Şimdi Ara

YeniAstraGTC 180HP Manuel mi?2012 VW scirocco 1.4 dsg 160 hp mi?Peugeot RCZ 1. THP yarı otomatik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
8.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aklıma yatan araçlar
    Yeni gtc 1.6 180 beygir
    Scirocco 1.4 160 beygir
    Peugeot Rcz
    Scirocco da benı cezbeden Vw markası ve dsg sanzuman gtc de cezbeden flexride
    rcz de cezbedense konsept ve göruntu. Kesınlıkle 150 hp nın altında araç dusunmuyorum bu 3 arac dısında araçta istemiyorum.
    Fikirleriniz benım ıcın önemlı sımdıden tesekkur ederım. Bu arada yasım 24.

• Mazda rx8 :)
    Honda S2000

Neyse tercihim Pejo rcz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Mart 2012; 23:31:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Mazda rx8 :)
    Honda S2000

Neyse tercihim Pejo rcz

Honda s2000 ıkı kısılık olması mazda rx8 ın asırı yakıt tuketımı bu araçlara sıcak bakmamı engellıyor =) Hos yazdıgım araclarda ıyı yakacak ama rx8 olayı aşmıs
  • mazda wegnerin ömrü uzun değilmiş drifte meraklıysan 1 puan ekle rcznin tasarımı da baya hoş s2000 in modifiye yapacaksan daha çeşitli parçaları var sanırım(tam bilmiyorum) ama forumdan bir arkadaş piyasada apaçiler yüzündan temiz s2000 yok diyordu

edit:alfa gt alınır o paraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 13 Eylül 2012; 11:09:28 >
  • 2001 model 3.30 ci al

üstü cebinde kalsın.
  • RCZ'de supersport araç görünümü var.
    Aşırı haylaz bir görünümü var
    yerinizde olsam çoktan rcz'ye kapora yatırmıştım..
    sizin içinde sıkıntı yoksa sorun yok..
  • ben scirocco diyorum... RCZ'yi beğenmediğim ve kullanışlı bulmadığım için eledim onu söyliim.. Şurdan itibaren yazacaklarım Scirocco ve Astra arasındadır..

Astranın iyi yönü bence daha iyi bir iç hacim sunması diyebiliriz.. Ama aktrama olarak bir vw kadar başarılı değil GM maalesef. Bunu da ağırlığı benzer olmasına rağmen hem daha yüksek olan yakıt tüketiminden hem de serilik olarak scirocconun gerisinde kalmasından anlayabilirsin.. (Astra:1396 Scirocco:1360) Yakıt tüketimine gelirsek Scirocco şehir içi 8 litre Astra 9.2 bu araçlar belki bu değerler yakamayacak ama her ikisi de orantılı olarak artarken, astra yaklaşık 1.5 litre fazla yakacaktır sciroccodan.. Bu da her 100 km'de bir cebinden fazlaca giden (ve gitmesine rağmen de sciroccodan da halen daha geri kalmasının da cabası olduğu) bir 7 lira gibi değerdir... Ve 1.4TSI istendiğinde (yani basmamayı başarabilirsen) oldukça düşük değerler yakabilir.Bahsettiğim 7 Küçük bir meblağ gibi olsa da bi uzun yola gidip geldiğinde boşa attığın 70 lira manasına gelir.. Araçların vergi dilimleri aynı o açıdan birşey galip yok burda. Bunun yanı sıra, scirocco daha ucuz. Ve 70.000 liraya varana kadar ben olsam 600Wlık ses sistemini Bi-Xenon farları, navigasyon sistemini, metalik rengi, jantları, hız sabitleyiciyi,geri görüş kamerası+arka park sensörlerini+ayna paketini alırdım ki bu halde araç bence gayet dolu... Ve ya tüm bunları bırakıp aracı alırken 211 beygire ABT chip ile çıkıyor diye biliyorum garantiyi bozmadan servis yapıyor... Onu yaptırabilirsin

Yani yakıtı+Fiyatı+Seriliği+Garantili Chip'i ile Scirocco diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyükçe beyaz jantları olan, kırmızı bir şirokko her zaman candır
  • Şeker beyazı renginde , siyah jantlı scirocco candır.
  • Firtina mavisi renginde,18 lik cilali interlagoslu scirocco candir.
  • DSG uretimi suan askida diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

mazda wegnerin ömrü uzun değilmiş drifte meraklıysan s2000 e 1 puan ekle rcznin tasarımı da baya hoş s2000 in modifiye yapacaksan daha çeşitli parçaları var sanırım(tam bilmiyorum) ama forumdan bir arkadaş piyasada apaçiler yüzündan temiz s2000 yok diyordu

Aldığım hiç bir araçla drift vs yapmayı düşünmüyorum sadece elımın altındakı makınenın guclu olması benım ıcın yeterlı.Ayrıca wegner motorun ömrü max 200bın km hos hoc bı aracı 200bın km kullanamam ama satarken sorun olabılır ayrıca ınanılmaz yakıt tuketımı var maxda rx8de.
    quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

2001 model 3.30 ci al

üstü cebinde kalsın.

Sadece astra scırocco rcz yorum ıcın tesekkur ederım.

quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

RCZ'de supersport araç görünümü var.
    Aşırı haylaz bir görünümü var
    yerinizde olsam çoktan rcz'ye kapora yatırmıştım..
    sizin içinde sıkıntı yoksa sorun yok..

