Şimdi Ara

Yeni Zeka Oyunumuz - Smart Dots - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Smart Dots is a free brain puzzle game, in which all the dots move together!
    The dots always move unless they are blocked, to solve the puzzle, move all the dots onto the colored squares.
    Play through hundreds of free puzzles. The puzzles starts off simple and laid back with 3 dots in the diffrent color and move into super challenging puzzles with 5 colors that will guarantee to shift your mind.

Are you ready for the ultimate brain teaser that will evolve your mind?
    Move dots! solve puzzles! make your brain awesome!

Runs on android phones and tablets.

A Perfect Balance Between Fun, Beauty And Lasting Appeal

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pSanalStil.pSmartDots

Yeni Zeka Oyunumuz - Smart Dots - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN) Yeni Zeka Oyunumuz - Smart Dots - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN) Yeni Zeka Oyunumuz - Smart Dots - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN) Yeni Zeka Oyunumuz - Smart Dots - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN) Yeni Zeka Oyunumuz - Smart Dots - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN) Yeni Zeka Oyunumuz - Smart Dots - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakhay -- 11 Mayıs 2016; 1:56:24 >

• Hergangi bir oyun motoru kullanmadım androidin kendi yeteneklerini kullanarak yazdım kardeşim. Eclipse de Java ile yazdım.
  • Hmm güzel bişiye benziyor. Birazdan hemen indirip oynıycam. Peki, kodlamaya nası başladınız? Kodlama öğrenmeyi çok istiyorum ama ingilizcem çok ileri düzey değil orta derecede biliyorum visual studio kullanıyım diyorum ya da C++ kodlama dilini. tavsiyeleriniz neler? kodlama öğrenmenin yaşı var mıdır?
  • yalnız bulamadım play storeda
    arattırdım smart dots diye ama yoktu
  • Linkten yola çıkarsanız bulursunuz. Oyun henuz yeni olduğunda gogle 40. sıralarda çıkarıyor :((
  • Bence her yaştan herkesin kodlamayı öğrenmesi gerekir. Fakat seçtiğiniz dil düşük seviyeli bir dil olduğundan çok zorlanırsınız. Bence C# ile başlayın ama kodlamaya başlamadan önce önce algoritma ve akış şeması öğrenmenizi tavsiye ederim.
  • Tamam linkten yola çıkarak buluyum. Algoritma ve akış şeması tam olarak nedir? Orta ikideyken (altıncı sınıf) scratch'ı görmüştük. Algoritma olarak scratch de algoritma kurcagmızı ve basit bir algoritma örneği verilmişti. örnek: istanbula gitmek istiyorum. evden çıkarım, uçak bileti alırım, eve giderim, bavulumu hazırlarım, bavulumu alırım, evden çıkarım, uçağa binerim, istanbul a gelince inerim ... bunun otobüslüsü de vardı. ama akış şeması ne bilmiorum. araştırıyım . peki C# yı nasıl öğrenicem ve nerden öğrenicem . aslında internette C++ ders notları ve dersleri nbulmuştum ama bi de bunu ararrştırıyım bari. koskoca oyun yapmışsınız, oyun yapana mı güvenicem, internete mi :D internette çoğu kişi C++ kullanıyodu da (vidyolarında) oyüzden tervih ettim, hatta ilk vidyoda örendim C++ diye bişi oldugnu C++ ya göre anlatmış ve o dili tavsiye ediyo "Hello World" yazdırıyo CMD ye. Ama öyleyse C# yı kullanıyım madem.
    ama düşük seviyeli derken nedemek istdignizi anlmadım
    yanıtınız için tşkr
    hayırlı ramazanlar iyi günler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakhay

Linkten yola çıkarsanız bulursunuz. Oyun henuz yeni olduğunda gogle 40. sıralarda çıkarıyor :((

