Şimdi Ara

Yeni Zeka Oyunumuz - Clever - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Yeni Zeka Oyunumuz - Clever - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN)
     Yeni Zeka Oyunumuz - Clever - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN)

Clever bir zeka oyunudur.
    İlk kademeler kolay olup gittikce zorlaşır. Clever bağımlılık yapan ve beyin cimnastiği yaptıran bir oyundur.
    Clever bulmaca çözerlerin fanatik olacağı bir oyundur. Çünkü beyninizin gücünü ve sınırlarını keşif edersiniz ve geliştirirsiniz. Okulda, evede , metroda otobüsde ve ofiste boş zamanlarınızı keyifli ve verimli geçirmenizi sağlar. Yapmanız gereken kutucukların üzerlerine tıklayarak hareket ettirerek, aynı renkteki yuvarlakların üzerine getirmek. Her tıkladığınız kutucuk kendi üzerindeki ok yönünde hareket edecektir.
    Yeneteklerinizi kullanarak bunu başarmaya çalışın. Arkadaşlarınızla geldiğiniz en yüksek skor için yarışın.
    Clever'ın yeni bölümleri çok yakında karşınızda olacak..

Oynanış ile ilgili bilgiler :

* Kutucukların üzerine tıklandıkca üzerinde bulunan ok yonunde gitmektedir
    * Kutucuklar aynı renktedi yuvarlakların üzerine getirilmelidir.
    * Aynı renkte birden fazla yuvarlak ve kutucuk var kutucuklar kendi renklerindeki herhangi bir yuvarlagın üzerine getirmek yeterlidir.
    * Kutucuklar tıklandıgında ve önünde kutucuk olması durumunda önündeki kutucugu iteklicektir.
    * Kutucuklar siyak ok ile gösterilen yön değiştiricilerin üzerine geldiğinde kutucugun üzerindeki yön, yön değiştiricinin yönüyle aynı yöne döner.

Google Play : Clever
    URL :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pSanalStil.pClever

İyi zaman geçirmeniz dileğiyle...
     Yeni Zeka Oyunumuz - Clever - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN) Yeni Zeka Oyunumuz - Clever - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN)

• Benzerlerini gördüm ama bu oyun da güzel olmuş. 10. bölümden sonra zorlaşmaya başladı.
  • Oyunu indirmedim ama isim üzerinde çalışılmalı bence.
  • Oyun GooglePlay'de bende gözükmüyor haberiniz olsun bir sorun olabilir. Emeğinize sağlık bu arada.

Düzenleme: Şuan oyunu buldum listenin biraz aşağısında kalmış herhangi bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakult -- 20 Ağustos 2015; 22:37:04 >
  • - Sakult : Telefonunuzun Android versiyonu düşük olduğundan markette çıkmamıştır. Android 4.0.3 ve üzeri versiyonları destekliyor.
    - akyya : Clever ingilizcede zeki demek olduğundan bu ismi koyduk. Çünkü ileriki levellerde sizi delirtecek kadar zeki :) hatta şöyle sorular geliyor. "Yaaa bu bölümn çözümü gerçekten varmı?", Tüm bölümlerin çözümü var fakat ileriki levellerde beyin çaresiz kalmaya başladığında akıllara çözümü yokmu acaba şüpesini getiriyor. Dernerseniz görürsünüz..
  • hakhay H kullanıcısına yanıt
    Android sürümüm 5.1.1 Sony Xperia Z2 kullanıcısıyım.
  • Sakult kullanıcısına yanıt
    Yani eğer durum buysa google playden kaynaklanıyordur. Çünkü uygulamanın kişi bazlı markette görünmeme olayına bizim elimizden birşey gelmiyor.
    Yani aynı problemi yaşayan başka arkadaşlarda olursa burdan bildirirlerse sevinirim. Eğer birkaç kişide aynı problemle karşılaşılırsa bunu google bildirmemiz mümkün olabilir.

İlginiz için teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ana ekranda görünmüyor da biraz aşalara inince buldum bende. Ellerine sağlık güzel oyun olmuş. 25 de kaldım şimdilik.

Not : Fotoğraflarımız düşmez demi sağa sola.
  • güzel olmuş emeğinize sağlık.
  • Beğendim ama ses üzerine çalışmalısınız bence direk sesi kapadım. Rahatsız edici bir seslendirme var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SharpShoooterr kullanıcısına yanıt
    Zannediyorum puzzle larıda denediniz ve kendi fotonuzu puzzle yaptıgınızda fotonuzun çalınma ihtimali sizi rahatsız etti sanırım. Ama şöyle bir durum var kesinlikle fotolarınız internete upload olmuyor. Anlık olarak sürücünüzdeki dosyaya ulaşıyor parçalıyor ve size puzzle olarak sunuyor.