Bu ısın sonunda rcz olacak gibi zaten =)

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

ben scirocco diyorum... RCZ'yi beğenmediğim ve kullanışlı bulmadığım için eledim onu söyliim.. Şurdan itibaren yazacaklarım Scirocco ve Astra arasındadır..

Astranın iyi yönü bence daha iyi bir iç hacim sunması diyebiliriz.. Ama aktrama olarak bir vw kadar başarılı değil GM maalesef. Bunu da ağırlığı benzer olmasına rağmen hem daha yüksek olan yakıt tüketiminden hem de serilik olarak scirocconun gerisinde kalmasından anlayabilirsin.. (Astra:1396 Scirocco:1360) Yakıt tüketimine gelirsek Scirocco şehir içi 8 litre Astra 9.2 bu araçlar belki bu değerler yakamayacak ama her ikisi de orantılı olarak artarken, astra yaklaşık 1.5 litre fazla yakacaktır sciroccodan.. Bu da her 100 km'de bir cebinden fazlaca giden (ve gitmesine rağmen de sciroccodan da halen daha geri kalmasının da cabası olduğu) bir 7 lira gibi değerdir... Ve 1.4TSI istendiğinde (yani basmamayı başarabilirsen) oldukça düşük değerler yakabilir.Bahsettiğim 7 Küçük bir meblağ gibi olsa da bi uzun yola gidip geldiğinde boşa attığın 70 lira manasına gelir.. Araçların vergi dilimleri aynı o açıdan birşey galip yok burda. Bunun yanı sıra, scirocco daha ucuz. Ve 70.000 liraya varana kadar ben olsam 600Wlık ses sistemini Bi-Xenon farları, navigasyon sistemini, metalik rengi, jantları, hız sabitleyiciyi,geri görüş kamerası+arka park sensörlerini+ayna paketini alırdım ki bu halde araç bence gayet dolu... Ve ya tüm bunları bırakıp aracı alırken 211 beygire ABT chip ile çıkıyor diye biliyorum garantiyi bozmadan servis yapıyor... Onu yaptırabilirsin

Yani yakıtı+Fiyatı+Seriliği+Garantili Chip'i ile Scirocco diyorum

İşin açığı abt yazılım benıde cezbettı ama araca genelde max ıkı kısı bınecegım ıcın hacımlı olmasının pek bır önemı yok =) scırocco ve rcz arasında kalmıs durumdayım.

• siyah renk ve jantları da siyah olacak şekilde rcz
  • dsg ye bulaşma derim

rcz nin görüntüsü tasarımı diğer iki arabadan çok önde çok daha etkilyici, diğerleri binek aile arabası gibi kalıyor rcz nin yanında
  • ben de bu iki arabayı aklımda kıyaslıyorum
    ama şironun 211 işi hakkında dsg şanzımanların (1.4tsi) max 250 torka göre üretildiğini okumuştum o yüzden aklımda manueli var.
    görünümü basit kalsa da 2009 160hp tsi dsgler 40000km altı 47000tl ye bulunabiliyor benim aklıma bu da yatıyor
  • Rcz ile karsilastirmiorm demistm o zaman benim icin rcznin en eksi tarafini yaziim.. yari otomatik sanzuman.. sciroccoda aracin vites degistrdgnde bile ivme kaybolmuo neredeyse ama rczde bu boyle değil maalesef.. 100 veygir araba alsan hani dicem ki koltuga yapismion ki yigilma o kadar etkilii olsun. Ama koltuga yapis tin somra vites degistirirken öne yigildin tekrar falan.. hic hos degil.. abt yazilimla birlilte 211 beygir bir dsgli scirocco ile 150 küsür beygir yari otomatik şanzumanli rcz..

Bence gidip sürmelisin de... rcznin bana gore tek artisi tasarimi.. fransiz araclari da hep oyle olmustur tasarimlari ile one cikmistir gozumde. Ama dsgli garantili chipli ve bir suru opsiyonlu bir scirocco daha alinilasi
  • Bana kalırsa bu şekilde yüksek güç üretebilen motorlar önden çekişi haketmiyor. Sürüş zevki 4çeker veya arkadan çekiş bi arabayla kat kat artıyor. Tabi bu benim görüşüm, yerinizde olsam bu aletlere vereceğim parayı tamamen kendi açımdan çok daha iyi değerlendirirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoMinicSS

Bana kalırsa bu şekilde yüksek güç üretebilen motorlar önden çekişi haketmiyor. Sürüş zevki 4çeker veya arkadan çekiş bi arabayla kat kat artıyor. Tabi bu benim görüşüm, yerinizde olsam bu aletlere vereceğim parayı tamamen kendi açımdan çok daha iyi değerlendirirdim

Kesinlikle haklisiniz. Arkadas bu 3 arac icinde tercih yapmamizi istemis yoksa ben olsà ikinci el bi impreza ve ya eski quattrolardan birsey ve ya bmw xd,xi olan bi arac alirdm.. (4 cekerin viraj kabiliyeti hosuma gitmekte de biraz)
  • 1 kere peugot denilen fiyaskoyu gözü kapalı eleyin silin unutun derim ben..astra 180 hp uçar gider fakat opel'in parçaları çok pahalı bunuda belirteyim..vw seçenekleriniz arasından bu 3 hatta 2 diyeyim ben peugot'u araba olarak artık araç segmentinden çıkardım..vw daha kaliteli ve isteklerinize cvp verebilecek memnuniyetle kullanacağınız bir araç..
  • rcz diyorum ilgi çekici güçlü ve çokta kaliteli bir araç bmw-peugeot ortak motoru var altında
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.