Şimdi Ara

yenibiris.com'daki dolandiricilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://eksisozluk.com/aralik-2014-yenibiris-com-kaynakli-dolandirilmam--4627791?a=popular

Merhaba,

Eksi'de gezerken gordum. Arkadasi fena halde dolandirmislar. Is basvurusu yapiyor daha sonra ozel mesajla ingiltereden iletisime geciyorlar. Klasik is gorusmesinin ardindan ise alindigina dair e'posta aliyor. Vize masraf icin para istiyorlar. Site uzantisi -gov.uk mis. Bunu gozden kacirmis.ayrica Gorunuse gore her sey yasal belgelerle islemisler ama isin gerceginini ek paraya istedikleri anlamis..kaptirdigi para 550 sterlin. Adam sirketi internette arastiyor. Hicbir olumsuzluk bulamamis. Sosyal aglarda aktiflermis. Ama isin gercegi oyle degil.profesyonel is. Arkadaslar dikkat edin. Ben de o siteden is bakiyorum ama ayni olayi hic yasamadim. Normal bir iki sirket aradi onlar da gorusmeye cagirdi. Arkadaslr sirketler hicbir sekilde is arayanlardan para istemiyor. Ne olursa olsun dikkat edin. Maalesef insanlarin duygulariyla umutlariyla serefsizce oynuyorlar.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmerikadakiHeavyMetalci -- 11 Aralık 2014; 20:06:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.