Şimdi Ara

YeniAstraGTC 180HP Manuel mi?2012 VW scirocco 1.4 dsg 160 hp mi?Peugeot RCZ 1. THP yarı otomatik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
8.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence zevkine göre al hepsi spor güzel arabalar işte ama benim tercihim gtc olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed_ylc

rcz diyorum ilgi çekici güçlü ve çokta kaliteli bir araç bmw-peugeot ortak motoru var altında

ilgi çekiciliği bir nebze olsun doğruluk payı varda..kalite derken hangi kaliteden bahsediyorsunuz??????????..Peugeot Citroën and BMW Group şeklinde olan çalışmadan bahsediyorsunuz herhalde..bmw bildiklerinin motor adına 100/1'ni paylaşmıştır..peugeot mudur ne rezillikdir altında maserati motoru olsa almam...kimseye tavsiye etmem bis alırım peugeot almam
  • Scirocco 1.4 160 manuel,sonra istediğin gibi motoruyla oynarsın,200 hpye yakın güç alman muhtemel.
    DSG'ye vereceğin 4500 lira fark yerine de bi-xenon far,kış paketi,ayna paketi,18'' interlagos,600 w ses sistemi vs istediğin gibi doldur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

rcz diyorum ilgi çekici güçlü ve çokta kaliteli bir araç bmw-peugeot ortak motoru var altında

ilgi çekiciliği bir nebze olsun doğruluk payı varda..kalite derken hangi kaliteden bahsediyorsunuz??????????..Peugeot Citroën and BMW Group şeklinde olan çalışmadan bahsediyorsunuz herhalde..bmw bildiklerinin motor adına 100/1'ni paylaşmıştır..peugeot mudur ne rezillikdir altında maserati motoru olsa almam...kimseye tavsiye etmem bis alırım peugeot almam

iç mekan olarak işçilik olarak ciddi bir şekilde scırocco dan kaliteli rcz den bahsediyoruz 106 gtı dan değil..
  • allah allah..ben sricco ve rcz bindim lakin sizin bahsettiğiniz konsol kalitesini vs rcz de göremedim ben..
  • RCZ hakkında fikrim yok, hiç binmedim.

Ancak Scirocco varken, Astra GTC'ye patates toplamak düşer.

İkisinin de içine oturun, Scirocco'nun bariz daha çekici olduğunu göreceksiniz.
  • Mini countryman All4S yada Mini cooperS bunlarlada güzel işler yapabilirsin....
  • quote:

quote:

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin Rcz'in ya koltuğuna hiç oturmadınız ya da siz hiç bir şey bilmiyorsunuz. Rcz malzeme kalitesi olarak Scirocco'dan Astra'dan hatta TT'den daha iyi. İstediğiniz testi ve karşılaştırmayı okuyabilirsiniz Rcz tüm karşılaştırmalarda tasarım ve malzeme kalitesi olarak öne çıkıyor. Belli ki hayatınızda bir Peugeot'nun koltuğuna oturmamışsınız.
    Ayrıca PSA ve Bmw'nin ortak motoru olan thp için Bmw motor hakkında bildiklerinin 100'de 1'ini paylaşmış olsaydı emin olun bu motoru kullanmazdı.

• tt'den bile iyi diyen çıktıya ben artık yorum yapmıyorum lütfen konuyu kapayalım işin tezeği çıktı çünkü..bmw group lütf etmiş citröen ve peugote denilen motor markaları ile aynı projede yer almakla..usta çırağına her ayrıntı ve detayını anlatmaz....lütfen dediğim gibi konuyu kapayalım bu pejocu ve citröencilerle baş edemicem ben artık 1.6 dizel hurdalarla aston martin kullanıcıları gibisiniz..bende aldım 3008 validenin jipi var her yere gidip gelmesi sorun oluyor diye hoşuna gitmiş modeli aldık almaz olaydık..halen kapıda yatıyor 3 aydır satılıkda 3 bin kişi arıyor herhalde pejonun ne olduğunu duyan anlıyor yanaşmıyor..neyse dostum dediğim gibi konuyu kapayalım KİNG OF THE PEUGOTE RESPECT.....
  • pug ları sevmem ama rcz tam bir süpersports araba gibi duruyor.
  • spor diyecekdiniz herhalde süperspor çok ayrı kategoriye giriyor..şuna sport ve supersport diye yazalımda bi kaç ukala dumbeleği gelip ilk önce zart yaz zurt yaz demesin..
  • quote:

spor diyecekdiniz herhalde süperspor çok ayrı kategoriye giriyor..şuna sport ve supersport diye yazalımda bi kaç ukala dumbeleği gelip ilk önce zart yaz zurt yaz demesin..

