne alınınca, güzel tarife gibi duruyor ve de indirim alınarak kullanılabilir, efsane olur.
Aynısı değil mi hocam attığım linkte de aşım yok, cayma bedeli ilk 3 ay yok yazıyor attığım linkte yıldızlı günler ibaresi göremedim bu tarifenin normal detayları ya böyle ya da ben bir şeyi gözden kaçırıyorum. Yani demek istediğim eğer normal detayları böyleyse türk telekom ne diye yıldızlı günlerde kampanya gibi göstermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 23 Ekim 2021; 21:21:10 >
Kontrol ettim şimdi hocam, dediğiniz gibi herşey aynı.
Sanırım Türk Telekom bizlere şaka yapıyor
Çünkü birşey anlamadım, ben bu işten.
Belki de sazan avına çıktılar
Süreyya hanımın muhteşem değişimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 23 Ekim 2021; 21:51:10 >
Aynı kotalı paketi turkcellde 56 liraya kullanıyorum 😂 Telekom kendini ne sanıyor ya çok merak ediyorum
2021 yılı için 20 GB yetersiz geliyor. 25 GB aşağısı paket almayın derim eğer yoğun kullanım varsa
Maalesef instagram çıktı, paketler yetmez oldu.
Tarife ise pahalı. Gerçi mh arayıp kesin indirim alınırsa uygun olabilir. Prime olması baya avantaj sağlıyor sosyal yaşamda.
Ben muallakta kaldım 49 tl ye 15 gb kullanıyorum tcell.
Bu arada bu fiyata vergiler dahil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 24 Ekim 2021; 17:30:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil hocam
İşte o zaman tuzlu seviyelere geliyor :/
Maalesef hocam, 58₺ gibi birşey oluyor. Yeni yıl TKÜ hesaba katarsak hatta 60₺ bile olabilir belki. Amma velakin %20 indirim alınabilir ise 38-42₺ gibi birşey oluyor ki, indirimli fiyatı ile kullanılabilir fena değil.
Hocam pek indirim eskisi gibi vermiyorlar diye duydum. TL zaten perişan oldu, çok nazlanıyorlarmış.
Doğru hocam vermiyorlar, lakin üstelenir, inat edilir ise az da olsa veriyorlar, indirim indirimdir, az olsun veya çok olsun, yeter ki versinler.
Bu tarifeyi 55 TL fiyata görünce 20 GB + Sınırsız Sosyal medyayı 54 TL'ye kullanabildiğime sevindim.
10 TL daha verip 35-40 GB'lı olanlar 65 TL'ye alınabilir. Bir zamanlar 10 GB en kral en fazla internetti. Sosyal medya (youtube insta twitter) kullanana ve gün boyu haberleri takip edenlere ayda 25 GB yetmez artık. Hele youtubeye günde 2 saat bile takılıyorsa ayda 40 GB aramaya başlanmalı.
Bu tarife de sazan avı zaten önceki mesajlarda biri yazdığı gibi. Turkcell bunu en çok yapan operatorlerden. Sen 5 GB interneti 30 TL`ye kullanırsın,sana mesaj atar, paketini yülselt 6 GB interneti 44 TL'ye kulllan der. Alzheimer hastalığın varsa atlar kabul edersin. Operatörler de bu ihtimali düşünüyor olmalı.
Hocam bu indirim nasıl alınıyor? Ne deniyor müşteri hizmetlerine? Bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 444 lü numara nasıl alınır
- pttcell müşteri hizmetleri
- kapatılan hat ne zaman satılır vodafone
- e sim etkinleştiriliyor da kaldı
- puk bloke olan hat nasıl açılır
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- iphone servis yok hatası
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X