Yalnız şöyel oldu: Tbalet benim tableritm diğil babam bi lisede idareci ve onlara tablet dagıtılmıs general mobile. ben de bi gün yanlışlıkla bi uyfgulmayaı açarken her zaman eba marketi kullan dedim ondan sonra linke tıklayınca da eba merketi açmaya çalıştı bunun çözümü için napabilirim her uygulamada aynı şeyi yapıyo
  • oyun güzel hoşuma gitti arada sırada kasıyo ve bazı levellerde zorlandım ama çok güzel. sizin gibi insanları gördüğümde ülkemizle gurur duyuyorum. umarım bir gün steve jobs yada bill gates gibi olursunuz. iki oyununuzu indirdim araba oyunu benim tabletin sürümüyle uymuyo yeni sürüm gelsin tablet onu da yüklicem oyunlarda aynı müziği kullanmışsınız müzikler çok güzel ama başka müzik de koyabilirsiniz bu müzikleri kendiniz mi koyuyosunuz bi de bunları ios e da koyamaz mısınız ipad e de yüklerdik sizi çok tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum sakın vazgeçmeyin kim ne derse desin play store da da olumlu yorumlar ve oylar vardı kötü diyenlere aldırış etmeyin tuğla kırma oyununa alıntı diyenler olmuş sadece benziyo alıntı falan değil ayrıca çoğu oyun birbirine benzer minecraft ın özentisi biçok oyun var mesela. araba oyununuz da güzel bana başka bi araba oyununu anımsattı her ne kadar aynı olmasa da indiremedim maalesef ama resimlerine baktım. tablete yeni sürüm gelir gelmez yüklicem. peki bu oyunlardan para alıyo musunuz ve iki kişi mi çalışıyosunuz? sizin yerinizde olmayı çok isterdim hep yabanvcı sütüdyoların oyunlarını mı oynıcaz canım biraz da yerli oynayalım aynen böyle devam başarılr dilerim hayırlı ramazanlar Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah

• Teşekkür ederim.. Bizim toplumuz şöyle ne yazıkki. Bir çocuk öksüzse denilirki yazık gariban yardımcı olalım derler herkes yardım eder. Ama birgün o öksüz cocuk büyüp iyi bir işe sahip olduğu zaman denilirki, vay anasını lann anası yok babası yok görüyonmu adamı neler yaptı biz yapamadık ve ardından olumsuz eleştiriler yağar. Noldu yani bana kopyacı dedikleri için bıraksam oyun falan yazmasam türk geliştiricelerde olamasa dahamı mutlu olcaklar bilemiyorum gerçekten. Ama su olumlu düşüncelerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ve bu arada tek kişiyim :) Ve asıl işim bu değil haricen 3 iş yapıyorum bunuda araya sıkıştırıyorum öyle işte. Bu oyunlardan gelirde reklamlardan sağlanıyor. Enazından bi faturamı ödüyor diyelim :)) Bu oyundaki donma olayına gelince 1000 bölüm olduğundan biraz takılıyor gibi oluyor biliyorum ama ayrıca baya uğraşmam gerektiği için ve çok elzem olmadığından uğraşmadım açıkcası. ios marketle ilgilide çalışmam var inşallah olucak ama nezaman kısmet artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakhay -- 13 Haziran 2016; 2:05:22 >

• Akış şemasını internetten arattırırsanız soruları ve cevaplarınıda bulursunuz. Diller düşük, orta ve yüksek seviyeli diller diye seviyelere ayrılmıştır. Bu seviyeler nelere göre ayrılmış dersen Bir işi düşük sevieli bir dilde 15 satırda orta seviyeli bir dilde 10 satırda yüksek seviyeli bir dile 5 satırda yaparsın kaba tabirle. Aşağıdaki liste internetten bulduğum bir liste ben aynı şekilde düşünmüyorum. Bence C# yüksek seviyeli ve kullanımı kolay olan bir dil.

SEVIYE DURUMUNA GORE BAZI DILLER

Düşük Seviye Assembler(ASM)
    Orta Seviye C , C++(C Plus) , C#(C Sharp)
    Yüksek Seviye Fortran, Basic,Pascal,Cobol
    Çok Yüksek Seviye Dbase,Clipper,VBasic,Paradox,Access,FileMaker
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.