Genel bilgi olsun diye söylüyorum. Her uygulama yüklenirken sizden belirli yetkiler isteyerek yüklenir. Bir çok ygulamada sd erişim yetkisi isteyerek yükleniyor. Sd kart erişim yetkisi verdiğiniz uygulamalar sizin izniniz olsun yada olmasın uygulamayı çalıştırdığınız anda tüm fotolarınıza erişebilir, hatta gizli dosylarınıza ve dökümanlarınıza dahi ulaşabilir. Yani bu anlamda resmin internete düşmesi için illa size göstermeleri gerekmiyor. Bizim uygulamalarımızda gönlünüz rahat olabilir. Art niyetli bir düşünceyle kesinlikle uygulama geliştirmiyoruz. Bunuda açıklamayı bir borç bildim.

Teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakhay -- 20 Ağustos 2015; 14:01:50 >

• Maroon On kullanıcısına yanıt
    Seslerle ilgili insanların yorumları alınarak geliştirilmiştir fakat ilk bölümlerde hızlı bölüm değiştiği için bölüm değişme sesi ve bölüm sonu sesi sıkça çıktığı için sizi rahatsız etmiş olacağını düşünüyorum. Ama sizinle aynı fikirde olan arkadaşlarımız buradan fikirlerini bildirirlerse pektabi değerlendirip yeni bir sürüm çıkarmamız mümkündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakhay -- 22 Ağustos 2015; 18:45:03 >
  • Arkadaşlar indirmeler artmakda fakat yorum gelmiyor. Olumlu yada olumsuz eleştirilerinizi yazarsanız sevinirim. Hem bu uygulamamız için hemde geliştirmekte oldugumuz uygulamalarımız için yapacağınız yorumlar bizim için son derece önem arz etmekte.

Desteklerinizi bekliyoruz, yardımlarınız için teşekkür ederiz.
  • Oyunu indirmedim de videosunu izledim. "push the squares" oyunun benzeri gibi gözüküyor. Grafikler gördüğüm kadarıyla biraz basit kalmış, grafikleri geliştirirseniz güzel olur.

Yorumla ilgili, yorum değişimi imkanı sağlayan siteler var. Başkalarının oyunlarını indirip yorumladıkça puan kazanıyorsunuz, bu puanlarla başkaları da sizin oyunlarınızı indirip yorumluyor. Benhttp://install4install.com/ sitesini kullandım. Başlarda iyiydi ama şu sıralar çok uygulama olduğu için sanırım puanım olmasına rağmen az indirme geliyor. Yine de bir incelemeye değer. Ayrıca indirenlerin 5 puan verme gibi bir zorunluluğu yok, istediği puanı verebilir. Ama genelde herkes 4 ya da 5 puan veriyor. Bu sebeple yorumlar biraz yapay gözüküyor. Önceki oyunumda baya kullanmıştım ama yeni oyunumda çok az kullandım 3-4 tane falan.

Ama tabi gerçek yorumlar istiyorsan bunu şimdiden elde etmen baya zor. Kullanıcı sayısının artmasıyla elde edebileceğin bir şey. Zaten kullanıcıların çoğu yıldız vermez, yıldız verenlerin de çoğu yorum yazmaz :)

• MapaCarta M kullanıcısına yanıt
    Paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Bizim açımızdan bilgilendirici oldu. Sizde kendi uygulamalarınızı söylerseniz bizimde sizin uygulamalarınıza göz atmamız mümkün olur. :)

düzeltme : Alttaki linki yeni gördüm özür dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakhay -- 14 Eylül 2015; 13:49:48 >
    Arkadaşlar, yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum..
  • Oyun güzel, levelleri nasıl oluşturdunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lne

Oyun güzel, levelleri nasıl oluşturdunuz?

Bunu bende merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lne L kullanıcısına yanıt
    Genelde şöyle yatmada önce ağırlıklı düşünerek :) Kağıt üzerindede çalışarak ve sonunda oyuna geçirdiğimde, bu yuvarlak burda olsa nasıl olur yada bu kare burda olsa nasıl olur diye deneme yanılma yoluyla geliştirilmiştir. Şöyleki siz bölümü yaptıgınızda siz çözüm yolunu bildiğiniz için çok kolay gelebiliyor. Ama etrafımdaki insanlara oynattığımda bölümlerin çok zorlu oldugunu söylüyorlar ki ben basit oldu diye çoğu zaman dahada zorlaştırmaya çalışmıştım. Aslında üzerinde çalıştığımda hergün 1 - 2 bölüm ekleyebiliyorum ama oyunu sonlandırabilen olmadığı için yada enazından ben bilmediğim için daha fazla bölüm ekleme ihtiyacı duymadım.
    Baya uğraştırmış o zaman, otomatik mi oluşturdunuz acaba diye sormuştum.
    Bu arada oyun baya sardı, 25'de takılmıştım ama 30'dayım şimdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.