Şimdi Ara

yeniden başla-MA-MA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • formda ve nette konuyla alakalı arama yaptım herhangi net bir şey bulamadım gözümden kaçtıysa kusura bakmayın.

Bir hafta önce 3 aylık uygun fiyata toplama bir sistem buldum özellikler çok iyi olmasada fiyatından dolayı ilerde yükseltirim düşüncesiyle aldım. özellikler şöyle:

amd ryzen 1200

msı a320m pro vh plus

8 gb g.skıll 2400hz

asus gtx 1050ti gddr5 4gb 128 bit dx12

1tb hdd

400w power lı frisby kasa

aldıktan sonra kendim win 10 ile formatladım driverleri güncelleştirdim lakin şöyle bir sorunla karşılaştım. başlat menüsünden yeniden başlatı seçtiğimde pc kapanıyo açılış ekranında siyah ekran gelip takılıyo baya bekledim açılmadı sonra kapamaya sürekli basarak kapatıp tekrar açtığımda açıldı. bunu her defasında yeniden denedim hep böyle oluyor istisnasız. bios sürümüne baktım 3 ay içinde 3 güncelleme çıkmış son güncellemeyi flash a atıp biosu açtığımda m-flash modu seçiyorum kapanıyo açılırken tekrar kapanıyo ve tekrar bios ekranına dönüyor yani bios updateyide bi türlü çalıştıramadım.

sorun ne olabilir nasıl bir çözümü vardır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer.

not: driverlerle alakalıdır diye tekrar format atıp bunları denediğimde hem yeniden başlatma hem bios sorunu aynı mevcut idi.

• Rami farklı slota takarak sistemi açmayı dene bios update 'i doğru yaptığından emin değilsen youtube'da baya video var izleyerek tekrar yapmayı deneyebilirsin.

Birde farklı bir iso dosyası ile (temiz olan/orjinal) sistem kurulumunu yaparak deneyebilirsin.

Hiç biri çare olmazsa güç kaynağına odaklanmanı tavsiye edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.