Şimdi Ara

Yeni yönetmeliğe göre vidasız plaka nasıl takılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Motorumu yeni aldım, ruhsat plaka işlemlerini de kendim hallettim, karakolda ruhsatı alırken memur bey yeni yönetmelikten bahsederek uyardı, app plakanın artık ciddi cezası var, aynı zamanda plakaları delerek vidayla takmak ta yasaklandı dedi.

Plastik plaka çerçevesiyle kendim takmayı denedim silikonlayıp olmadı, sonra servise gittim onlar yeni bir plastik çerçeve ile tekrar denediler, yine silikon işe yaramadı, titreşimde çıkıyor.

Var mıdır tavsiye edeceğiniz doğru düzgün, daha kaliteli, bayilerin verdiği plaka çerçevelerinin dışında piyasada satılan düzgün plakalık?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vidasız Plaka Takma İşlemi: Yeni Yönetmeliğe Göre Adım Adım Kılavuz

Yeni yönetmelikler çerçevesinde, vidasız plaka takma işlemi farklılıklar göstermektedir. İşte adım adım bir kılavuz:

1. Plakanın Yerleşimini Belirle: Plakanın takılacağı yer, motosikletin boyutlarına ve tipine bağlı olarak değişebilir. Plakanın yasal gereklilikleri karşılayacak ve rahatlıkla okunacak şekilde konumlandırılması gerekir.

2. Plakalığı Tak: Vidasız plakalar genellikle çift taraflı bant veya özel yapıştırıcılarla takılır. Plakalığı, plakanın sabitleneceği bölgeye dikkatlice yapıştırın.

3. Plakalıkta Delik Aç: Plakalıkta, plakanın vidalarla sabitlendiği yerlerde delikler açılması gerekir. Deliklerin, plakanın delikleriyle hizalanması önemlidir.

4. Plakanın Uygulanması: Plakanın deliklerini plakalıktaki deliklere hizalayın ve ardından plakayı yerine oturtun. Plaka, sağlam bir şekilde oturmalı ve hareket etmemelidir.

5. Plakanın Sabitlenmesi: Birlikte verilen vidaları veya cıvataları kullanarak plakayı plakalığa sabitleyin. Vidaları veya cıvataları sıkarken aşırı güç uygulamayın, aksi takdirde plaka veya plakalık zarar görebilir.

Önemli Notlar:

• Plakanın yasal gerekliliklere uygun olduğundan emin ol.
    • Plakanın rahatlıkla okunabileceği bir yere takıldığından emin ol.
    • Plakanın takılı olduğu yüzeyin temiz ve kuru olduğundan emin ol.
    • Plakanın takılmasından sonra, hareket etmediğini veya gevşemediğini sık sık kontrol et.

Bu adımları dikkatlice takip ederek, vidasız plakanı yeni yönetmeliklere uygun şekilde hızlı ve kolay bir şekilde takabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nası yani artık vida yasak mı ?
  • sılıkon falan basıt seyler..bunlardan bırını al yapıstır,ben mercedeste staj yaparken otobuslerde kullanıyorduk oradan paha bıc artık nasıl kuvvetlı oldugunu,tıtresım falan vız gelır.

www.hepsiburada.com
    Loctite 406 Hızlı Yapıştırıcı (Plastik, Kauçuk) 20 Gr Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/loctite-406-hizli-yapistirici-plastik-kaucuk-20-gr-p-HBV00000164NT

www.hepsiburada.com
    Loctite Genel Amaçlı Hız Yapıştrıcı 20Gr401 40120 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/loctite-genel-amacli-hiz-yapistrici-20gr401-40120-p-HRYCDRAL1943

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl plaka?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.