Uzun süre ara verdiğim atlantica online ye tekrar başlamak istiyorum ama baya ara verdiğimden coğu şeyi unuttum. bu forumda oyunu oynayan ve bir guid e sahip olan arkadaşlar var ise aralarına katılmak istiyorum. hedefim oyunda tanınan bir isme sahip olmak.
aslnda bende baslamak 'st'yorumda oyunu pek bilmiyorum
oyunu denedim ve sıra tabanlı oyunları sevmeyen biri olarak nefret ettim ve anında sildim. bu oyunu nasıl oluyor da o kadar kişi oynuyor anlamıyorum.
Neden oynuyorlar sorusuna sınırsız taktik full konsantre pvp ve pvp de parmaklar değil beyin gerekli olmasından oyuncu kitlesi standart düzeyde devam etmekte.
Araştırdım joujoi oyun dediğin gibiymiş abi. AMa oyunda para harcamadan hiç zevk alamıyormuşssun doğrumu ?.
100 lvl den sonra kesenin ağzını açman gerek. Çok doğru bir tesbit yapmışsın. Şunuda belirtmek gerek ii bir guid bulursan para sıkıntısı yaşamadan kolayca zirve yaparsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Sniper Rifle
oyunu denedim ve sıra tabanlı oyunları sevmeyen biri olarak nefret ettim ve anında sildim. bu oyunu nasıl oluyor da o kadar kişi oynuyor anlamıyorum.
Cevabını kendin vermişsin zaten. Sıra tabanlı oyunları sevmiyorsan senin sorunun. Herkesin zevki senle aynı olacak değil ya...