Bu ne şiddet ne celal fikirlerin için teşekkür ederim ama herkezin zevki ve imkanları var...Bende 2 yıl peugeot kullandım bence kalıteden cok araçtan ne ıstedıgın önemlı. Turkıyede pug ve ctr ye bınen cok ınsan var elestırı yaparken aşağılamadan yapmak daha hoş ve yapıcı olur dıye dusunuyorum..
    Kaldı ki 3 aracıda kullandım gtc nın hacmı ve konsolu scırocconun 210 beygıre kadar yukesltılebılmesı ve tasarımı rcznınse harıka tasarımı asırı ılgı cekmesı hosuma gıttı. Tartışma cıkacaksa ben soruyu sormamıs olayım ben kararımı versemde hıc tanımadıgım o yuzden duygusal davranmayacak ınsanlardan fıkır almak ıstedım. Sonundada Rcz de karar kıldım dusundugunuz gıbı kalıtesız bır arac degıl. Kaldıkı scırocco ve gtc de benım gozumde bınılesı harıka araçlardır.

• o zaman niye soruyorsun arkadaş..git ne alıyorsan al..teşekkür etmenede gerek yok ömrü boyunca 3-4 tane model marka araç sürmüş insan gelip burda bana ırınvırın zor yani..ömrüm arabalarla geçti geçiyorda..ben deneyimlerimi söyledim memnuniyetsizliğimi belki itici gelmiş olabilir ama adı üstünde memnuniyetsizlik..hatlı mutluda memnuniyetsizlik olunmaz..dikkat ederseniz bende gökten dünyaya içi dolu hurilerle maseratiyle inmedim..bende aldım sürdüm ne olduğunu anladım..demek sizler daha araç sürmemişsiniz biraz daha üst segment araçlar sürseniz ''yav biz yıllardır araba diye ne sürüyormuşuz''dersiniz bu araçlarda öyle 200 300 500 milyarlık araçlarda değil yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santino Santorelli -- 10 Mart 2012; 15:49:30 >
  • Herkeze fıkırlerı ıcın tesekkur ederım arkadaslar rcz de karar kıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osencag

quote:

quote:

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin Rcz'in ya koltuğuna hiç oturmadınız ya da siz hiç bir şey bilmiyorsunuz. Rcz malzeme kalitesi olarak Scirocco'dan Astra'dan hatta TT'den daha iyi. İstediğiniz testi ve karşılaştırmayı okuyabilirsiniz Rcz tüm karşılaştırmalarda tasarım ve malzeme kalitesi olarak öne çıkıyor. Belli ki hayatınızda bir Peugeot'nun koltuğuna oturmamışsınız.
    Ayrıca PSA ve Bmw'nin ortak motoru olan thp için Bmw motor hakkında bildiklerinin 100'de 1'ini paylaşmış olsaydı emin olun bu motoru kullanmazdı.

TT derken Audi TT di mi bu ?

Azıcık saçlamamışsınız gibi

• İkinci el Carrera veya Boxster alırdım... Rcz de hoş bir otomobil, güle güle kullanın şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altar Han

Herkeze fıkırlerı ıcın tesekkur ederım arkadaslar rcz de karar kıldım.

güle güle kullan arkadaşım kazasız belasız, saçma sapan yorumlara bakmadan güzel bir şeçim yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altar Han

Herkeze fıkırlerı ıcın tesekkur ederım arkadaslar rcz de karar kıldım.

güle güle ,kazasız belasız kullanırsınız umarım..
  • Hayırlı olsun en iyi seçimi yapmışsınız, kazasız belasız
  • quote:

tt'den bile iyi diyen çıktıya ben artık yorum yapmıyorum lütfen konuyu kapayalım işin tezeği çıktı çünkü..bmw group lütf etmiş citröen ve peugote denilen motor markaları ile aynı projede yer almakla..usta çırağına her ayrıntı ve detayını anlatmaz....lütfen dediğim gibi konuyu kapayalım bu pejocu ve citröencilerle baş edemicem ben artık 1.6 dizel hurdalarla aston martin kullanıcıları gibisiniz..bende aldım 3008 validenin jipi var her yere gidip gelmesi sorun oluyor diye hoşuna gitmiş modeli aldık almaz olaydık..halen kapıda yatıyor 3 aydır satılıkda 3 bin kişi arıyor herhalde pejonun ne olduğunu duyan anlıyor yanaşmıyor..neyse dostum dediğim gibi konuyu kapayalım KİNG OF THE PEUGOTE RESPECT.....

Senin gibi insanları bu foruma almamaları lazım. Yukarıda Rcz'in malzeme kalitesinin TT'den iyi olduğunu söyledim.Ancak senin gibi laf çarpıtmakta usta olan bir insan bu laftan Rcz'in TT'den üstün olduğunu çıkarabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.